…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Ζει με φως και τον αέρα ο νεαρός από τη Σρι Λάνκα

Με αέρα διατείνεται ότι τρέφεται νεαρός από τη Σρι Λάνκα. Υποστηρίζει ότι ,μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης

Τι και αν η επιστήμη αναφέρει ότι ο άνθρωπος μπορεί  να ζήσει μόνο για δύο μήνες χωρίς φαγητό, ο Kirby de Lanerolle επιμένει ότι τρέφεται μόνο με… αέρα.
Ο νεαρός άνδρας από τη Σρι Λάνκα όπως υποστηρίζει εκτός των άλλων μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης και να γίνει αθάνατος.

Για να τα καταφέρει όλα αυτά υποστηρίζει ότι ζει με "φως, τον αέρα" και "τις δονήσεις του Θεού". Όσον αφορά τις θερμίδες, αυτές προέρχονται από τα φωτόνια, το φως, τις δονήσεις και τον άνεμο.Ο Kirby υποστηρίζει ότι τους δέκα τελευταίους μήνες έχει φάει μόλις επτά γεύματα των 500 μόλις θερμίδων. Μάλιστα είπε ότι τον "αρρώστησαν"."Όταν τρώω φαγητό, νιώθω πολύ κουρασμένος. Η εγρήγορσή μου εξαφανίζεται πια όταν τρώω" πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα odditycentral.com, ο de Lanerolle ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι την ηλικία των 16 ετών.
Παρ' όλο το μπλέξιμό του με τα ναρκωτικά, κατάφερε να πάρει χρυσό μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες εφήβων στη σκοποβολή το 1995, να κερδίσει πολλά μετάλλια σε αγώνες μποξ, να γίνει Σύμβουλος του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Βίντεο

Sri Lankan Man Claims to Have Lived Without... από stefanelonikitelo

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail,είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει ολοκληρώσει μαραθώνιο, έχοντας ζήσει επί τρεις μήνες μόνο με νερό.
Πριν από περίπου πέντε χρόνια διάβασε κάπου για ανθρώπους που δεν είχαν φάει τίποτα επί έξι χρόνια και δεν είχαν πιει ούτε νερό για 40 μέρες και νύχτες.Πείστηκε από έναν γκουρού, ότι ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις προκαλούνται από το φαγητό.


Πηγή:  http://www.24h.com.cy/perierga/30036-zi-me-aera-kai-tis-doniseis-tou-theou.html