…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Cayenne η Καυτή Πιπεριά - Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα υγείας από οποιανδήποτε άλλη τροφή η βότανο στην Γή




Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο.
… στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή !
Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει.
..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !
Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά.
Το cayenne είναι ένας  από τους ταχύτερους δρώντες βοηθούς για την καρδιά. Διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα.
Να πως δουλεύει. Το cayenne διατηρεί τον “ποταμό της ζωής”, επίσης γνωστό σαν κυκλοφορία αίματος. Ένας μπλοκαρισμένος “ποταμός της ζωής” οδηγεί σε μπλοκαρίσματα τα οποία προκαλούν έλλειψη οξυγόνου, πράγμα το οποίο οδηγεί σε οργανική δυσλειτουργία, αρρώστια, και σε σοβαρές καταστάσεις καρδιακή προσβολή. Το πιπέρι cayenne λειτουργεί σαν ξεβουλωτικό που διαπερνά τα μπλοκαρίσματα, δίνοντας οξυγονωμένο αίμα στα άρρωστα όργανα που πεθαίνουν πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε φάρμακο η βότανο που θα μπορέσει να φτάσει εκεί.
Αλλά αυτά δεν είναι όλα, το cayenne έχει περισσότερα πλεονεκτήματα υγείας από οποιανδήποτε άλλη τροφή η βότανο στην Γή.
Το cayenne λαμβανόμενο εσωτερικά σαν τσάι θα σταματήσει την αιμορραγία – ακόμη και σε μια σοβαρή πληγή η τραύμα από σφαίρα – στις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι να μετρήσετε μέχρι το 10. Το cayenne έχει φυσικό ισχυρό εξισωτικό αποτέλεσμα στην πίεση του αίματος. Όταν ενεργήσει στην κυκλοφορία του αίματος – πράγμα που το κάνει αμέσως – ρυθμίζει την πίεση του αίματος από την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Έτσι μειώνεται η υψηλή πίεση και αρχίζει το πήξιμο αμέσως.

Το cayenne είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα.
Πάνω από 3.000 επιστημονικές μελέτες καταχωρημένες στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής υποστηρίζουν την χρήση του cayenne ότι προλαμβάνει και θεραπεύει πολλές κοινές ασθένειες.
Δεν είναι όλα τα πιπέρια cayenne το ίδιο ! Κάθε μια από τις πολλές ποικιλίες έχει διαφορετική χρήση και επίπεδο θερμότητας. Οι μονάδες θερμότητας η βαθμοί “Scoville” καθορίζονται από την ποσότητα των χημικών στο cayenne και τις ρητίνες του.
Όσο υψηλότερο το επίπεδο τόσο πιο καυτό είναι – και όσο πιο καυτό είναι τόσο πιο δυνατό θεραπευτικό είναι .
Το Cayenne ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Paprika
Τα πιπέρια cayenne κυμαίνονται από 0 έως 300.000 μονάδες. Η Paprika εχει 0 μονάδες.
Τα πιπέρια Jalapeno έχουν μεταξύ 50.000 και 80.000 μονάδες. Τα πιπέρια Serrano περίπου 100.000 θερμικές μονάδες. Τα African Bird Peppers μέσο όρο 200.000 θερμικές μονάδες και τα Mexican habañeros είναι μεταξύ στις 250.000 και 300.000 θερμικές μονάδες.
Το Ultra-hot cayenne tincture από βιολογικής γεωργίας πιπεριές 300.000 θερμικών μονάδων θα αυξήσει την πίεση σας αμέσως, φέρνοντας νέο οξυγόνο στα ζωτικά όργανα του σώματος σας, και ταυτόχρονα θα μεταφέρει τα τοξικά απόβλητα από τις ίδιες περιοχές κατά την επιστροφή του αίματος !!!

Δράση Εδώ Και Τώρα
Προσωπικά υπάρχει στην καθημερινή διατροφή μου και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα. Είναι πράγματι όπως τα λέει ο καθηγητής. Αν θέλετε να έχετε αποδείξεις απλά δοκιμάστε το, είναι πάμφθηνο αλλά καυτό.
Επιλέξτε βιολογικό Cayenne και αρχίστε να το χρησιμοποιείτε από μικρές δόσεις που σιγά σιγά να αυξάνονται. Σύντομα εδώ η theodosia θα σας έχει απλές συνταγές με cayenne και τρόπους χρήσεις του. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την φαντασία σας. Αρχίστε.!
miastala.com


Επιπτώσεις της Cayenne Pepper Στα Έλκη  
Από Baby Boomer Care

Πιπέρι καγιέν είναι μέλος της οικογένειας Capsicum των λαχανικών, που είναι ευρύτερα γνωστή ως πιπεριές τσίλι. Είναι γνωστό βοτανικά ως το Capsicum annuum. Τα οφέλη από πιπέρι καγιέν για την υγεία είναι απίστευτο. Μπορεί να κάνει τα πάντα, από τη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων στο κατάκοιτος να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις καρδιών. Πιπέρι καγιέν έχει βρεθεί επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία του έλκους και άλλων γαστρεντερικών ασθενειών
Πεπτικό έλκος οφείλεται κατά κύριο λόγο από ένα βακτήριο. Πάνω από την παραγωγή του οξέος στο στομάχι επιδεινώνουν τα συμπτώματα του πεπτικού έλκους. Πεπτικό έλκος μπορεί να αντιμετωπιστεί με φυτικά φάρμακα όπως κόκκινο πιπέρι. Πιπέρι καγιέν εμποδίζει έλκη, σκοτώνοντας τα βακτήρια και βοηθά επίσης να τονώσει τα επιθηλιακά κύτταρα του στομάχου, να εκκρίνει προστατευτικά buffering χυμούς που εμποδίζουν σχηματισμός ελκών. Προηγούμενα πιπέρι καγιέν θεωρήθηκε ότι αυξάνει το έλκος πόνο και απεφεύχθη γενικά από τους ασθενείς του έλκους. Ωστόσο, οι επιστήμονες σήμερα και μελέτες έχουν δείξει ότι πιπέρι καγιέν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη θεραπεία του έλκους ασθενείς και είναι πολύ χρήσιμη για τη μείωση των συμπτωμάτων.
Πιπέρι καγιέν έχει βρεθεί επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία του έλκους πίεσης και άλλα νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος. Εάν πάσχετε από πεπτικό έλκος δωδεκαδακτύλου ή, στη συνέχεια, λαμβάνοντας πιπέρι καγιέν θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης ποτέ πεπτικό έλκος. Πιπέρι καγιέν μπορεί να μειώσει τον πόνο που χρησιμεύει ως τοπικό αναισθητικό για να πληγωσμένη ιστών στο στομάχι και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει τον έλεγχο της αιμορραγίας στο στομάχι. Capsicum, έχει τη δυνατότητα για την ανοικοδόμηση των ιστών στο στομάχι και να φέρει το αίμα στην περιοχή του ιστού με ταχύτερους ρυθμούς, βελτιώνει την αφομοίωση των τροφών που καταναλώνονται με αυτό. Αρκετές κλινικές μελέτες υποστηρίζουν αυτό το γεγονός.
Πιπέρι καγιέν είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης Β6, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, το μαγγάνιο και φυτικές ίνες.


Προτεινόμενα άρθρα, μενού: