…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μαθήματα ζωής - Μια θηλυκή γάτα επί δύο ώρες προσπαθεί να σώσει μια άλλη θηλυκή γάτα που την έχει κτυπήσει το αυτοκίνητο

Το βίντεο είναι γυρισμένο στην Τουρκία στην περιοχή Ατταλείας. Μια θηλυκή γάτα επί δύο ώρες προσπαθεί να σώσει μια άλλη θηλυκή γάτα που την έχει κτυπήσει το αυτοκίνητο. Δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει.Το video μεταδόθηκε από την τουρκική τηλεόραση



2 σχόλια:

vegan A είπε...

Δεν νομίζω να υπάρχει Άνθρωπος, που θα δει αυτό το βίντεο και δεν θα δακρύσει.
Μπράβο, Βασίλη, καταπληκτικό!
Μια εικόνα - Χίλιες λέξεις..

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Δυστυχώς Αντωνία μεγαλώσαμε στον κόσμο των κερδοσκόπων και βαρβαρότητας, στον κόσμο που έφτιαξαν οι μεγαλοτραπεζίτες και βιομήχανοι του πετρελαίου, των κρεάτων, των πουλερικών και του γάλακτoς. Τους συμφέρει να μην έχουμε ηθική παιδεία, να ζούμε στις τσιμεντουπόλεις και να μην βλέπουμε ζώα εκτροφής στο φυσικό τους περιβάλλον, τους συμφέρει να είμαστε όλοι τυφλοί και άσπλαχνοι προς τα μη ανθρώπινα ζώα, τους συμφέρει να είμαστε όλοι σκληρόκαρδοι, τους συμφέρει να μην βλέπουμε τον πόνο και τα συναισθήματα των μη ανθρώπινων ζώων, τους συμφέρει να σκοτώνουν οι άνθρωποι o ένας τον άλλον.
Να μάθουν οι υπόλοιποι από τις σελίδες των χορτοφάγων και φρουτοφάγων, οργανώσεων και κινημάτων όλη την αλήθεια για τα μη ανθρώπινα ζώα, όλη την αλήθεια για την παραγωγή ζωικών τροφών.
Εγώ μετά από 10 χρόνια που είμαι vegan, 5 χρόνια ωμοφάγος, πέρασα στη φρουτοφαγία και είμαι πάρα πάρα πολύ καλά και δυνατός στον χαρακτήρα. Τώρα δεν θέλει να κάνω κακό ούτε στα φυτά.
Σήμερα ένα άτομο είναι υποχρεωμένο να μην είναι Ναζί προς τα ζώα, είναι υποχρεωμένο να είναι πολιτισμένο.
Με σεβασμό και αγάπη
Βασίλης Καφαταρίδης