…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Περίπτωση καρκινοπαθή που θεραπεύτηκε μπαίνοντας για 5 ώρες στην παγωμένη θάλασσα

 Από ΟΝΟΙΡΟΛΟΓΙΟΨάχνοντας στην αποθήκη βρήκα ένα παλιό περιοδικό και το ξεφύλλισα. Οπότε είδα αυτό το άρθρο που μ' άρεσε πάρα πολύ.

Το μικρό καθημερινό θαύμα μπορεί να είναι απλώς ένα όνειρο, μια σύμπτωση που αλλάζει τη ζωή μας και μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε καταστάσεις που πριν φαίνονταν αδιέξοδες. Θαύμα είναι και η εκδήλωση του κρυφού δυναμικού μέσα μας, το οποίο δεν έχουμε ανακαλύψει αλλά υπάρχει, και όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αναλαμβάνει δράση ακόμα και θεραπευτική, που αγνοεί κάθε ιατρική πρόβλεψη. Μέσα από το εκπληκτικό βιβλίο της Βασιλικής Τζουράκη «Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος») η ιστορία μιας ανεξήγητης αυτοΐασης είναι συγκλονιστική. Το 1977, στα 45 του χρόνια, ο ζωγράφος Θέμης Κελέκης αποσύρθηκε ολομόναχος στην έρημη νησίδα Φιδονήσι, απέναντι από τη Νέα Ηρακλείτσα στην Καβάλα, για να πεθάνει. Έπασχε από μελάνωμα, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, που είχε κάνει μετάσταση αναγκάζοντας τους γιατρούς να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα ανάρρωσης. Υποφέροντας τον πόνο, περίμενε το μοιραίο ζώντας με ό,τι ψάρευε από τη θάλασσα. Ένα βράδυ είδε στο όνειρό του ένα κοριτσάκι, που είχε συναντήσει παλαιότερα, ως παρανυφάκι σε ένα γάμο στην Πάτρα. Το κοριτσάκι του πρότεινε να μπει στη θάλασσα μέχρι το λαιμό και να μείνει εκεί πέντε ώρες πίνοντας κάθε 15 λεπτά μια γουλιά θαλασσινό νερό. Μολονότι η συμβουλή ήταν εντελώς παράλογη και δύσκολη στην εφαρμογή της από έναν εξασθενημένο άνθρωπο μέσα στο καταχείμωνο, εκείνος την ακολούθησε. «Έπεφτε και χιονόνερο και είχα μουδιάσει ολόκληρος», είπε, «το σώμα μου είχε ασπρίσει, δεν το αισθανόμουν πια. Το νερό που έπινα μου έφερνε αναγούλα και προσπαθούσα να μην κάνω εμετό. Αλλά όταν πέρασε εκείνο το πεντάωρο και βγήκα από τη θάλασσα, ένιωσα για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό να πεινάω σαν λύκος. Και ημέρα με την ημέρα η υγεία μου άρχισε να βελτιώνεται με ταχύ ρυθμό». Τόσο ταχύ, που κατοπινές ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν ίχνος κακοήθειας, αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, ο κ. Κελέκης επισκέπτεται τακτικά το Φιδονήσι, για να ζωγραφίσει, να ηρεμήσει, να ψαρέψει, απολαμβάνοντας τη ζωή που τόσο απροσδόκητα του χαρίστηκε. Ποιος λοιπόν μπορεί να ισχυριστεί και να αποδείξει ότι το όνειρο που σηματοδότησε τη θεραπεία, που έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια σύμπτωση; 

Σχόλιο: Μπορώ να δώσω απάντηση στο θέμα, πως θεραπεύτηκε ο άνθρωπος.
Να πούμε πρώτα για το καρκίνο. Τι είναι ο καρκίνος? Είναι παράσιτα (σκουλήκια) που ζουν στον οργανισμό, τρώνε των άνθρωπο από μέσα, τρώνε την τροφή του, αποβάλλουν τοξίνες και περιττώματα.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 85 % του πληθυσμού της γης έχουν από 3 έως 300 είδη παρασίτων. Καρκίνος είναι και τριχομονάδες που έχει το αγελαδινό γάλα. Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι στη μήτρα της αγελάδας υπάρχουν εκατομμύρια τριχομονάδες.
Το άλλο που λένε οι αιωνόβιοι Αμπχάζιοι ...Αν είσαι άρρωστος - σε τρώνε τα σκουλήκια.
Περισσότερα για το καρκίνο, παράσιτα, ασθένειες κλπ. στο άρθρο "Όλες οι μολυσματικές ασθένειες. Καρκίνος AIDS, Τι είναι από πού προέχονται" και Σοκαριστικά βίντεο για τα παράσιτα που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Δείτε πολλά βίντεο, φωτογραφίες, τι έχει ο άνθρωπος μέσα του, πως βγάζουν οι ιατροί από καρδιά και έντερα σκουλήκια. Μιλάμε για πολλά σκουλήκια.
Τα παράσιτα αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τα αποθέματα των βιταμινών, των ιχνοστοιχείων, του πυριτίου και μετά οι ιατροί λένε ότι ο τάδε έχει καρκίνο, ενώ στην πραγματικότητα τον τρώνε (τον φάγανε) τα σκουλήκια.
Τι έγινε και θεραπεύτηκε αυτός ο άνθρωπος.
Μπήκε στην παγωμένη θάλασσα για 5 ώρες και από τόσο φοβερό κρύο πέθαναν όλα τα σκουλήκια, έπινε και κάθε 15 λεπτά παγωμένο αλμυρό θαλασσινό νερό, δηλητήριο για τα παράσιτα, νερό που σκότωσε όλα τα παράσιτα και καθάρισε τον οργανισμό. Και έτσι θεραπεύτηκε.
Το άσχημο είναι ότι άρχισε πάλι να τρώει ψάρια.

Σας εύχομαι καλή υγεία.
Βασίλης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: