…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Νοστιμότατο φυτικό τζατζίκι!!!

Katia Efstathiou, Facebook
λοιπόν νοστιμότερο τζατζικάκι δεν έχετε δοκιμάσει και φυσικά  αναίμακτο χωρίς την ωμή βια του γάλακτος -ετοιμάζετε το τζατζίκι όπως ακριβώς ξέρετε με μία διαφορά -αντικαθιστάτε το ζωικό γιαούρτι με φυσικό επιδόρπιο σόγιας -βάλτε το στο τραπέζι σας και μην πειτε σε κανέναν το υπέροχο μυστικό σας-θα ξετρελλαθούν  και φυσικά ουτε που θα το καταλάβουν

Λοιπόν νοστιμότατο τζατζίκι δεν έχετε δοκιμάσει και φυσικά αναίμακτο χωρίς την ωμή βια του γάλακτος -ετοιμάζετε το τζατζίκι όπως ακριβώς ξέρετε με μία διαφορά -αντικαθιστάτε το ζωικό γιαούρτι με φυσικό επιδόρπιο σόγιας -βάλτε το στο τραπέζι σας και μην πείτε σε κανέναν το υπέροχο μυστικό σας-θα ξετρελαθούν και φυσικά ούτε που θα το καταλάβουν.