…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το μονο πλασμα πανω στην Γη


Το μονο πλασμα πανω στην Γη που σκοτωνει για διασκεδαση ακομα και χομπυ ειναι ο ανθρωπος. Το μονο πλασμα που σκοτωνει απο φθονο και μισος ειναι ο ανθρωπος. Τα ζωα δεν εχουν τετοιες "αρετες"...Eνα ζωο θα παρει απο την φυση αυτο που χρειαζεται και μονο. Αυτο ειναι ενστικτωδως αποτυπωμενο στο DNA ως ισορροπια της φυσης. Ειναι απιστευτο να βλεπεις οτι οταν διαπιστωνει ενα ζωο οτι εχει αθελα του προκαλεσει αναταραχη στην ισορροπια αυτη, αναλαμβανει την ευθυνη. Μονο οι ανθρωποι δεν δινουν δεκαρα.

www.youtube.com
Μια νεαρή λεοπάρδαλη σκοτώνει έναν ανυποψίαστο μπαμπουίνο, αλλά ποτέ δεν περίμενε τι θα έβρισκε μετά μπροστά της. Ένα από τα πιο όμορφα βίντεο που έχετε δει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: