…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

AΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΙΝΚΑ-ΔΤ 394/21.02.2013. Επειδή αυτό ηθικά και θρησκευτικά δεν είναι σωστό, εγώ λέω ότι πρέπει να φιάξουμε ένα αξιόπιστο σύστημα υγείας στην χώρα μας και να μην βασιζόμαστε στην επίταξη [Ν.394/21.02.2013 ψηφίστηκε χωρίς ονομαστική ψηφοφορία] των μελών των δύσμοιρων ετοιμοθάνατων συνανθρώπων μας.
Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι η δωρεά οργάνων είναι μια εθελοντική ανθρωπιστική προσφορά και νομικά η βίαιη κατάργηση της αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματοςμόνο στα Νταχάου και Άουσβιτς έχει συμβεί !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εγώ λέω να δώσουμε εντολή στους συγγενείς μας να καταστρέψουν εγκαίρως τα όργανά μας …
 
 
AΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΙΝΚΑ-ΔΤ 394/21.02.2013
Τέλος φόρμας
 
http://4.bp.blogspot.com/-3RJuXNAFrh8/USaTg9N6QwI/AAAAAAAAA20/qmhDaZsGkuU/s320/inka-arnoumaste-dwrhtes-organwn.jpg

ΙΝΚΑ-ΔΤ 394/21.02.2013
 

AΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ
 
 
 

Η Δωρεά οργάνων είναι μια εθελοντικήανθρωπιστική προσφορά. Όμως ατυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και συγκεκριμένα:
 
 
 

Με το νόμο 3984 θεωρούμαστε όλοι με «εικαζόμενη συναίνεση (opt out)» δότες οργάνων. Αυτός ο πρωτοφανής νόμος που δεν έχει παρόμοιο σε κανένα κράτος του κόσμουυπογράφτηκε από τους κ.κ. Παπούλια, Βενιζέλο, Κουτρουμάνη, Λοβέρδο και Παπαϊωάννου (ΦΕΚ τ.1ο αφ 150/27-6-2011) και ψηφίστηκε χωρίς ονομαστική ψηφοφορία ενώ ο λαός διαδήλωνε κατά των Μνημονίων.
 
 
 

Εκτός από την βίαιη κατάργηση της αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος, κάτι που μόνο στα Νταχάου και Άουσβιτςείχε συμβεί το σκηνικό συμπληρώνεται, από τον ορισμό του «εγκεφαλικού θανάτου» (δηλαδή την απώλεια συνείδησης σε  κωματώδηδιαδικασία, από την οποία πολύ έχουν ανανήψει), και από την «ηλεκτρονική συνταγογράφηση» που επιτρέπει (γρήγορα  άμεσα και για όλο τον Ελληνικό Πληθυσμό)  στον οποιονδήποτε, νόμιμα ή παράνομα, να έχει άποψη για το αν ο κάθε πολίτης  (εν ζωή ή νεκρός) είναι «ελκυστικός δότης». Τέλος τίθενται και άλλα θέματα για την ασφάλεια του «δότη» όπως η διαχείριση της διαδικασίας της μεταμόσχευσης από ιδιώτες κτλ
 
 
 

Τα γεγονότα συμπληρώνονται και από την παραίτηση του τότε Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) Γιάννη Βλαχογιάννη (Μάιος 2011) ο οποίος διαφώνησε με τον κ. Λοβέρδο.
 

Για όλα τα παραπάνω το ΙΝΚΑ :
 
 
  • Θεωρεί αναξιόπιστη και τελείως ανασφαλή την διαδικασία μεταμόσχευσης, όπως πλέον διαμορφώθηκε.
 
  • Συνιστά στους πολίτες να συμπληρώνουν τη σχετική Δήλωση ότι  «ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΟΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ» αυτήν που θα βρουν στις Ιστοσελίδες και στα γραφεία του με τις σχετικές κοινοποιήσεις και οδηγίες.
 
  • Θα προσβάλει δικαστικά το σημερινό σχετικό νομοθετικό πλαίσιο.
 
 
 

Όταν θα καταργηθούν  ο ν. 3984 με τα παρελκόμενά του («εικαζόμενη συναίνεση», «εγκεφαλικός θάνατος», «ηλεκτρονική συνταγογράφηση» κτλ) καθώς και η εγκύκλιος 1077 που επιδιώκει να καταργήσει κάθε Υπηρεσιακό Απόρρητο και κάθε Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας και  το ΙΝΚΑ έχει προσβάλει.  Τότετο ΙΝΚΑ θα επανεξετάσει το θέμα. Μέχρι τότε:
 
 
 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
 

Στέλνουμε τις Δηλώσεις Άρνησης Επίταξης των οργάνων μας
 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (Έλληνες και αλλοδαπούς)
 

Συμμετέχουμε στις δικαστικές ενέργειες του ΙΝΚΑ
 
 
 

Μας καταστρέψανε τη Ζωή, δεν θα μας την πάρουν
 
 
 
 

Το άρθρο έστειλε σε μένα ένας φίλος μου