…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Codex Alimentarius: Παγκόσμιος διατροφικός κώδικας σε ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2010

Πιθανόν να γνωρίζετε ότι με βάση τον Διατροφικό Κώδικα (Codex Alimentarius), οι φυσικές θεραπείες, τα συμπληρώματα, τα βότανα και οι βιταμίνες θα απαγορευθούν στην ΕΕ. Από το 2010, δεν θα έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τρόφιμα υψηλής ποιότητας ή τις φυσικές θεραπείες.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2010:

  • ΟΛΑ τα τρόφιμα θα ακτινοβολούνται και μπορεί να υφίσταναι επεξεργασία με χημικές ουσίες και φυτοφάρμακα (ακόμα και τα βιολογικά)
  • Οι φυσικές βιταμίνες, τα συμπληρώματα μετάλλων και τα βότανα θα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ (και έτσι όλες οι φυσικές θεραπείες που τα χρησιμοποιούν)
  • Όλα τα ζώα που χρησιμοποιούνται για τροφή ΠΡΕΠΕΙ να λαμβάνουν αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες (συμπεριλαμβανομένων και αυτών της βιολογικής κτηνοτροφίας)
  • Στην πορεία του χρόνου, η καλλιέργεια των δικών σας φρούτων και λαχανικών θα υποβληθεί σε αυστηρούς κανόνες και δεν θα επιτρέπεται δίχως άδεια.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ! 


Athens Vegans

Δεν υπάρχουν σχόλια: