…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Αποκαλύπτοντας το 'AIDS'

Γειά σας,
Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.
Το στοίχημα για μας πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον οργανισμό όσον καιρό Maria dancingακολουθούσαμε σαν τα πρόβατα τις θεραπείες που μας πρότειναν ως τη μόνη λύση.
Σύντομα διαπιστώνουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον νέο αγώνα. Το κράτος δεν βοηθάει, τα ταμεία δεν αναγνωρίζουν τις εναλλακτικές θεραπείες, το συμβατικό σύστημα υγείας δεν έχει χώρο για εμάς.  Πρώην ασθενής του AIDS επισήμως δεν υφίσταται, και μπορείς να πεθάνεις  λόγω γραφειοκρατίας  αν σου τύχει κάτι. Συνεπώς είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φροντίζουμε προληπτικά για την υγεία μας. Μπορούμε να χτίσουμε ξανά ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα μέσα σε λίγους μήνες αν εφαρμόσουμε τα εναλλακτικά  θεραπευτικά προγράμματα της νέας ορθομοριακής ιατρικής με βιταμίνες και μικροθρεπτικά στοιχεία, ή μεθόδους βελονισμού και βιοενέργειας. Kατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα.  Ηρθε επιπροσθέτως το βιβλίο των Πέτρου Αργυρίου & Beldeu Singh Τι δεν σας λένε οι γιατροί, εκδόσεις ETRA (τηλ. 210 9811753), για να χαράξουμε ευκολότερα πορεία.
---
Πώς όμως πέθαναν τόσοι και τόσοι από AIDS εδώ και μια εικοσιπενταετία; Ρίξτε μια ματιά στο παραμύθι του HIV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 
---

Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers: “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι "προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.             

Οπότε εμείς πια αποφασίζουμε μόνοι μας. Η συνάντηση των φίλων στο Floral την 1η Δεκεμβρίου 2009 ήταν πανηγυρική και επισφραγίστηκε με μια τηλεοπτική συνέντευξη για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης.

---

Στο τελευταίο βιβλίο μου 
Αντίο AIDS!  (εκδόσεις Οξύ 2008, νέα έκδοση 2010) παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι μου συνέβη: Eφόσον δεν μολύνθηκα ποτέ από τίποτα, πώς προέκυψαν όλα αυτά τα μαρτύρια για μένα και τους γύρω μου, ποιός νόμιζα ότι έφταιγε, ποιός έφταιγε πραγματικά, τι ήταν κάθε φορά αυτό που απέδιδαν στον υποτιθέμενο ιό HIV; Και τι κάνουμε αφότου διαπιστώσουμε ότι η ζωή μας βασίστηκε για 20 χρόνια σε ένα Μεγάλο Ψέμα;

Επιχειρώ ακόμα να καταλάβω πώς προέκυψε αυτή η καθολική εξαπάτηση και, παρότι ήμουν τόσο τυχερή ώστε να ξεφύγω από τις δαγκάνες της πριν προλάβει να με σκοτώσει, πώς γίνεται να συνεχίζει ακάθεκτη. 

Το βιβλίο βρήκε θερμή υποδοχή από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Impact Investigative Media Publications στην Αγγλία που ανέλαβε και πραγματοποίησε την έκδοσή του σε χρόνο ρεκόρ. Ηδη διατίθεται στα αγγλικά μέσω Amazon.com και Amazon.co.uk  σε όλο τον κόσμο.

---
"Αθέατος Κόσμος" με τον Κώστα Χαρδαβέλλα
ΑLTER, 19 Μαίου 2009 (10 λεπτά)


"Μεσημεριανό eXpress"
Συνέντευξη στη Φαίη Πετράκη
ALTER, 2 Δεκεμβρίου 2009 (10 λεπτά)


 "Εχει γούστομε την Μπίλιω Τσουκαλά για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
ΝΕΤ, 7 Απριλίου 2009 (10 λεπτά)


 "Aντίο AIDS" βίντεο - διεθνές πάνελ συζήτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
7 και 8 Απριλίου 2009 (61 λεπτά)

                                                                                                  
"Αντίο AIDS" πάρτυ - κλαμπ "Συχνότητες"
15 Ιανουαρίου 2009 (10 λεπτά)


H τελευταία εκρηκτική ομιλία του Λάμπρου Παπαντωνίου
αυτή που δεν έδωσε ποτέ ο ίδιος, στη συνέντευξη Τύπου για το "Αντίο AIDS",
Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 (απόσπασμα 5 λεπτών)

Ο Λάμπρος πέθανε στις 28 Μαίου 2009.
Καλό ταξίδι, γενναίε μας!

 

Στις 8 Ιουλίου 2009 κατέθεσα μέσω του δικηγόρου μου Χρήστου Παρίση αγωγή σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική, σωματική και ψυχική βλάβη που υπέστην. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.---


Τα δεδομένα του φιάσκου:

Ολοι ξέρουμε πια ότι το λεγόμενο τεστ αντισωμάτων, αυτό που μας έβγαλε θετικούς, δεν ανιχνεύει τον ιό HIV ούτε τα αντισώματά του. Το γράφει η κατασκευάστρια εταιρεία "Abbott" στο εσώκλειστο φυλλάδιο, το οποίο δεν μας δείχνουν ποτέ. Χώρια που ο ιός HIV δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά (γι' αυτό δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει και το τεστ), ούτε έχει αποδειχτεί ότι - αν υπάρχει - προκαλεί το AIDS. 
Αλλά ας δούμε το περίφημο τεστ ανίχνευσης του ιού - εφεύρεση του Γκάλο κι αυτό, σε συνεργασία με την Abbott:

---
Το Western blot της Cambridge Biotech, το οποίο υποτίθεται ότι επιβεβαιώνει το προηγούμενο, αναφέρει ότι "η κλινική σημασία των αντισωμάτων του HIV σε ένα άτομο χωρίς συμπτώματα δεν είναι γνωστή". Χορηγούν φάρμακα σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο ή σε παιδιά ή σε οποιονδήποτε άλλο, χωρίς να ξέρουν την κλινική σημασία του να προκύπτεις θετικός σε αυτά τα τεστ;
Και αποκρύπτουν τέτοια λυτρωτική πληροφορία από τα υποψήφια θύματα; Ιδού το μέιλ ενός από τους φίλους στις 18 Μαϊου 2009, όταν ζήτησε το φυλλάδιο του τεστ από τον γιατρό του:
Σήμερα πήγα στον ιατρό και μου είπε πως οι εξετάσεις σου είναι άριστες αλλά προληπτικά από σήμερα πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία.Τον ρώτησα για το φυλλάδιο πως γράφει ότι δεν ανιχνεύει τον ιό και είπε... κάπως ειρωνικά .. το έχεις να το δω?

Σκέφτομαι τι πέρασες εσύ 20 ολόκληρα χρόνια και πως δεν
τρελάθηκες! Πήγα στο διαγνωστικό κέντρο Συγγρού και ζήτησα να μου δώσουν για λίγο να διαβάσω το φυλλάδιο του τεστ ( αυτό που έχεις) εκεί , όχι να το πάρω. Είπαν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση – απαγορεύεται από το κράτος αυτό! Το απέκλεισαν και εξαφανίσθηκαν από το γραφείο. Πήγα στο διευθυντή και δεν ήταν στο γραφείο. Πολύ περίεργα πράγματα...
----

Υπάρχουν και χειρότερα, που μας περιμένουν ακόμα όσο μένουμε αδρανείς:

Η γυναίκα έκλαιγε γοερά καθώς η νοσοκόμα χορηγούσε ΑΖΤ, Nevirapine και Lamivudine στο μωρό της δύο ώρες μετά τη γέννα σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 15 Απριλίου 2009. Αν οι γονείς αρνούνταν τη "θεραπεία", η υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας και το νοσοκομείο θα διέτασσαν ένταλμα για να τους αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού.

Μ' αυτό τον τρόπο, από το 1996 δηλητηριάζονται μωρά. Είναι μια σύγχρονη μορφή θυσίας (χειρότερη και από θανάτωση, η τοξική "θεραπεία" σε βρέφη), λατρευτική προσφορά στο βωμό της ψευδοεπιστήμης του AIDS.

Η υποχρεωτική χορήγηση ΑΖΤ σε εγκύους γυναίκες και τα μωρά τους εφαρμόζεται και στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα.

----

Ολοι, και όχι μόνο οι "οροθετικοί", έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι μπορούν να απαλλαγούν από το φόβο, τις ενοχές και τους απίστευτους περιορισμούς σε θέματα ζωής και θανάτου εξαιτίας μιας αβάσιμης θεωρίας. Δεν είναι λίγα τα βιβλία που ήδη κυκλοφορούν πάνω σ' αυτό το θέμα και διαρκώς προστίθενται καινούργια.

Απ' ό,τι φαίνεται με την κοινή λογική, και όπως προκύπτει από επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα, άνθρωποι λαμβάνουν τοξική αγωγή εφ΄όρου ζωής ενάντια σε έναν ιό, τον HIV, που προφανώς δεν προκαλεί το AIDS (αν υπάρχει). 
Συχνά παύουν να γίνονται δεκτοί από οποιονδήποτε άλλον γιατρό επειδή βρέθηκαν κάποια στιγμή θετικοί στο τεστ για τον ιό HIV. Η στάμπα του AIDS τους ακολουθεί μέχρι τον θάνατο, ακόμα και αν δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας. Oπότε τίθεται το ερώτημα εδώ και δύο δεκαετίες που ζούμε το πρόβλημα: Mήπως πρέπει να επανεξεταστεί η αιτία του AIDS; Γιατί αντιδρούν τόσο έντονα οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας αν είναι όντως αδιαμφισβήτητη;


Αξιον Εστί, ΕΤ3 24/11/07
---------------------------------
Πρώτα βήματα μέσα σε ένα χρόνο,
πριν να σταματήσω τα χάπια.
Γυναίκα της Χρονιάς 2006
ALPHA 27/03/07
-------
Περιοδικό Life & Style, Φεβρουάριος 2007
TA NEA και ΕΨΙΛΟΝ/Κυριακάτικη Ελευθεροτυπia  
 Δεκέμβριος 2006Πρόσφατα οργανώθηκε ψηφοφορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού  για να αναδειχτούν τα τρία κορυφαία ζητήματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Το αίτημα για επανεξέταση της αιτίας του AIDS ήρθε τρίτο και πέρασε έτσι στον δεύτερο γύρο ψηφοφορίας. Αλλά εκεί ως δια μαγείας κόπηκε! Πρώτα εξαφανίστηκε εντελώς από την καρτέλα, και στη συνέχεια εμφανίστηκε με την ένδειξη ότι ήρθε τέταρτο σαν αίτημα, οπότε δεν συνεχίζει στον επόμενο γύρο. 

Μάταια  ζητάμε και στη χώρα μας να μας παρουσιάσουν την πρωτότυπη μελέτη με τις επιστημονικές αποδείξεις ότι ο ιός "HIV" προκαλεί το "AIDS".
Ομοίως, σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού αυτό δεν κατέστη εφικτό εδώ και 12 χρόνια συνεχόμενων ερωτημάτων από πολίτες και επιστήμονες προς τις αρχές, επειδή πολύ απλά τέτοιες αποδείξεις δεν υπήρξαν ποτέ. Το προτείνω ξανά εντούτοις. Οχι για άλλο λόγο, αλλά για να αναρωτηθούμε μήπως πρέπει να επιχειρήσουμε την επανεξέταση των δεδομένων μόνοι μας; Η να σταματήσουμε να θεωρούμε αυτά που ακούμε ως δεδομένα.
---
Γνωρίζαμε αρκετοί από μας ότι οι τέσσερις αρχικές μελέτες του Γκάλο που δημοσιεύτηκαν στο Science το 1984 και χρησιμοποιούνται ακόμα ως βάση για τους ισχυρισμούς ότι ο HIV προκαλεί το AIDS, έχουν ελεγχθεί ως άκυρες και σφαλερές. Κυκλοφόρησε τελευταία το βιβλίο της Βρετανής δημοσιογράφου Janine Roberts ¨Ο φόβος του αόρατου", όπου παρουσιάζεται σε φωτογραφική ανατύπωση το δοκίμιο της μιας από τις τέσσερις αυτές ιδρυτικές μελέτες. Βλέπουμε ότι ο Γκάλο έκανε εκτεταμένες χειρόγραφες "διορθώσεις" στις μετριοπαθείς αλλά έντιμες αναφορές του βοηθού του Πόποβιτς, με θυμωμένες διαγραφές όποιων δεδομένων ήταν ανεπιθύμητα, αλλά και με προσθήκες - χωρίς καμία επιστημονική αιτιολόγηση - θρασύτατων ισχυρισμών ότι ο ιός που προκαλεί το AIDS είχε ανακαλυφθεί.

Μια από τις διαγραμμένες αναφορές: ¨Παρά τις εντατικές ερευνητικές προσπάθειες, ο αιτιολογικός παράγοντας του AIDS δεν έχει εντοπιστεί".
---

Φαίνεται πως καταστρώθηκε εσπευσμένα σχέδιο διάσωσης της θεωρίας HIV/AIDS, κατά το σχέδιο διάσωσης των τραπεζών που καταρρέουν.

Η απονομή
του Νόμπελ Ιατρικής 2008 στον Λικ Μοντανιέ για την ανακάλυψη ενός ιού που δεν έχει αποδειχτεί να προκαλεί ποτέ τίποτα σε κανέναν, στόχευε προφανώς να αποθαρρύνει τους αντιρρησίες. Αλλά μάλλον έφερε στο φως ένα παλιό ερώτημα: Ανακάλυψε ποτέ κανείς τον HIV;

Ο ίδιος ο Λικ Μοντανιέ είχε δηλώσει κατ' επανάληψιν στο παρελθόν ότι "ποτέ δεν απομόνωσε τον ιό", όπως επίσης ότι "ο HIV δεν μπορεί να είναι από μόνος του η αιτία για την ολική καταστροφή που λέγεται AIDS".
Οι φωνές "οροθετικών" που σώθηκαν μόλις σταμάτησαν την αγωγή του AIDS πολλαπλασιάζονται σε  ντοκιμαντέρ, σε βίντεο, σε σάιτ και άλλα σάιτ,  σε βιβλία και συνεντεύξεις. Ερχονται να προστεθούν στα βιβλία επιστημόνων που εξαρχής διαφώνησαν με τη θεωρία HIV/AIDS, όπως δείχνει και το νέο τρέιλερ της εταιρείας Rethinking AIDS.
-----


Στο μεταξύ ο προβληματισμός όσον αφορά την πολιτική δημόσιας υγείας γενικεύεται.  Στην τελευταία εκπομπή του Dr. Jonas Moses "In time TV", το θέμα ήταν η σύγκρουση μεταξύ της πολιτικής δημόσιας υγείας και της άσκησης της ιατρικής στον καθένα μας ξεχωριστά, αφού οι γιατροί πλέον δεν εξετάζουν ασθενείς αλλά εφαρμόζουν πρωτόκολλα. Tο βίντεο ήδη απειλείται με λογοκρισία από το κατεστημένο του AIDS.
----

Εν ολίγοις, έχουμε επιλογή στο θέμα του AIDS και δεν το ξέρουμε. Μπορούμε να το απορρίψουμε ανά πάσα στιγμή χωρίς καν να πάμε στον γιατρό, και ο τρόπος παρουσιάζεται μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ The Other Side of AIDS (87 λεπτά), και ακόμα στο βίντεο του Gary Null The real heroes of AIDS, με δεύτερη συνέχεια και τρίτη,  όπου μιλούν οροθετικοί που έχουν σταματήσει πριν από χρόνια τα φάρμακα του AIDS και αισθάνονται έκτοτε περίφημα. Αντί να τους ρωτήσουν οι "υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση του AIDS" πώς το πέτυχαν αυτό, μήπως ενδιαφέρει και τους άλλους, βλέπουμε το αντίθετο: αυτοί που καταπολεμούν το AIDS, το υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια.   
---
Ημασταν πάλι τυχεροί που  βρέθηκε ο καθηγητής Dr Andrew Maniotis να μας πληροφορήσει πρόσφατα για το αμαρτωλό χτίσιμο της επιστήμης του AIDS σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παρασκευή +13 στις 7 Δεκεμβρίου 2007,  ένα 32σελιδο ένθετο με τον τίτλο "AIDS, ένα παγκόσμιο σκάνδαλο".
Φυσικά, το ζήτημα δεν σχολιάστηκε από κανέναν. Πιπέρι στο στόμα. Αλλά τώρα ξέρουμε γιατί. Εξηγεί ο ίδιος ο καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, πρόκειται για πολύ συμφέρουσα συμφωνία και έχει επιβληθεί σε όλους:

"...Επιστημονικοί κριτικοί, σαν εμένα, αποκαλούνται «αρνητές» για να μην περιμένει κανείς πια την αναζήτηση μιας αντικειμενικής αλήθειας. Και οι πληρωμένοι κράχτες των φαρμακευτικών εταιρειών θεωρούνται «ακτιβιστές» και «ερευνητές»".

«Ποτέ δεν αναφέρει κανείς ότι όλοι αυτοί αμείβονται ευθέως και γενναιόδωρα από όχι μια, αλλά αρκετές από τις φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα φάρμακα που αυτοί υπερασπίζονται τόσο σθεναρά».
"Αποτέλεσμα, η θαυμάσια ευρεσιτεχνία του να έχεις αρρώστους υγιείς ανθρώπους".
---
Ας ακούσουμε τώρα τον  Dr David Rasnick στο ντοκιμαντέρ "AIDS Inc." να παρουσιάζει την πηγή του κακού:
"Αυτοί που διαφεντεύουν και συντηρούν την υπόθεση του HIV/AIDS είναι δύο βασικά Ιδρύματα. Το CDC (Αμερ. Υπ.Υγείας) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) στη Βηθεσθά του Μέριλαντ.Ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει ότι και τα δύο αυτά Ιδρύματα είναι στρατιωτικοί οργανισμοί.
'Οταν έχεις τέτοια στρατιωτική δομή σε Οργανισμούς όπως το CDC και το NIH, κρατάς τον έλεγχο των αντιδράσεων. Μπορείς να περιορίζεις την ροή των πληροφοριών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την ώρα που το NΙΗ είναι η βασική πηγή των χρηματοδοτήσεων για όλες τις πανεπιστημιακές ιατρικές έρευνες, ελέγχει σε ποιόν και για ποια έρευνα θα δοθούν λεφτά. Μ' αυτό τον τρόπο, μπορεί να ελέγχει τι θα εκδίδεται και το πιο σημαντικό, τι θα αποκλείεται..."

Και τον Kary Mullis,  Νόμπελ Χημείας 1973, στο ντοκιμαντέρ ¨The Other Side of AIDS":

"Αν σε πληρώνουν $ 150.000 τον χρόνο για να δουλεύεις σε κάτι, δεν χρειάζεται ν' αμφισβητείς αν είναι χρήσιμο κάθε μέρα, επειδή είναι χρήσιμο σε σένα.  Αν θες ν' αναρριχηθείς για παράδειγμα στην ΙΒΜ, δεν πας κατευθείαν στον Πρόεδρο να ρωτήσεις αν η εταιρία κάνει αυτό που υπόσχεται ότι κάνει. 'Οσοι δουλεύουν στην ΙΒΜ, απλά ακολουθούν την γραμμή της εταιρίας. 'Ολοι στον τομέα του AIDS ακολουθούν μια γραμμή. Σαν σε ένα μεγάλο οργανισμό  που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Δεν είναι 30,000 επιστήμονες που δουλεύουν μόνοι τους στα εργαστήρια τους με τις δικές τους ιδέες. Απλά ανήκουν όλοι στο ίδιο κλαμπ, σωστά; Πληρώνονται από τον ίδιο κορβανά και δεν  θα πληρωθούν αν δεν βάλουν τα δυνατά τους".
---

Αυτούς τους επιστήμονες, τον Rasnick, τον Mullis και κάπου 2.500 άλλους που σε λυτρώνουν από την πλάνη, δεν τους βλέπουμε ποτέ στις τηλεοράσεις και δεν τους διαβάζουμε στις εφημερίδες. Απαγορεύται. Βλέπουμε μόνο αυτούς που μας τρομάζουν με τη θεωρία τους. Σίγουρα κινδυνεύουμε όλοι να πέσουμε θύματα αυτής της θεωρίας, γιατί δεν γνωρίζουμε ότι έχει στο μεταξύ καταρριφθεί.


---
Aς επιστρέψουμε όμως στην κατάσταση που διαμόρφωσα νωρίτερα σε αυτή την ιστοσελίδα και μου επέτρεψε να βγω από τον φαύλο κύκλο  της υπόθεσης:


Οσο για την πραγματικότητα γύρω μας, όπως την ανασυνέθεσα εγώ από την πλευρά του απλού πολίτη, είναι η εξής:
1. Εξαρχής εμφανίστηκαν δύο στρατόπεδα γύρω από το "AIDS".
Το πρώτο πρεσβεύει από το 1984 και μέχρι σήμερα  την "επίσημη άποψη" για το "AIDS", που λέει ότι εντοπίστηκε ο άγνωστος μέχρι πρότινος ιός "HIV", ο οποίος θεωρείται ως η αιτία του άγνωστου μέχρι πρότινος  "AIDS"  και είναι εχθρός ανίκητος και παντοτινός. Θα υπάρχουν όμως διαρκώς καινούργια φάρμακα εναντίον του ώστε να έχουμε μια σίγουρη χρόνια ασθένεια για όποιον προκύπτει φορέας του HIV. Κύριος τρόπος μετάδοσης το σεξ. Αυτό το σενάριο υπογράφεται από υπουργεία, Πανεπιστήμια, συλλόγους ακτιβιστών, Διεθνείς Οργανισμούς, αστέρες του Χόλυγουντ. Το συναντάμε στην πλειοψηφία των ιστοσελίδων του Ιντερνετ. Και το εμπεδώνουμε κάθε χρόνο με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του "AIDS". Γενικώς, διαφημίζεται σε γη και ουρανό.
Το δεύτερο στρατόπεδο βασίζεται σε επιστήμονες και ερευνητές που προτιμούν να μη χρηματοδοτούνται αλλά να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτοί μπήκαν στο περιθώριο αφ' ης στιγμής διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους για τη θεωρία του AIDS , χαρακτηρίστηκαν "αντιφρονούντες" λες και πρόκειται για θρησκεία και όχι για επιστήμη, αλλά στο μεταξύ εξαπλώθηκαν στον κόσμο και η κοινωνική ροή εμπιστοσύνης έχει αντιστραφεί: Ολο και περισσότεροι  ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν τα απόκρυφα του "AIDS¨, παρότι τα τελευταία λογοκρίνονται από την καθεστηκυία τάξη. Κύριοι εκφραστές του ρεύματος των "αντιφρονούντων" είναι κάπου 2.500 επιστήμονες από όλο τον κόσμο στο http://aras.ab.ca/rethinkers.htm και, τα τελευταία χρόνια, οι λεγόμενες "ζωντανές αποδείξεις", υγιέστατοι οροθετικοί χωρίς φάρμακα, ανώνυμοι σε διάφορα σάιτ συγκεντρωμένα στο  http://www.livingwithouthivdrugs.com/links.htm.

2. O ιός "HIV" δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.
Μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας. Εξ ου και η πρόταση του ανώνυμου φίλου στην ιστοσελίδα μου: ν κάποιος αμφιβάλλει, μπορεί πάρα πολύ εύκολα να το επαληθεύσει χωρίς μάταιες αντιπαραθέσεις με τα όσα διαβάζει είτε εδώ, είτε οπουδήποτε αλλού. Ας αναζητήσει πολύ απλά την ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ επιστημονική δημοσίευση. Θα έπρεπε να είναι πανεύκολο στο υπουργείο Υγείας και σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο να διαθέσει τις σχετικές επιστημονικές δημοσιεύσεις, αν υπάρχουν, έπειτα από σχετικό αίτημα οποιουδήποτε πολίτη.
Η λύση πάλι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το Ιντερνετ, όπως πληροφορήθηκα από τον ίδιο φίλο:  Τι  κάνουμε τώρα;


3. Το υποτιθέμενο εμβόλιο είναι αδύνατον να υπάρξει.
Πέραν του ότι για να προκύψει εμβόλιο πρέπει να υπάρχει ιός, αλλά ο μυθώδης "HIV" ακόμα αναζητείται, η όλη ιδέα είναι φαιδρή: όπως διευκρίνισε  ο διευθυντής του τμήματος έρευνας του καρκίνου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο Dr. Andrew Maniotis, "Στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός είναι μια άλλη οδός για να μολυνθεί κανείς από τον "HIV" (...)  Αν σου κάνουν εμβόλιο, θα προκύπτεις εφεξής οροθετικός σε κάθε τεστ για τον "HIV". Ακόμη και αν δεν το κάνεις, σαν άποψη είναι ενδιαφέρουσα: να βρεθούμε όλοι οροθετικοί μετά από ένα εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό. Οπότε θα πρέπει να κυκλοφορείς με ένα σημείωμα που θα βεβαιώνει τον εραστή σου  ότι έχεις εμβολιαστεί και ότι τα αντισώματα που εμφανίζεις στο αίμα σου δεν oφείλονται στο ότι κόλλησες "AIDS" από κάποιον που θεωρείται από το κατεστημένο του "AIDS"  ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, δηλαδή από μαύρο, ομοφυλόφιλο ή σκούρο, αλλά το απέκτησες κάνοντας το καθήκον σου ως πολίτης με ένα εμβόλιο".
Γι' αυτόν ή για άλλο λόγο, 30 δοκιμές για πιθανό εμβόλιο έχουν αποτύχει ως σήμερα.
4. Η στάση του Τύπου ύποπτη
Ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί δεν θέλουν μπλεξίματα με τις φαρμακευτικές εταιρείες, ο Τύπος τι κάνει; Ποιά είναι η δουλειά των δημοσιογράφων; Θα περίμενε κανείς να το δει πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα σε όλο τον κόσμο.  Δίνονται τοξικά φάρμακα σε υγιείς ανθρώπους, δεν πρέπει να το εξετάσουμε ξανά αυτό; Οχι. Κάποιος βρίσκεται παντού για να απαγορεύσει την εμφάνιση  της είδησης της ημέρας. Αλλά η σιωπή είναι συνενοχή. Διπλή συνενοχή στην περίπτωσή μας. Αν ήθελαν τα MME, θα συμμορφώνονταν και οι κυβερνήσεις. Αφήνουν το έγκλημα να συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο χωρίς κουβέντα. 

Οχι μόνο το κρύβουν, αλλά το καλλιεργούν: Με τις ευλογίες του Τύπου, η  πληροφόρηση σχετικά με το "AIDS" είναι παραπληροφόρηση. Ο αγώνας κατά του "AIDS" είναι θεμελίωση του "AIDS". Ο,τι νομίζουμε ότι μας προφυλάσσει από το "AIDS", μας υποδουλώνει στο "AIDS".

Η συχνότερη εξήγηση στα αναπάντητα ερωτήματά μου - όπως στο γιατί σωπαίνει ο Τύπος: "Είναι πολλά τα λεφτά, Μαρία". Ωραία, ας τον καταργήσουμε. Διαδώστε την είδηση από στόμα σε στόμα. 5. Η θεραπεία είναι απλή
Δεν είναι υποχρεωτικό πια να συμπεριφέρεσαι σαν άρρωστος, αν βρέθηκες κάποια στιγμή  ¨οροθετικός". Το δεύτερο στρατόπεδο δείχνει ότι κόβεις τις εξετάσεις, τους γιατρούς και τα χάπια του "AIDS" και γίνεσαι πιο δυνατός από ποτέ. Ο κίνδυνος προκύπτει πάλι αν σου τύχει ένα κρύωμα, οπότε αισθάνεσαι ευάλωτος και δεν ξέρεις σε ποιόν γιατρό να πας. Και τότε την πατάς για δεύτερη φορά, όπως είχε γίνει και την πρώτη. Δεν σε δέχονται παρά μόνο οι θριαμβευτές γιατροί του ¨AIDS" και οι γιατροί της εναλλακτικής ιατρικής. Αυτή τη φορά, όμως, διαλέγεις τους δεύτερους.
Ο dr. Andrew Maniotis μιλάει για το θέμα αυτό στην τελευταία συνέντευξή του εφ'όλης της ύλης.
Σ' αυτόν οφείλουμε άλλωστε και τo Short History of AIDS - Συνοπτική ιστορία του AIDS  - σε μετάφραση δική μου για το ελληνικό κοινό.
 

6. Τo υποτιθέμενο "AIDS" στην Αφρική είναι κάτι ολότελα διαφορετικό.

Εχουμε όλη τη συνέντευξη του Charles Geshekter, PhD, καθηγητή Αφρικανικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, μεταφρασμένη στα ελληνικά, χάρη στην προσωπική δουλειά της Erinyas.

-------

Στιγμιότυπα από τη δική μου πορεία αποκαλύψεων:
"Εγινε πιο σημαντικό στις μέρες μας να σώζονται υπολήψεις από το να σώζονται ζωές;" ρωτάει ο μη οροθετικός Robin Scovill, σύζυγος της οροθετικής Christine Maggiore,  που ανέλαβε δράση με την ταινία "The Other Side of AIDS" και βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λος Αντζελες, το 2004. Προσωπικά,  ωφελήθηκα από αυτή την ταινία. Μου την έφερε ο μη οροθετικός Gilles Saint - Pierre από τον Καναδά σαν το καλύτερο δώρο αγάπης.  Και παντρευτήκαμε μετά. Εμενε μόνο να παρουσιάσω με τη σειρά μου την "άλλη άποψη" σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ με ένα δεκαπενθήμερο προβολών στην Αθήνα.
Και στην Πάτρα, όπου μας υποδέχτηκαν θερμά:
Αλλες πηγές από όλο τον κόσμο δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση:  Επιμελήθηκα ξανά τη  μετάφραση στα ελληνικά του "The AIDS Debate. The Most Controversial Story You've Ever Heard"  που βρήκα στο μπλογκ http://aids-myth.blogspot.com/, και προμηθεύτηκα τα δύο βίντεο που συνιστούσε η δημιουργός του  http://erinya-hellenica.blogspot.com/. Το πρώτο, με τίτλο  HIV=AIDS - Fact or Fraud?, είναι παραγωγή του 1997.  Το δεύτερο, με τίτλο Deconstructing The Myth Of AIDS, είναι παραγωγή του 2004. Και στα δύο παρακολουθούμε με ποιόν τρόπο συντηρείται η απάτη του AIDS με υπερκέρδη 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πώς προκύπτει ότι ο ιός "HIV¨ δεν μπορεί να προκαλέσει "AIDS", ποιές μπορεί να είναι οι αληθινές αιτίες, και ποιοί εκμεταλλεύονται την καλή πίστη των ανθρώπων την ώρα που δηλητηριάζουν χιλιάδες άλλους με τοξικά φάρμακα.
Το μήνυμα του δισεκατομμυριούχου πια Gallo - εμπνευστή το 1984 της εξίσωσης ¨HIV = AIDS" και του τεστ αντισωμάτων στον "HIV" -  το είδαμε πρόσφατα ξανά στην τελευταία  συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο (29/04/07):  "Μόνο η επιστήμη μπορεί να βρει τη λύση, αλλά χρειάζεται ακόμα και άλλη έρευνα, διαρκής έρευνα (ο εστί μεθερμηνευόμενον, χρειαζόμαστε ακόμα κι άλλες χρηματοδοτήσεις).

Ο νομπελίστας χημικός  Karry Mullis όμως, -  επίσης επιστήμονας - στο ντοκιμαντέρ AIDS Inc. καταλήγει: "Το μόνο που αποδεδειγμένα προκαλεί ο HIV είναι χρημοτοδοτήσες", και "Θα γλιτώσουμε από το AIDS  μόνο αν κοπούν οι χρηματοδοτήσεις".Για να διακρίνουμε μαζί την πραγματικότητα πίσω από τη θεωρία του "AIDS", είχα διοργανώσει πρώτα την  πρώτη ελληνική προβολή του ντοκιμαντέρ AIDS Inc. (AIDS Ανώνυμος Εταιρεία) του  Gary Null, με ελληνικούς υποτίτλους, στον κινηματογράφο  Microcosmos. Ιδού κάποια αποσπάσματα από τους ελληνικούς υποτίτλους του ντοκιμαντέρ εκείνου (για τα φάρμακα του "AIDS" και τις παρενέργειές τους, για την αίσθηση ελέγχου που χτίζεται με κάθε τρόπο, για τον ρόλο των ΜΜΕ και των επιστημονικών περιοδικών, για τους ακτιβιστές του "AIDS", για τη νοοτροπία ταμπού γύρω από το θέμα).Η πρωτοφανής κατάσταση γενικής αφασίας αναλύθηκε στην πρώτη Συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει στις 29 Νοεμβρίου 2006: Είναι όχι απλά δυνατόν, αλλά και πολύ εύκολο στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας,  να συντηρείται μια φάρσα σε παγκόσμια κλίμακα και να την υπηρετούμε όλοι χωρίς να θέλουμε.
Ορισμένα πράγματα, όμως, έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται πέρα από μένα. Δεν θυμάμαι ποιός το είπε: η αλήθεια είναι σαν ένα αεροπλάνο που έφυγε. Κάποια στιγμή, θα προσγειωθεί.Το κόμικς σε μετάφραση: "Εχουμε ένα νέο χρώμα κωδικού για την έρευνα του HIV στο National Institute of Health: κίτρινο για έρευνα μετρίως παραπλανητική, πορτοκαλί για έρευνα άκρως παραπλανητική, και κόκκινο για το απόλυτο χάρβαλο".
-----

Mου ζητήσατε να σας δείξω τον τρόπο να βρίσκετε την αλήθεια για το AIDS μετά τη  συνέντευξή μου στην εκπομπή  «Η ζωή είναι αλλού». Το κάνω με την ψυχή μου: "Σκεφτείτε το".


Μαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ

Y.Γ. Ιδού και ένα μέιλ που κυκλοφόρησε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μιλάει η φωνή της "ζωντανής απόδειξης".  Στάλθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2006 και απευθύνεται στον Dr Robert Gallo. Μετέφρασα και προσυπογράφω:
------
"Dear Sir,
Σας γράφω αυτή την επιστολή γιατί θέλω να γνωρίζετε ότι είστε η αιτία
για πάνω από 20 χρόνια τρόμου και βασάνων που υπέφερα.
Εξαιτίας σας, οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ¨οροθετικοί¨ μπαίνουν στο περιθώριο
σε όλο τον κόσμο. Και μας χρωστάτε ακόμα αληθινές αποδείξεις αντί για ασυναρτησίες σχετικά με το ότι ο HIV προκαλεί το AIDS.

Πάνε είκοσι χρόνια τώρα που μου είπαν ότι θα πέθαινα σε 5 χρόνια. Δεν έχετε ιδέα πώς είναι να σου το λένε αυτό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τον απόλυτο τρόμο που έζησα από εκείνη την ώρα.


Και θέλω τώρα να περάσετε τα ίδια άγρυπνα βράδια και τον ίδιο τρόμο μέσα στη νύχτα γιατί ήσασταν εσείς που αποφασίσατε να πείτε στον κόσμο ότι ο HIV είναι η αιτία του AIDS, χωρίς τον καθιερωμένο επιστημονικό έλεγχο από τους ομότιτλούς σας, χωρίς επιστημονικές αποδείξεις. Ακόμη και ο Luc Montangnier άλλαξε την κατάθεσή του και είπε ότι ο HIV από μόνος του δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS.
Εξαιτίας σας δεν μπόρεσα να κάνω οικογένεια. Εξαιτίας σας έχω ανεχτεί διακρίσεις στη δουλειά και στα ταξίδια μου. Και πάλι δεν θα είναι ο HIV που θα με σκοτώσει. Αμελείς επιστήμονες σαν εσάς έχουν δολοφονήσει χιλιάδες αθώους ¨οροθετικούς¨ με βάση μια σαθρή επιστήμη. Το ΑΖΤ και τα πολλά αντιρετροϊκά φάρμακα είναι σκέτα δηλητήρια. Αν πεθάνω, θα είναι εξαιτίας επιστημόνων σαν κι εσάς και εξαιτίας του πανικού που δημιουργήσατε σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θέλω να ξέρετε ότι η πλειοψηφία των οροθετικών είναι ακριβώς σαν εμένα. Κρατούν απόσταση από επιστήμονες σαν εσάς. Ζουν με υγεία ξανά. Και δεν αναπτύσσουν “AIDS”. Παρόλα αυτά υποφέρουν επειδή το κοινό εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο HIV είναι η αιτία του AIDS. Εξαιτίας σας, χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα εξαναγκάζονται να ζουν κρυφά τη ζωή τους.

Θέλω εσείς και ο Dr. Montagnier να κάνετε μια δημόσια δήλωση μαζί με το CDC, όπου θα αποδέχεστε ότι δεν γνωρίζετε ακόμα την αιτία του AIDS. Θέλω να αποδεχτείτε ότι δεν γνωρίζετε αν πράγματι ο HIV προκαλεί το AIDS ή όχι. Αλλά πιο πολύ απ΄ όλα, θέλω να γευτείτε κι εσείς τον ίδιο τρόμο, τις ίδιες άγρυπνες νύχτες που χρειάστηκε να περάσω εξαιτίας σας. 

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε κάποιον ¨οροθετικό¨, θα μπορούσε να
είμαι εγώ. Να είστε έτοιμος να λογοδοτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: