…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Περίπτωση καρκινοπαθή που θεραπεύτηκε μπαίνοντας για 5 ώρες στην παγωμένη θάλασσα

 Από ΟΝΟΙΡΟΛΟΓΙΟ


Ψάχνοντας στην αποθήκη βρήκα ένα παλιό περιοδικό και το ξεφύλλισα. Οπότε είδα αυτό το άρθρο που μ' άρεσε πάρα πολύ.

Το μικρό καθημερινό θαύμα μπορεί να είναι απλώς ένα όνειρο, μια σύμπτωση που αλλάζει τη ζωή μας και μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε καταστάσεις που πριν φαίνονταν αδιέξοδες. Θαύμα είναι και η εκδήλωση του κρυφού δυναμικού μέσα μας, το οποίο δεν έχουμε ανακαλύψει αλλά υπάρχει, και όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αναλαμβάνει δράση ακόμα και θεραπευτική, που αγνοεί κάθε ιατρική πρόβλεψη. Μέσα από το εκπληκτικό βιβλίο της Βασιλικής Τζουράκη «Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;» (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος») η ιστορία μιας ανεξήγητης αυτοΐασης είναι συγκλονιστική. Το 1977, στα 45 του χρόνια, ο ζωγράφος Θέμης Κελέκης αποσύρθηκε ολομόναχος στην έρημη νησίδα Φιδονήσι, απέναντι από τη Νέα Ηρακλείτσα στην Καβάλα, για να πεθάνει. Έπασχε από μελάνωμα, μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, που είχε κάνει μετάσταση αναγκάζοντας τους γιατρούς να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα ανάρρωσης. Υποφέροντας τον πόνο, περίμενε το μοιραίο ζώντας με ό,τι ψάρευε από τη θάλασσα. Ένα βράδυ είδε στο όνειρό του ένα κοριτσάκι, που είχε συναντήσει παλαιότερα, ως παρανυφάκι σε ένα γάμο στην Πάτρα. Το κοριτσάκι του πρότεινε να μπει στη θάλασσα μέχρι το λαιμό και να μείνει εκεί πέντε ώρες πίνοντας κάθε 15 λεπτά μια γουλιά θαλασσινό νερό. Μολονότι η συμβουλή ήταν εντελώς παράλογη και δύσκολη στην εφαρμογή της από έναν εξασθενημένο άνθρωπο μέσα στο καταχείμωνο, εκείνος την ακολούθησε. «Έπεφτε και χιονόνερο και είχα μουδιάσει ολόκληρος», είπε, «το σώμα μου είχε ασπρίσει, δεν το αισθανόμουν πια. Το νερό που έπινα μου έφερνε αναγούλα και προσπαθούσα να μην κάνω εμετό. Αλλά όταν πέρασε εκείνο το πεντάωρο και βγήκα από τη θάλασσα, ένιωσα για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό να πεινάω σαν λύκος. Και ημέρα με την ημέρα η υγεία μου άρχισε να βελτιώνεται με ταχύ ρυθμό». Τόσο ταχύ, που κατοπινές ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν ίχνος κακοήθειας, αφήνοντας άναυδους τους γιατρούς. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, ο κ. Κελέκης επισκέπτεται τακτικά το Φιδονήσι, για να ζωγραφίσει, να ηρεμήσει, να ψαρέψει, απολαμβάνοντας τη ζωή που τόσο απροσδόκητα του χαρίστηκε. Ποιος λοιπόν μπορεί να ισχυριστεί και να αποδείξει ότι το όνειρο που σηματοδότησε τη θεραπεία, που έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια σύμπτωση; 



Σχόλιο: Μπορώ να δώσω απάντηση στο θέμα για το πως θεραπεύτηκε αυτός ο άνθρωπος.

Να πω πρώτα για τον καρκίνο. Τι είναι ο καρκίνος και αν υπάρχει καρκίνος. "Καρκίνος" είναι παράσιτα (σκουλήκια) που ζουν στον οργανισμό, τρώνε των άνθρωπο από μέσα, τρώνε την τροφή του, τρώνε τις βιταμίνες του, μέταλλα και άλατα και αποβάλλουν περιττώματα - τοξίνες. Στην μήτρα της αγελάδας υπάρχουν εκατομμύρια τριχομονάδες. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 97 % του πληθυσμού της Γης έχουν μέσα τους από 3 έως 300 είδη παρασίτων. "Καρκίνος" είναι τριχομονάδες που έχει το αγελαδινό γάλα. Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι στη μήτρα της αγελάδας υπάρχουν εκατομμύρια τριχομονάδες και το γνωμικό των αιωνόβιων Αμπχαζίων λέει ότι -Αν είσαι άρρωστος, σε τρώνε τα σκουλήκια.

Περισσότερα για τον "καρκίνο", παράσιτα και ασθένειες στο άρθρο μου "Όλες οι μολυσματικές ασθένειες. Καρκίνος AIDS, Τι είναι από πού προέρχονται" και Σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες για τα παράσιτα που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό - Γνώρισέ τα – Παράσιτα – Τα παράσιτα είναι μέσα μας. (http://humanisticecology.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html). 
(βλ. και βιβλία, αναφορές, πηγές, παραπομπές, μελέτες πάνω στο θέμα) 
(βλ. και άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα στην ιστοσελίδα μου Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία¨www.humanisticecology.blogspot.com)
Τα παράσιτα καταστρέφουν τον οργανισμό, αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τα αποθέματα των βιταμινών, των ιχνοστοιχείων, του πυριτίου και αποβάλλουν περιττώματα-τοξίνες και μετά οι ιατροί λένε ότι ο τάδε έχει καρκίνο, ενώ στην πραγματικότητα τον τρώνε τα παράσιτα / σκουλήκια. 

Τι έγινε και θεραπεύτηκε αυτός ο άνθρωπος; Μπήκε στην παγωμένη θάλασσα για 5 ώρες και από τόσο φοβερό κρύο πέθαναν όλα τα σκουλήκια. Έπινε και κάθε 15 λεπτά παγωμένο αλμυρό θαλασσινό νερό -δηλητήριο για τα παράσιτα, νερό που σκοτώνει τα παράσιτα και καθάρισε τον οργανισμό και έτσι θεραπεύτηκε.

Δεν υπάρχουν πολλές ασθένειες. Η ασθένεια είναι μία. Πάσχει όλος ο οργανισμός (Βλ. ολιστική ιατρική).
Το άσχημο είναι ότι άρχισε πάλι να τρώει πτώματα, πτωμαΐνες, νεκρές τροφές, άρχισε πάλι να τρώει παράσιτα, σκουλήκια, μωρά, παιδιά, γονείς ανώτερων πλασμάτων (ψάρια),

Διαβάστε επίσης



Η γνώση είναι δύναμη, η άγνοια σκοτάδι και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια..
Να’ στε καλά.
Βασίλης Καφαταρίδης
νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοφάγος κανίβαλος, τέρας έως τις 26 Αυγούστου του 1998
ωολακτοχορτοφάγος από τις 27 Αυγούστου του 1998
ολικά χορτοφάγος (vegan) από τις 26 Αυγούστου του 1999
100% ολικά χορτοφάγος (vegan) από την πρώτη βδομάδα του 2000
ωμοφάγος από το 2001-2002
100% ωμοφάγος από τις 31 Δεκεμβρίου του 2006 - 1 Ιανουαρίου του 2007
φρουτοφάγος από τις 2 Μαΐου του 2010
πρανοφάγος breatharian (ηλιοφάγος), ασκητής, γιόγκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: