…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ PLAYMOBIL ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ 147 Signatures 

Published by ARIETTA MARINITSI on Apr 20, 2010
Category: Education
Region: Greece
Target: PLAYMOBILL HELLAS
Background (Preamble):
Η εταιρία Playmobil προωθεί στην αγορά ένα παιχνίδι που έχει ως θέμα του το τσίρκο με ζώα!Το παιχνίδι αυτό κρίνεται ως αντιπαιδαγωγικό καθώς μεταφέρει στρεβλά μηνύματα στα παιδιά αφού παρουσιάζει ως κάτι φυσιολογικό το να βρίσκονται τα άγρια ζώα στο τσίρκο και να είναι δίπλα τους ο θηριοδαμαστής με το μαστίγιο στο χέρι!Προωθεί την βία με συγκεκαλυμένο τρόπο!
Petition:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο την Playmobil Hellas να ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ απο την αγορά το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς δεν πρέπει τα παιδιά μέσω απο το παιχνίδι να θεωρήσουν ως κάτι φυσιολογικό την παρουσία άγριων ζώων στο τσίρκο και την υπακοή τους στο θηριοδαμαστή!!!

The ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ PLAYMOBIL ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ petition to PLAYMOBILL HELLAS was written by ARIETTA MARINITSI and is hosted free of charge at GoPetition. Contact author here. Petition tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια: