…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Παγκόσμια γενοκτονία: ΕΞΩΔΙΚΟ στη Βουλή για τον Κώδικα Αλιμεντάριους (Διατροφικό Κώδικα)


ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ

ΤΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΓΙΑΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΚΑΨΗ ΑΣΠΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΑΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΣΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΖΥΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΚΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΞΥΛΑΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΚΟΥΝΑΔΗ ΓΩΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ


ΠΡΟΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.


Κε Πρωθυπουργέ

και Βουλευτές τής παρούσας βουλής ,

Διαδίδεται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι πρόκειται να φέρετε προς ψήφιση νομοσχέδιο όπου θα κάνετε νόμο του κράτους , διατάξεις που περιλαμβάνει ό λεγόμενος διατροφικός κώδικας .

Ο κώδικας αυτός , όπως έχει ψηφιστεί στην Αμερική με την ονομασία νόμος S-510 , αναφέρει ότι οι βιταμίνες A , B , C , D και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο καθίστανται παράνομα , όταν οι ποσότητες λήψης αυτών των ουσιών θα είναι θεραπευτικές .

Ο νέος αυτός κώδικας θα απαγορεύει επίσης την χρήση θρεπτικών ουσιών , όπως βιταμίνες ή μέταλλα ,τα οποία θα λαμβάνονται για πρόληψη ή για αντιμετώπιση κάποιας πάθησης .

Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια .

Ναι αυτές που αποδεδειγμένα είναι η βάση της σωστής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού και της ισχυροποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος , με το νέο νόμο θα είναι παράνομες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα απαγορεύεται ακόμα και ή συνταγή γιατρού , που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες , ακόμα και αν πραγματικά τα έχει ανάγκη κάποιος .

Συγκεκριμένα ή δοσολογία θα περιορίζεται μόνο στο 15% της συνιστώμενης ποσότητος .

Η θεραπεία θα γίνεται με άλλα φάρμακα εταιρειών , τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής μέσω λήψης θρεπτικών ουσιών .

Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες των ουσιών αυτών που θα εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν την "πλεονάζουσα" τοξική ουσία , ώστε η λήψη θρεπτικών ουσιών να είναι περιορισμένη και με τον τρόπο αυτό να αποδυναμώνεται ο ανθρώπινος οργανισμός σε οποιαδήποτε επίθεση ιών , με αποτέλεσμα την προσβολή αυτού από κάθε είδους ασθένεια .

Την ίδια στιγμή θα επιβάλει την προσθήκη επιβλαβών ουσιών όπως πχ το φθόριο , το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα .

Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται .

Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί και μπορούσες εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις .

Πέρα από την λίστα των "παράνομων" τοξικών ουσιών , κατά τους διατάσσοντες την εφαρμογή του διατροφικού αυτού κώδικα, ανοίγει ο δρόμος στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα αλλά και στα ζώα που θα παράγουν την τροφή μας .

Ο νέος κώδικας θα προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα , θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής MONSATO .

Είναι γνωστό ότι το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών στον πλανήτη.

Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για την διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες υποχρεωτικά .

Επίσης ό κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφή να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία , εκτός αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο.

Ο κώδικας περιλαμβάνει και τα φυσικά και βιολογικά προϊόντα , που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται και αυτά στα οποία θα έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα , αυξητικές ορμόνες κλπ.

Δηλαδή όποιος θέλει θα βαπτίζει βιολογικό ότι θέλει .

Ακόμα και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT , για το οποίο στο παρελθόν αποδείχτηκε ότι η επίδραση του είναι καρκινογόνα , θα εισαχθούν πάλι στο εμπόριο .

Το DDT ,η διελδρίνη , η αλδρίνη , το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορεύτηκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης .

Με αυτόν τον νόμο επιστρέφουν 7 από τα 9 αυτά επικίνδυνα και απαγορευμένα εντομοκτόνα !!!!!!!

Επειδή λοιπόν , πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με τα αντίστοιχα των εντόμων , εμφανίσουν παθήσεις , που οφείλονται στην ελλειπή διατροφή και στους προαναφερθέντες παράγοντες , οι παθήσεις αυτές καθίστανται επικερδείς , όπως ό καρκίνος , ό ζαχαρώδης διαβήτης , οι καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.

Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με τον νέο κώδικα , είναι η αφλατοξίνη καθώς επίσης και η συσσώρευση της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα .

Η συγκεκριμένη ουσία είναι ή δεύτερη πιο καρκινογόνα .

Επειδή λοιπόν ένας από τους εμπνευστές του συγκεκριμένου κώδικα είναι και ό ιδρυτής τριών πανίσχυρων φαρμακοβιομηχανιών , ή επιβολή του με την ψήφιση νόμου από εσάς , σας κάνει συνεργούς , σε κάθε είδους βλάβη της υγείας των πολιτών της πατρίδος μας .

Επίσης από την 1η Απριλίου θα μπει σε εφαρμογή ή οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης ή οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης .

Επειδή λοιπόν έγινε γνωστό ότι ή οδηγία αυτή ψηφίστηκε από 
"επιτροπή" και δεν φροντίσατε να γνωστοποιήσετε στον κόσμο ότι υπήρχε περιθώριο μέχρι την 1η Απριλίου του 2011 να κατοχυρωθούν τα ελληνικά φυτικά προϊόντα , έχουν κατοχυρωθεί μόνο 183 από αυτά .

Αυτά τα 183 θα είναι τα μόνα που θα μπορούν να εμπορεύονται και να χρησιμοποιούνται και όλα τα άλλα θα είναι παράνομα .

Αν υπάρχει κατανάλωση κάποιου από τα παράνομα τότε
ο καταναλωτής θα έχει πρόβλημα με τον νόμο .

Δηλαδή μια μητέρα θα μηνυθεί αν δώσει τσάι στο παιδί της και αυτό αρρώστησε ακόμα και από μια άσχετη αρρώστια .

Επίσης θα απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής , εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας , κλείσιμο σχολών ομοιοπαθητικής , διότι αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας και όχι επιθετικός όπως η κανονική ιατρική που τα φάρμακα έχουν παρενέργειες .

Επίσης θα απαγορεύει όλα τα βιβλία σχετικά με τα βότανα , ιχνοστοιχεία κλπ.

Και αυτό θα το κάνει διότι τα φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής , καθώς είναι προϊόντα της φύσης ,ενώ αν επεξεργαστούν ως εκχύλισμα , με συσκευασία κλπ από τις φαρμακευτικές εταιρείες , ή αξία τους ανεβαίνει 1000 φορές επάνω.

Δηλαδή ένα στρέμμα άγριας ελληνικής φύσης έχει υπολογιστεί ότι θα αποφέρει κέρδος τον χρόνο από 10.000 έως 20.000 euro .

Και εδώ σας υπενθυμίζω την πρόσφατη ενέργεια της κυβέρνησης για την ψήφιση νόμου για τις περιοχές νατούρα όπου ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος , ( όταν στα άλλα κράτη φτάνουν το πολύ μέχρι 4% ), για να τις παραδώσει στις φαρμακευτικές εταιρείες προς εκμετάλλευση .

Και σας ερωτώ εσάς που θέλετε να λέγεστε αντιπρόσωποι μας ,
πού είναι ή ενημέρωση που δώσατε στον κόσμο για την πραγματικότητα του σκοπού του συγκεκριμένου νόμου ;

Αντίθετα σχεδόν ταυτόχρονα προωθείται την απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών με όρους που φανερώνουν τον σκοπό αυτόν.

Και εδώ θέλουμε να τονίσουμε την ενέργεια του πρωθυπουργού πριν λίγους μήνες να υπογράψει για την εισαγωγή μεταλλαγμένου σπόρου πατάτας ειδικά για την χώρα μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης !!!!!

Έχει αποδειχτεί ότι ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας
προκαλεί γεννετικές μεταλλάξεις .

ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ
ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΣΠΟΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ .

Επίσης άλλες διατάξεις του κώδικα , που θα επιβάλουν την απαγόρευση διατήρησης κήπων και την σπορά σε αυτούς λαχανικών και κάθε είδους φυτικής τροφής , ακόμα και για ιδίαν χρήση , δεν χρειάζεται να σας αναφέρω ότι είναι και θα παραμείνουν στην σφαίρα της φαντασίας των διαστροφικών μυαλών που έχουν σκεφτεί τα ανωτέρω .

Με το παρόν εξώδικο καταρρίπτεται και ή δικαιολογία,
( ψηφίσαμε χωρίς να έχουμε διαβάσει τι λένε ) , που είχε εκφράσει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τις χαρισματικές συμβάσεις των εθνικών οδών σε συγκεκριμένες ιδιωτικές εταιρείες .

Σάν αντιπρόσωποι μας ,
οι ζωές μας και οι ζωές σας ,
είναι σιαμαίες.

Δεν μπορούν να παρεμβληθούν ανάμεσα τους ,
ούτε ματ , ούτε στρατός εκπαιδευμένος με ασκήσεις καταστολής πλήθους .

Έκτος αυτού όμως η ψήφιση από εσάς του κώδικα τούτου θα έχει άμεση κατάθεση αγωγών αποζημίωσης για τις βλάβες που προξενήσουν τέτοιες διατάξεις και άμεσα ασφαλιστικά μέτρα για την δέσμευση της περιουσίας σας , όπως και κατάθεση μηνύσεων για γενοκτονία και εσχάτη προδοσία .


ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ,

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.


Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Πρωθυπουργό και τους Βουλευτές τού Ελληνικού Κοινοβουλίου πού κατοικοεδρεύουν στο μέγαρο της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

πρός γνώση καί γιά τίς νόμιμες συνέπειες ,αντιγράφοντας τό περιεχόμενο της ,
στήν έκθεση επιδόσεως πού θά συντάξει .

ΑΘΗΝΑ 28 / 3 / 2011

για επικοινωνία:
email: theodoridispk@gmail.com


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!


ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΏΝΤΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΜΕΗΛ: theodoridispk@gmail.com

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html
http://olympia.gr/2011/03/28/εξωδικο-στην-βουλη-για-τον-διατροφικο/



Δεν υπάρχουν σχόλια: