Το πρωί έφαγα σταφύλια
Ύστερα ήπια ένα φλιτζάνι καφέ
Ύστερα μανταρίνια
Έπειτα 2 μήλα
Έπειτα ένα ακόμα φλιτζάνι καφέ (αντί φαΐ)
Έπειτα 1 μεγάλο μήλο
Το βράδυ θα φάω χούμους με ρεβίθια φύτρο, με αγγουράκια χτυπημένα στο μπλέντερ, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε τα αγγουράκια κομμένα με ή χωρίς νερό στο μπλέντερ, προσθέτουμε ρεβίθια φύτρο, ξανακτυπάμε όλα μαζί, αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και προσθέτουμε ελαιόλαδο (ωμό, ψυχρής εξαγωγής) και χυμό λεμονιού. Το ελαιόλαδο βάζουμε όσο θέλει ο οργανισμός μας.
Χτες έτρωγα
Όλη μέρα φρούτα - σταφύλια, μανταρίνια, πορτοκάλια, ακτινίδια και το βράδυ κατά τις έξι, αγγουροντοματασαλάτα κάπως μεγάλη με ελαιόλαδο ψυχρής εξαγωγής (όσο ήθελε ο οργανισμός μου) και χυμό λεμονιού
Ύστερα ήπια ένα φλιτζάνι καφέ
Ύστερα μανταρίνια
Έπειτα 2 μήλα
Έπειτα ένα ακόμα φλιτζάνι καφέ (αντί φαΐ)
Έπειτα 1 μεγάλο μήλο
Το βράδυ θα φάω χούμους με ρεβίθια φύτρο, με αγγουράκια χτυπημένα στο μπλέντερ, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε τα αγγουράκια κομμένα με ή χωρίς νερό στο μπλέντερ, προσθέτουμε ρεβίθια φύτρο, ξανακτυπάμε όλα μαζί, αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και προσθέτουμε ελαιόλαδο (ωμό, ψυχρής εξαγωγής) και χυμό λεμονιού. Το ελαιόλαδο βάζουμε όσο θέλει ο οργανισμός μας.
Χτες έτρωγα
Όλη μέρα φρούτα - σταφύλια, μανταρίνια, πορτοκάλια, ακτινίδια και το βράδυ κατά τις έξι, αγγουροντοματασαλάτα κάπως μεγάλη με ελαιόλαδο ψυχρής εξαγωγής (όσο ήθελε ο οργανισμός μου) και χυμό λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου