…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Γιατί Ωμοφαγία-Πείραμα σε Ποντίκια-Ωμοφαγία, Υγεία και Μακροζωία


Μετάφραση-απόσπασμα άρθρου από τη σελίδα

Σε πολλές χώρες του κόσμου πολλές φορές έγιναν πειράματα σε ποντίκια. Σε ένα πείραμα πήραν 60 ποντίκια και τα χώρισαν σε τρεις ομάδες, 20 ποντίκια σε κάθε ομάδα. Την πρώτη ομάδα τάισαν με ωμές τροφές, χωρίς θερμική επεξεργασία. Την δεύτερη ομάδα τάισαν με τροφές που είχαν υποστεί θερμική επεξεργασία και άφησαν τροφή, μέχρι να κρυώσει, για 20 λεπτά. Την τρίτη ομάδα τάισαν με τροφές που είχαν υποστεί θερμική επεξεργασία και άφησαν τροφή μέχρι να κρυώσει για 5 ώρες.

Αποτέλεσμα:
Πρώτη ομάδα – όλα τα ποντίκια χαρούμενα και ζωηρά, είχαν γυαλιστερό τρίχωμα, μεγάλη διάρκεια ζωής, μέσα σε ένα χρόνο δεν αρρώστησαν. Στη νεκροψία - όλα τα όργανα ήταν καθαρά. Δεύτερη ομάδα - μέσα σε ένα μήνα όλα τα ποντίκια πέθαναν. Νεκροψία - αποσύνθεση και σήψη του στομάχου, των εντέρων και όλων των εσωτερικών οργάνων. Το τρίχωμα είχε σχεδόν χαθεί, πετρώδης σκλήρυνση του δέρματος σε όλο το σώμα.
Τρίτη ομάδα - σε τρεις μέρες υπήρχε συνολική απώλεια μαλλιών, σχηματισμό πετρώδης σκλήρυνσης του δέρματος, αποστήματα, σήψη των άκρων. Μέσα σε μια βδομάδα θάνατος και των 20 ποντικιών. Η νεκροψία έδειξε πλήρη αποσύνθεση του οργανισμού.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα σε πείραμα στα μικρά μας αδέλφια. Γίνετε αποσύνθεση του οργανισμού, μερικές φορές μη αναστρέψιμη που οδηγεί σε θάνατο, όπως συνέβηκε στα ποντίκια. Και ο λόγος για τον θάνατό τους - η καθημερινή διατροφή...

Το παραπάνω πείραμα έδειξε ότι η νόσος δημιουργήθηκε με τη θερμική επεξεργασία των τροφών και το πάγωμα. Στη τροφή άρχισε η μη αναστρέψιμη διαδικασία αποσύνθεσης, η συσσώρευση της δηλητηριώδης πτωμαΐνης. Δημιουργήθηκαν τοξικές ουσίες. Εκεί, ήδη στην κατσαρόλα, με τη θερμική επεξεργασία άρχισε να παρουσιάζετε η δυσλειτουργία προγράμματος γέννησης νέων κυττάρων. Η διαδικασία της ζωής έχει τελειώσει - άρχισε η διαδικασία για την ανακύκλωση νεκρής ύλης και αποβολής της από τον οργανισμό. Σύγχρονη, "πολιτισμένη" διατροφή, μετά τη επεξεργασία με τη φωτιά, με το αλάτι, με τη ζάχαρη και διάφορες χημικές ουσίες, οδηγεί σε ολοκληρωτική καταστροφή του εσωτερικού του οργανισμού και καρκίνο. Είναι μόνο θέμα χρόνου πότε θα συμβεί αυτό.