…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάργηση του Κρέατος - Κάλεσμα για την επερχόμενη ΠΕΚΚ: 23 Σεπτ - 30 Σεπτ 2011

Όπως γνωρίζετε, η περασμένη Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος είχε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
Η επόμενη ΠΕΚΚ θα ​​πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί, μεταξύ 23 και 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε για μία ακόμη φορά την ιδέα, ότι η παραγωγή και η κατανάλωση της σάρκας των ζώων πρέπει να καταργηθεί.
Η υποστήριξη της κατάργησης του κρέατος, είναι το επόμενο λογικό βήμα της χορτοφαγίας ή του βιγκανισμού (της απόλυτης χορτοφαγίας). Οι πολέμιοι των ταυρομαχιών, δεν ζητούν από το κοινό μόνο να μποϊκοτάρει τις ταυρομαχίες, ζητούν την απαγόρευση των ταυρομαχιών. Οι πολέμιοι του φουά γκρα δεν παρακινούν μόνο τους ανθρώπους να μην αγοράζουν φουά γκρα, θέλουν η βάρβαρη αυτή πρακτική της σίτισης δια εξαναγκασμού των ζώων να απαγορευθεί. Γιατί οι πολέμιοι του κρέατος να είναι οι μόνοι που περιορίζονται μόνο στην παροχή ατομικών παραινέσεων;
Από την πολιτική σκοπιά του κινήματος, η άρνηση της κατανάλωσης κρέατος μπορεί να θεωρηθεί ως πολιτικό μποϊκοτάζ και ως έκφραση της υποστήριξης ενός ατόμου ως προς το αίτημα της κατάργησης. Στην Μεγάλη Βρετανία στα τέλη του 18ου αιώνα, στα πλαίσια της εκστρατείας για την κατάργηση της δουλείας, 300.000 άνθρωποι μποϊκοτάρισαν τη ζάχαρη που παραγόταν στις φυτείες με την εργασία σκλάβων.
Το κίνημα για την κατάργηση του κρέατος είναι μια πολιτική προσέγγιση: στόχος του είναι να κάνουμε τους πολίτες να εμβαθύνουν στην ιδέα ότι το κρέας πρέπει να απαγορευθεί. Σκοπός του κινήματος είναι, οι ανθρώπινες κοινωνίες, η μία μετά την άλλη, να αποφασίσουν την απαγόρευση της παραγωγής, της πώλησης και της κατανάλωσης κρέατος.
Σκοπός μας είναι να δηλώσουμε δυνατά και καθαρά, ότι δεν είναι μόνο καθήκον του κάθε ατόμου να σταματήσει να υποστηρίζει την δολοφονική εκμετάλλευση που προκαλεί η κατανάλωση της σάρκας των ζώων και των υποπροϊόντων τους, αλλά ότι είναι επίσης, υποχρέωση των κοινωνιών ως σύνολο, να υποστηρίξουν

την απαγόρευση της κτηνοτροφίας, της αλιείας και του κυνηγιού

Αυτή η φόρμα είναι στη διάθεσή σας: παρακαλούμε να δημοσιεύσετε ανακοινώσεις, το συντομότερο δυνατόν (ακόμη και αν ημερομηνίες ή οι εκδηλώσεις σας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί).

Μπορείτε να βρείτε υλικό εδώ.

Για μεγαλύτερη δημοσιότητα, μπορείτε επίσης να κάνετε τα παρακάτω:

- Δημοσιεύστε και κυκλοφορήστε στο διαδίκτυο αυτό το κάλεσμα, όσο περισσότερο μπορείτε, δημοσιεύσετε το στο Indymedia (παρακαλούμε ενημερώσετε μας για κάθε δημοσίευση στο: contact(at)meat-abolition.org).

- Επικοινωνήστε με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημερώστε τους σχετικά με το αίτημα για την Κατάργηση του Κρέατος και για τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν.

- Τυπώστε και μοιράστε φυλλάδια, κείμενα και / ή αφίσες που είναι διαθέσιμες στη σελίδα «πηγές».

Εάν δεν έχουμε δημοσιεύσει ακόμη το λογότυπό σας, παρακαλούμε να μας το στείλετε (μέχρι 150 pixels μήκος και πλάτος) έτσι ώστε να μπορεί να αναρτηθεί στην σελίδα με τις ομάδες που μας στηρίζουν.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις σας!

Επικοινωνία: contact(at)meat-abolition.org

WWAM organization: http://www.meat-abolition.org/

Σύντομο, εισαγωγικό κείμενο: For a world-wide movement for the abolition of meat

Συχνές ερωτήσεις: http://www.meat-abolition.org/el/faq

Για μία εις βάθος πληροφόρηση: Μπροσούρα "Meat Abolition"

Ομάδα συζήτης στην γαλλική γλώσσα: http://fr.groups.yahoo.com/group/abolitiongroup/

Για να εγγραφείτε, στείλτε ένα κενό μήνυμα στο: abolitiongroup-subscribe(at)yahoogroups.com

Ομάδα συζήτης στην αγγλική γλώσσα: http://groups.yahoo.com/group/meatabolition

Για να εγγραφείτε, στείλτε ένα κενό μήνυμα στο: meatabolition-subscribe(at)yahoogroups.com.

Facebook
meatabolitiongreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: