…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

DR. ROBERT MORSE - Μη φοβάστε τον κορωνοϊο (Βίντεο, Σχόλια, Λύσεις)

Σχόλιο της ιστοσελίδας: Ο κόσμος είναι τρελός!!!!! Οι κυβερνήτες – η Ελίτ – ο Παγκόσμιος Οργανισμός "Υγείας" - οι Πλούσιοι της Γης - οι Πολιτικοί και κυβέρνηση της Κίνας είναι τρελοί!!!!!!! 

Ο Θάνατος, αρρώστιες, οι μολυσματικές ασθένειες, οι παθογόνοι οργανισμοί, τα βακτήρια, τα παράσιτα και ιοί υπήρχαν πάντα και υπάρχουν παντού!!!!! Ο Θάνατος, αρρώστιες, οι μολυσματικές ασθένειες, οι παθογόνοι οργανισμοί, τα βακτήρια, τα παράσιτα και ιοί υπάρχουν στον αέρα που αναπνέουμε, υπάρχουν στο δέρμα μας, υπάρχουν στα πνευμόνια μας, στα έντερά μας, στον εγκέφαλο και σε όλα τα όργανά του σώματος όλων μας!!!! Υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια όλων των ανθρώπων, πλούσιων και μη που τρώνε ζωικές τροφές, τρώνε πτώματα / πτωμαΐνες ζώων, ψαριών, θαλασσινών και πουλερικών, τρώνε αυγά, γαλακτοκομικά, ψωμί και αρτοσκευάσματα γενικά!!!!! Ο Θάνατος, οι αρρώστιες, οι μολυσματικές ασθένειες, οι παθογόνοι οργανισμοί, τα βακτήρια, παράσιτα και ιοί υπάρχουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ, σε όλα τα καταστήματα και αγορές που πουλάνε πτώματα ζώων, ψαριών, θαλασσινών και πουλερικών, σε όλα τα σούπερ μάρκετ, σε όλα τα καταστήματα και αγορές που πουλάνε αυγά και γαλακτοκομικά, υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα που πουλάνε ζωικές τροφές - πτώματα / πτωμαΐνες για σκύλους και γάτες, υπάρχουν σε όλα τα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα του συστήματος που δίνουν στους ασθενείς ζωικές τροφές, ψωμί / αρτοσκευάσματα - νόμιμα δηλητήρια!!!! Τα νόμιμα δηλητήρια είναι ζωικές τροφές, ψωμί και αρτοσκευάσματα γενικά!!!! Τα νόμιμα δηλητήρια είναι τα πτώματα / πτωμαΐνες / σκουλήκια / παράσιτα ζώων, ψαριών, θαλασσινών και των πουλερικών!!!! Τα νόμιμα δηλητήρια είναι αυγά (υγρό κρέας - ζωή που δεν γεννήθηκε - περίοδος της κότας - το πανίσχυρο τσιμέντο και γαλακτοκομικά - λευκό δηλητήριο) που διακινούν και πουλάνε παντού, διακινούν, πουλάνε και τρώνε όλοι άνθρωποι, τρώνε σκύλοι και γάτες και μετά λένε ότι φταίει ο κορονοϊός!!!!!!!!!!!!!!!!!! (?????????????) 

Το πόσο τρελοί, το πόσο παράλογοι και το πόσο αφύσικοι και ανώμαλοι είναι όλοι, δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!! 





Έχε τα πόδια σου ζεστά, την κεφαλή σου κρύα και το στομάχι αδειανό, γιατρού δεν έχεις χρεία.
Γνωμικό των αρχαίων Ελλήνων

Για να θεραπεύσετε έναν άρρωστο πρέπει να τον υποβάλετε σε νηστεία (αφαγία).
Ιπποκράτης

Είμαστε ό,τι τρώμε.
Ιπποκράτης

Ας μας προστατέψει ο θεός από την αμάθεια, την έλλειψη εμπειρίας και το κυνήγι των γιατρών.
Ιπποκράτης

Αν κάνεις παρέα με τον παπά, θα χάσεις την πίστη σου, με τον γιατρό την υγεία σου και με τον δικηγόρο την επιτυχία σου.
Ιταλική παροιμία

Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυρρανίας.
Τόμας Τζέφερσον, εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Ο θεός έδωσε στον άνθρωπο την τροφή και ο διάβολος το μαγείρεμα.

Ο ασθενής, που παίρνει φάρμακο, πρέπει να αναρρώσει δυο φορές. Μια από τη νόσο και μια από το φάρμακο.
William Osler, MD, 19ος-20ος αιώνας

Ο Θεός κάνει τις τροφές κι ο διάβολος το μαγείρεμα.
Ιρλανδική παροιμία

Οι γιατροί, όπως και οι ασθενείς, είναι όμηροι δύο ισχυρών βιομηχανιών. Από τη μια μεριά υπάρχει η φαρμακοβιομηχανία, που προσφέρει εύκολες φαρμακευτικές λύσεις αντί να ενθαρρύνει τους ασθενείς να αλλάξουν συνήθειες. Και από την άλλη, η βιομηχανία των τροφίμων προστατεύει ζηλότυπα τα συμφέροντά της εμποδίζοντας τη διάδοση ρητών συστάσεων γύρω από τις συνδέσεις ανάμεσα στις τροφές και την αρρώστια. Το κοινό στοιχείο και των δύο είναι μια βαθιά επιθυμία να μην αλλάξει τίποτα.
Αποσπάσματα από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ τού Νταβίντ Σερβάν Σρεμπέρ: «Anticancer - Ένας νέος τρόπος ζωής».

Παπάς, γιατρός και χωροφύλακας καλύτερα να μην μπαίνουν στο σπίτι.
Ελληνική παροιμία

Πεθαίνω με τη βοήθεια πολλών γιατρών.
Μέγας Αλέξανδρος

Το στομάχι του σημερινού ανθρώπου είναι τάφος για ψόφια ζώα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρρωστήσει.
Γνωμικό γιατρών χορτοφάγων




Σχόλιο του ιστολόγιου.

Είναι γνωστό ότι τον κόσμο κυβερνάει το χρήμα, ότι τον κόσμο κυβερνάνε τα μεγάλα συμφέροντα, οι θρησκευτικοί ηγέτες, στοές και λέσχες ...και περισσότεροι από μας είναι κινητά νεκροταφεία.
Να μην περιμένουμε να έχουμε υγεία τρώγοντας σάρκες, πτώματα / πτωμαΐνες ζώων, ψαριών και πουλερικών, τρώγοντας τσιμέντο (αυγά) και γαλακτοκομικά. Δεν θα έχουμε ποτέ υγεία τρώγοντας ψωμί / αρτοσκευάσματα. Δεν θα έχουμε ποτέ υγεία τρώγοντας νεκρές θερμαινόμενες τροφές. Δεν θα έχουμε ποτέ υγεία έχοντας σκύλους και γάτες μέσα, ή έξω από το σπίτι. Δεν θα έχουμε ποτέ υγεία δίνοντας στους μικρούς μας αδελφούς σάρκες, πτώματα ζώων, ψαριών και πουλερικών, δίνοντας στους μικρούς μας αδελφούς αφύσικες "ανθρώπινες" τροφές.*
Δεν θα αναρρώσει ποτέ κανένας στα νοσοκομεία, επειδή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μεγάλων Συμφερόντων, Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Πρόωρου Θανάτου που ονομάζουν Υγείας (ΠΟΥ) επιβάλλει να τρώνε όλοι άρρωστοι τις πιο χειρότερες τροφές του κόσμου τα οποία είναι και αφύσικα και δηλητήρια.
α) Για το γάλα και γαλακτοκομικά γενικά: Δεν είμαστε μωρά. Μόνο μωρά πίνουν γάλα. Πίνουν γάλα της μητέρας τους τα μωρά στη φύση.*
β) Για τα αυγά: Τα αυγά είναι υγρό κρέας. Τα αυγά είναι ζωή που δεν γεννήθηκε, είναι περίοδος της κότας και το ισχυρότερο τσιμέντο που υπάρχει στον κόσμο. Με αυγά χτίσανε ναούς και κάστρα τα οποία στέκονται χίλια χρόνια!!*



Όσο υπάρχει Π.Ο.Υ. (Σωστό: Παγκόσμιος Οργανισμός Μεγάλων Συμφερόντων, Παγκόσμιος Οργανισμός Ανωμαλίας, Διαστροφής, Αρρώστιας και Πρόωρου Θανάτου), όσο υπάρχουν φαρμακευτικές εταιρίες, όσο υπάρχουν ιατροί του συστήματος, όσο στα νοσοκομεία στους ασθένειες θα δίνουν ζωικές τροφές, σάρκες, πτώματα, πτωμαΐνες ζώων, ψαριών και πουλερικών, αυγά (υγρό κρέας, τσιμέντο, περίοδος της κότας), γαλακτοκομικά, ψωμί και αρτοσκευάσματα γενικά, όσο υπάρχουν θεραπείες με φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις, δεν θα αναρρώσει πραγματικά ποτέ κανένας.
Στους ασθενείς, έλεγε ο Ιπποκράτης, δεν πρέπει να δίνουμε τροφές. Τα νοσοκομεία πρέπει να εφαρμόζουν την Ιπποκράτεια Ολιστική Θεραπευτική, την υγρή και ξηρή αφαγία. Μόνο με την αφαγία / κάθαρση του οργανισμού γίνετε κάποιος καλά. Μόνο με άδειο στομάχι γίνετε κάποιος καλά. Στο επόμενο στάδιο επιτρέπετε κατανάλωση φρέσκων φρούτων, φρέσκων λαχανικών και χόρτων.

*Βλ. άρθρα - αναρτήσεις στην ιστοσελίδα αυτή.
Βλ. γνωμικά και παροιμίες περί διατροφής και υγείας. 
Βλ. αναρτήσεις, γνωμικά και παροιμίες για τους γιατρούς του συστήματος και για το χρήμα που κυβερνάει τον κόσμο.
Βλ. πηγές, παραπομπές, φωτογραφίες, βίντεο και βιβλία που έχουν σχέση με τη διατροφή και την υγεία.
Βλ. άρθρα και βιβλία που έχουν σχέση με τα εμβόλια.

Υπάρχει πόλεμος Κίνας ενάντια στον Δυτικό Κόσμο και το πρόβλημα αυτό είναι περισσότερο οικονομικό. Όλα αυτά που λένε για τον κορονοϊό και πανδημία κ.λπ. είναι απάτη, απάτη, απάτη, ψέματα, ψέματα, ψέματα. Όλα αυτά που γίνονται είναι σχέδιο καταστροφής πολλών χωρών του κόσμου για χάρη πλούσιων χωρών και για χάρη κάποιων κοινωνικών ομάδων. Κάποιοι έχουν στόχους να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Είμαστε τώρα περίπου περίπου 7,7 δις και ο αριθμός αυτός συνέχεια αυξάνετε. Οι ειδικοί επιστήμονες λένε ότι το πρόβλημα με τον κορονοϊό δεν είναι των γιατρών, αλλά των οικονομολόγων και των διεθνολόγων.

Για αυτούς που λένε ότι πέθαναν από τον κορονοϊό: Δεν πέθαναν από τον κορονοϊό. Πέθαναν επειδή ήταν ήδη άρρωστοι. Είχαν και τον κορονοϊό. Όχι πέθαναν από τον κορονοϊό.

Κολλάνε πολύ εύκολα "ιούς" (που δεν υπάρχουν. υπάρχουν βακτήρια - παράσιτα - σκουλήκια, υπάρχουν μολυσματικές ασθένειες, υπάρχει αφύσικη και παράλογη διατροφή και πολυφαγία, υπάρχουν κατασκευασμένοι ιοί και εμβόλια, υπάρχει άκρως φονική διατροφή στα νοσοκομεία που σκοτώνει, υπάρχουν "θεραπείες" και χειρουργικών επεμβάσεις των συστηματικών γιατρών που σκοτώνουν, υπάρχουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα και το χρήμα που κυβερνάει τον κόσμο) και αρρωσταίνουν πολύ εύκολα άνθρωποι, σκύλοι και γάτες που τρώνε πτώματα / πτωμαΐνες ζώων, ψαριών και πουλερικών, τρώνε τσιμέντο (αυγά) και γαλακτοκομικά, υπάρχουν άρρωστοι σκύλοι και γάτες που μολύνουν ανθρώπους και περιβάλλον.
Σε μικρότερο βαθμό κολλάνε "ιούς" - βακτήρια / παράσιτα και αρρωσταίνουν οι ολικά χορτοφάγοι Vegan’s.


Αυτοί που δεν κολλάνε "ιούς" -βακτήρια- και δεν αρρωσταίνουν σχεδόν ποτέ είναι οι breatharian's, οι φρουτοφάγοι -δίαιτα 80/10/10-, οι απλοί φρουτοφάγοι, οι ολιγοφάγοι – οι μονο-φρουτοφάγοι, οι ωμομονοφάγοι και ωμοφάγοι.
Στο άρθρο του Μπίκοβ Β.Π. "Τα γεύματα των χορτοφάγων" γραμμένο το 1894 διαβάζουμε στο πέμπτο λόγο για τον φιλάνθρωπο χορτοφάγο Δον Γκόβαρν ο οποίος όταν επισκεπτόταν τα μπουντρούμια και διάφορους άλλους κακόφημους οίκους, στους οποίους αγρίευε τυφοειδής πυρετός και είχε πολύ μολυσμένο αέρα δεν αρρώσταινε. (http://humanisticecology.blogspot.com/2008/03/24.html)

Από έρευνες που έκανα πριν 10-15 χρόνια ξέρω ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν παγκοσμίως (αυτοκτονούν με το μαχαίρι και το πιρούνι) 50 εκατομμύρια άνθρωποι!!!!! 50 εκατομμύρια!!!!!! ...και ο αριθμός των θανάτων ανθρώπων που "κόλλησαν" τον κορονοϊό που είναι ψεύτικος από όλες τις πλευρές είναι ίσως 0,1% από όλους τους θανάτους!!!! Αιτία όλων των θανάτων είναι η πολυφαγία, η νεκροφαγία / πτωματοφαγία και κατανάλωση ζωικών τροφών γενικά. Αιτία όλων των θανάτων είναι το μαγείρεμα, οι σκύλοι και γάτες που τρώνε αφύσικες "ανθρώπινες" τροφές, τα φάρμακα και "θεραπείες" γιατρών του συστήματος. Πολύ κακό στην υγεία μας κάνει το ψωμί και αρτοσκευάσματα γενικά.

Ας νικήσει το καλό! Ας υπερισχύσει το αγαθό!
Αρχαία ευχετική φράση

Εδώ είναι το βίντεο - πίνακας με περισσότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο για το 2017 και όλες τις χρονιές από το 1990.
"Κορονοϊός", "Πανδημία" (Κωνσταντίνος Μουρούτης, Βίντεο)








































Άθικτες οι Αιτίες της Αρρώστιας http://ecocrete.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=357&Itemid=202

Γιατροί – Φαρμακοβιομηχανίες Μια Πανάκριβη Σχέση http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=12845&m=A52&aa=1

Γνώσεις και Ιατρική

Ήλιος – Η Μεγάλη Συγκάλυψη

Ο Ήλιος Σύμμαχος Κατά του Καρκίνου του Μαστού 

Ηλιοθεραπεία Κατά του Καρκίνου του Μαστού http://www.tanea.gr/news/world/article/33359/?iid=2

Ηπατίτιδα Β, Διαφωνίες για το Εμβόλιο www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

Ιατρική, Φάρμακα και Χρήμα

Πρωτεΐνη και Προπαγάνδα

Σπάζοντας τα Όρια της Κατεστημένης Ιατρικής
«Σκοτώνοντας Ανθρώπους! Σκεφτείτε το…»
Επιστημονικά «Εγκεκριμένος» Έμπολα  η Λύση για τη Σωτηρία του Πλανήτη!  Η Εκπληκτική Ακτίνα του Δρ. Ράιφ
Περιοδικό HELLENIC NEXUS, Τεύχος 15 Αύγουστος – Σεπτέμβριος 2006

Στον Γιατρό να Πηγαίνεις Μόνο με Φορείο, του Καθηγητή
Καρδιολογίας κ. Ευτύχιο Βορίδη

Βιολογικά όπλα στην ατζέντα της ΠΟΥ!

Φαρμακοβιομηχανίες - Εφευρίσκουν Ασθένειες, Προωθούν «Θεραπείες»

Οι ευθύνες και η παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ

Για το γάλα
Επικίνδυνο για την Υγεία το Γάλα

Πως η Βιομηχανία Γάλακτος Προωθεί την Οστεοπόρωση

Το Γάλα ….Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία

NOT milk (Όχι Γάλα)

Milk Sucks! (Το γάλα είναι βρώμικο!)

Εμβόλια
Εμβολιασμοί των Κατοικίδιων Ζώων, Ένα Θεσμοθετημένο Έγκλημα

Εμβολιασμοί. Ωφελούν ή Βλάπτουν;

Ερωτηματικά για τα Εμβόλια – Γιατί Απαγορεύτηκε το Εξαδύναμο Hexavac;

Ο Εμβολιασμός Δεν Εξαλείφει τη Γρίπη των Πτηνών www.eksegersi.gr/keimena4/emvoliasmos.html

Τοξικά εμβόλια για τη γρίπη των χοίρων

Η πανδημία γρίπης σχεδιαζόταν από το 2007!

Η CIA εμπλέκεται στη «γρίπη των χοίρων»

ΦΡΙΚΗ! οι προεκτάσεις του Σχεδίου Πανδημίας!

ΚΑΙ στα δικαστήρια των ΗΠΑ η υπόθεση εμβολίων «γρίπης των χοίρων»

Ποιος είναι ο ρόλος του αλουμινίου και του υδραργύρου στα εμβόλια;

Φυσικοί μέθοδοι αντιμετώπισης των ασθενειών, 
κρυολογήματος και άλλον νοσημάτων

Σχόλιο: Δεν υπάρχουν πολλές ασθένειες. Η ασθένεια είναι μία. Πάσχει όλος ο οργανισμός. Όλα ξεκινάνε από το στομάχι και το έντερό μας. Όλα ξεκινάνε από αυτά τα άσχημα, αφύσικα και παράλογα που μάθαμε από τις προηγούμενες γενιές, οι οποίες έμαθαν από τις προηγούμενες γενιές, οι οποίες έμαθαν από τις προηγούμενες γενιές, από την κοινωνία που ζούμε, από αυτά τα εξαιρετικά άσχημα, εξαιρετικά αφύσικα, παράλογα και βλαβερά που μας φύτρωσε και μας φυτρώνει συνέχεια το σύστημα.


Αφαγία / κάθαρση του οργανισμού, το άδειο στομάχι, η υγρή αφαγία και ολιγοφαγία, φρέσκοι χυμοί από λεμόνι και πορτοκάλι, φρουτοφαγία (Δίαιτα 80/10/10), φρούτα, φρουτοσαλάτες, άγρια χόρτα, φρέσκες σαλάτες, αλκαλική διατροφή, ζεστά ροφήματα - τσάι με βότανα, φρέσκοι χυμοί φρούτων και λαχανικών
Λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, σκόρδο, κρεμμύδι, τζίντζερ, ραπανάκια, γογγύλι, καυτερή πιπεριά- όλα αυτά που αποβάλλουν τις ακαθαρσίες και σκοτώνουν τους παθογόνους οργανισμούς / παράσιτα - όλες φυτικές τροφές που έχουν μεγάλες ποσότητες νερού και βιταμίνες, όπως βιταμίνη C.

Φρέσκος αέρας

Ζέστη

Έκθεση του σώματος στον ήλιο

Ποδόλουτρα

Γείωση του σώματος

Συνέχεια για φυσικούς μεθόδους αντιμετώπισης των ασθενειών στις Ιδανικές θεραπείες, στα Φυτικά αντιβιοτικά, φυτικά αντιμικροβιακά, φυτικά αντιμυκητιασικά, φυτικά αντιοξειδωτικά, φυτικά αντιοξειδωτικά και αντισηπτικά και στο άρθρο /ανάρτηση "Όλες οι μολυσματικές και μη ασθένειες - Καρκίνος, Aids Τι είναι, Από που προέρχονται"


Τα πιο δυνατά ζώα του κόσμου είναι φυτοφάγα ζώα. Τα ζώα στη φύση δεν αρρωσταίνουν σχεδόν ποτέ. Τα ζώα στη φύση δεν μαγειρεύουν και σε κάθε γεύμα τρώνε ένα είδος τροφής. Τα ζώα στη φύση τρώνε μόνο ωμές ζωντανές τροφές.

Με σεβασμό και αγάπη Βασίλης Καφαταρίδης, συγγραφέας βιβλίων, ερευνητής, κάτοχος πολλών blog's / sites
Νεκροπτωματοφονοζωοψαροπαρασιτοσκουληκοαυγότσιμεντοκαρκινοφάγος, τέρας, κανίβαλος έως 27 Αυγούστου του 1998
Ωολακτοχορτοφάγος από τις 27 Αυγούστου του 1998
Vegan από τις 26 Αυγούστου του 1999
100% vegan από την πρώτη βδομάδα του 2000
Ωμοφάγος από το 2001-2002
100% ωμοφάγος από τις 31 Δεκεμβρίου του 2006 - 1 Ιανουαρίου του 2007
Φρουτοφάγος από τις 2 Μαΐου του 2010
Ηλιοφάγος, ή αναπνοϊστής, ή πρανοφάγος (breatharian), όχι 100% 








Περισσότερα στις ιστοσελίδες μου, στις ιστοσελίδες, κοινωνίες και ομάδες των ωμοφάγων, των φρουτοφάγων, των breatharian's και vegan's, στο Google, YouTube και εγκυκλοπαίδειες.

Λέξεις / κλειδιά για αναζήτηση: Xορτοφαγία, Ωμοφαγία, Φρουτοφαγία, Αφαγία, Αυτοτροφία, Αναπνοϊσμός, Αναπνευστισμός, Ηλιοφαγία, Πρανοφαγία, Breatharianism, Breatharian, Frouitarianis, Fruitarian, Raw Veganism, Raw Vegan, Veganism, Vegan.

1.    Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία: φυσική διατροφή, ψυχική και σωματική υγεία, ηθική παιδεία, πολιτισμός, μη βία, οικολογία, δικαιώματα των ζώων, συνύπαρξη, κατεστημένη ιατρική, εναλλακτική ολιστική θεραπευτική, αυτοθεραπεία, χορτοφαγία (veganism), ωμοφαγία (raw veganism), φρουτοφαγία (fruitarianism): http://humanisticecology.blogspot.com/

2.    Ωμοφαγία και Ωμομονοφαγία: www.omofagos.blogspot.com

3.    Φρουτοφαγία: Διατροφή, υγεία, ηθική, οικολογία, τρόπος ζωής-γνώσεις που οδηγούν στην τελειότητα: http://www.fruitariangoldendiet.blogspot.com/ 

4.    Υγρή αφαγία: https://ygriafagia.blogspot.com/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: "Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020"

Μέσα σε αυτή την μετάφραση που φιλοξενώ, την οποία μετέφρασαν αγαπημένοι άνθρωποι και φίλοι, φανερώνεται όλη η αλήθεια για το νέο "Δόγμα του ΣΟΚ" που μας κάνουν με τον Κορονοϊό και τους πραγματικούς σκοπούς που κρύβονται από πίσω από αυτόν.
Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος σας παρακαλώ να διαβάσετε το άρθρο, να φιλτράρετε τα δεδομένα, τα γεγονότα και τις αναλύσεις και να μην πιστέψετε τίποτα. Να τα πάρετε όλα ως μία καλή βάση για έρευνα και να τα διασταυρώσετε.
Για άλλη μία φορά στα τελευταία δέκα χρόνια δεχόμαστε ως ανθρωπότητα επίθεση. Ο καλύτερος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε είναι πρώτα γνωρίζοντας την αλήθεια και γνωρίζοντας ποιους και τι πολεμάμε.
Χριστόφορος Τριαντάφυλλος


12 Μαρτίου 2020
Ποιο είναι το διαβόητο ID2020; Πρόκειται για συμμαχία εταίρων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών. Πρόκειται για ένα ψηφιακό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον γενικευμένο εμβολιασμό ως βάση για την εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας.


Μετάφραση από το Global Research και το άρθρο- αποκάλυψη του Peter Koenig "
Φαίνεται ότι όσα περισσότερα γράφονται για τα αίτια του Κορονοϊού, τόσο περισσότερο οι γραπτές αναλύσεις επισκιάζονται από την προπαγάνδα και τη διαφήμιση του. Οι ερωτήσεις για την αλήθεια και τα επιχειρήματα, για το που να αναζητήσουν την προέλευση και τον τρόπο με τον οποίο ο ιός μπορεί να έχει εξαπλωθεί και για το πως να τον καταπολεμήσει, χάνονται στο θόρυβο του άσχημου χάους.

Αλλά δεν είναι αυτό που θέλουν οι "Μαύροι Άνθρωποι" πίσω από αυτή την επιδιωκόμενη πανδημία;
Χάος, πανικός, απελπισία, που οδηγεί σε ανθρώπινη ευπάθεια - ένας λαός γίνεται εύκολη λεία για χειραγώγηση

Σήμερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) δήλωσε τον κοροναϊό COVID-19 μια «πανδημία» - όταν δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος πανδημίας. Μια πανδημία θα μπορούσε να είναι η κατάσταση, όταν το ποσοστό θανάτου από μόλυνση φτάσει περισσότερο από 12%. Στην Ευρώπη, ο θάνατος είναι περίπου 0,4%, ή λιγότερο. Εκτός από την Ιταλία, η οποία είναι μια ειδική περίπτωση όπου η αιχμή του θανάτου ήταν 6% (βλ. Παρακάτω για περαιτέρω ανάλυση).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ακολουθεί μετάφραση από την ανάρτηση του Π.Ο.Υ. στο Twitter


https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153?fbclid=IwAR1a7gXZgno8j47uGSSizneVJEADn7yDdmKB1ZQjJIScwzeb9EgLZgsmSlM

https://tillthehalt.blogspot.com/2020/03/covid-19-id2020.html?fbclid=IwAR2acngqMTpKZRKG8-zzSWjmRPVUoLV2IUGfIYtLPOe9qpT6JmfWaAYdpq0

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί μετάφραση από την ανάρτηση του Π.Ο.Υ. στο Twitter

Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ)

✔11 Μαρτίου 2020
Απαντώντας σε @WHO

"Ο ΠΟΥ αξιολογεί αυτή την επιδημία όλο το εικοσιτετράωρο και ανησυχούμε βαθύτατα τόσο από τα ανησυχητικά επίπεδα εξάπλωσης και σοβαρότητας όσο και από τα ανησυχητικά επίπεδα αδράνειας" - @ DrTedros # COVID19

Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ)

✔ @ WHO
"Ως εκ τούτου, έχουμε κάνει την αξιολόγηση ότι το # COVID19 μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανδημία" - @ DrTedros # coronavirus

59.6Κ

6:26 μ.μ. - 11 Μαρτίου 2020

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Κίνα, όπου το ποσοστό θνησιμότητας κορυφώθηκε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες στο 3% περίπου, είναι πίσω στο 0,7% - και συνεχίζει να μειώνεται ραγδαία, ενώ η Κίνα έχει τον πλήρη έλεγχο της νόσου - και με τη βοήθεια ενός μη ομιλούμενου φαρμάκου που αναπτύχθηκε πριν από 39 χρόνια από την Κούβα, με την ονομασία "Interferon Alpha 2B (IFNrec)", πολύ αποτελεσματικό για την καταπολέμηση ιών και άλλων ασθενειών, αλλά δεν είναι γνωστό και δεν χρησιμοποιείται στον υπόλοιπο κόσμο, επειδή οι ΗΠΑ υπό το παράνομο εμπάργκο στη Κούβα δεν επιτρέπουν τη φαρμακευτική αγωγή και να διατεθεί στο εμπόριο διεθνώς.

Ο Π.Ο.Υ. πιθανότα έλαβε εντολές από "πάνω", από εκείνους δηλαδή που ελέγχουν επίσης τον Τράμπ και τους "ηγέτες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις χώρες μέλη της, εκείνους δηλαδή που επιδιώκουν να ελέγξουν τον κόσμο με την δύναμη τους - την Ενιαία Παγκόσμια Τάξη.

Αυτό είναι δεν είναι κάτι καινούριο και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αφού βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σχεδιαστήριο. Η τελική απόφαση να προχωρήσει τώρα, έγινε τον Ιανουάριο του 2020 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός - και πίσω από πολύ κλειστές πόρτες, φυσικά. Οι Γκέιτς, η GAVI (μια ένωση φαρμάκων που προωθούν τον εμβολιασμό), οι Ροκφέλερ, οι Ρόθτσάιλντ κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση - την εφαρμογή της Agenda ID2020 - βλ. Παρακάτω.


Μετά την επίσημη κήρυξη της πανδημίας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις για το επόμενο βήμα που θα επακολουθήσει.

Μπορεί για παράδειγμα με τη σύσταση, είτε από τον Π.Ο.Υ. είτε από μεμονωμένες χώρες , να υπάρξει "εμβολιασμός με την βία" υπό αστυνομική ή και στρατιωτική παρακολούθηση. Όσοι αρνούνται μπορούν να τιμωρηθούν (πρόστιμα ή φυλακίσεις ή να εμβολιαστούν με δια επιβολής εν πάση περιπτώσει).

Αν πράγματι θα γίνει εμβολιασμός με την επιβολή, θα είναι μια άλλη πριμοδότηση για το Big Pharma, οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιο είδος μίγματος θα τοποθετηθεί στο εμβόλιο, ίσως αργός δολοφόνος, που δρα μόνο λίγα χρόνια - ή μια ασθένεια που χτυπά μόνο την επόμενη γενιά - ή έναν παράγοντα εξουθένωσης εγκεφάλου, ή ένα γονίδιο που καθιστά τις γυναίκες άγονες .... όλα είναι πιθανά - πάντα με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού και την μείωση του πληθυσμού. Σε μερικά χρόνια, κανείς δεν θα γνωρίζει, φυσικά, από πού θα προέρχεται η ασθένεια. Αυτό είναι το επίπεδο τεχνολογίας που έχουν φτάσει τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Καναδάς, Αυστραλία ...).

Μια άλλη υπόθεση σε αυτό το σημείο (είναι μόνο μια υπόθεση αλλά ρεαλιστική βλέποντας τους σχεδιασμούς τους), είναι ότι μαζί με τον εμβολιασμό - αν όχι με αυτό, τότε πιθανόν με ένα τελευταίο, μπορεί να εγχυθεί ένα νανο-τσιπ, άγνωστο στο άτομο που εμβολιάζεται. Το τσιπ μπορεί να φορτίζεται εξ αποστάσεως με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών - ψηφιακών χρημάτων. Ναι, ψηφιακά χρήματα που στοχεύουν σε αυτά τα "ψηφιακά χρήματα", επομένως πραγματικά δεν έχετε πλέον κανέναν έλεγχο πάνω στην υγεία σας και σε άλλα οικεία δεδομένα, αλλά και πάνω στα κέρδη και τις δαπάνες σας. Τα χρήματά σας θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν ή να αφαιρεθούν - ως «κύρωση» για κακή συμπεριφορά, για κολύμπι ενάντια στο ρέμα. Μπορεί να γίνεις απλώς δούλος των κυρίων που συγκριτικά, η φεουδαρχία μπορεί να φαίνεται σαν μια βόλτα στο πάρκο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο, που πριν από λίγες ημέρες ο Δρ. Τέντρος(Φωτο), Γενικός Διοικητής του Π.Ο.Υ., δήλωσε πως πρέπει να κινηθούμε προς το ψηφιακό χρήμα, επειδή τα χαρτιά και τα κέρματα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, ιδιαίτερα ενδημικές ασθένειες, όπως ο κοροναϊός.

Πρόδρομος για τα επόμενα πράγματα; - Ή για πράγματα που είναι ήδη εδώ;
Σε πολλές σκανδιναβικές χώρες, τα μετρητά απαγορεύονται σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που ακόμα και για την αγορά μιας σοκολάτας πρέπει να πληρώσεις ηλεκτρονικά.

Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική κατάκτηση του κόσμου. Αυτό είναι μέρος της ατζέντας ID2020 - και αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να εφαρμοστούν τώρα - προετοιμασμένοι για πολύ καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής προσομοίωσης σε ιό , στο Johnson Hopkins στη Βαλτιμόρη στις 18 Οκτωβρίου 2019, με τη χορηγία του WEF και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους κύριους υποστηρικτές των εμβολιασμών για όλους, ειδικά στην Αφρική, είναι επίσης ένας τεράστιος υποστηρικτής της μείωσης του πληθυσμού. Η μείωση του πληθυσμού συγκαταλέγεται μεταξύ των στόχων της ελίτ εντός του WEF, του Ροκφέλερ, του Ροθτσάιλντ, του Morgens - και μερικών ακόμα. Ο στόχος: λιγότεροι άνθρωποι (μια μικρή ελίτ) που θα μπορούν να ζήσουν περισσότερο και περισσότερο με τους μειωμένους και περιορισμένους πόρους που η Μητέρα Γη προσφέρει γενναιόδωρα.

Αυτό είχε ανοιχτά διαδοθεί ήδη από τη δεκαετία του 1960 και του 70 από τον Χένρι Κίσσινγκερ, υπουργό εξωτερικών στη Κυβέρνηση Νίξον, υπεύθυνο για τον ημι-παράνομο βομβαρδισμό της Καμπότζης, με την γενοκτονία εκατομμυρίων άοπλων καμποτζιανών, υπεύθυνο για το πραξικόπημα CIA-Κίσσινγκερ που πραγματοποιήθηκε στις 11/11/1973 στη Χιλή, σκοτώνοντας τον δημοκρατικά εκλεγμένο Σαλβαδόρ Αλιέντε και θέτοντας στην εξουσία τον στρατιωτικό δικτάτορα Πινοσέτ. Ο Κίσινγκερ που διέπραξε όλα αυτα τα εγκλήματα πολέμου σήμερα, είναι εκπρόσωπος τύπου του Ροκφέλερ και της "Λέσχη Μπίλντεμπεργκ".

Δύο εβδομάδες μετά την προσομοίωση στον υπολογιστή στο ιατρικό κέντρο Τζόν Χόπκινς στη Βαλτιμόρη στο Μέριλαντ, που αναπαρήγαγε(προσωμοίωσε) 65 εκατομμύρια θανάτους (!), Ο ιός COVID-19 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη πόλη Γουχάν στην Κίνα. Μέχρι τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ιός μεταφέρθηκε στη Γουχάν από έξω, πιθανότατα από εργαστήριο βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης αυτό και αυτό:

*

Ποιο είναι το διαβόητο ID2020; Πρόκειται για μια συμμαχία εταίρων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών.


Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον γενικευμένο εμβολιασμό ως πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας. Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις υφιστάμενες διαδικασίες καταχώρισης και εμβολιασμού για τη γέννηση, ώστε να παρέχει στα νεογέννητα μια φορητή και επίμονη βιομετρικά συνδεδεμένη ψηφιακή ταυτότητα. Η GAVI, η Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, εντοπίζεται στον ιστότοπό της ως παγκόσμια σύμπραξη για την υγεία των οργανώσεων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που είναι αφιερωμένες στην "ανοσοποίηση για όλους". Η GAVI υποστηρίζεται από την Π.Ο.Υ. και, χωρίς να χρειάζεται να ειπωθεί, οι κύριοι εταίροι και χορηγοί της είναι οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Η Συμμαχία ID2020 στη Σύνοδο Κορυφής του 2019, με τίτλο "Η άνοδος στην πρόκληση του καλού ID" τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να αναπτύξει το πρόγραμμά της το 2020, μια απόφαση που επιβεβαιώθηκε από το WEF τον Ιανουάριο του 2020 στο Νταβός. Το πρόγραμμα ψηφιακής τους ταυτότητας θα δοκιμαστεί με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές. Η GAVI, η Συμμαχία Εμβολίων και οι «εταίροι από τον ακαδημαϊκό κόσμο και την ανθρωπιστική βοήθεια» (όπως το αποκαλούν), αποτελούν μέρος του πρωτοπόρου κόμματος.

Είναι απλώς μια σύμπτωση το γεγονός ότι το ID2020 εκτυλίσσεται στην αρχή αυτού που ο Π.Ο.Υ. ονομάζει πανδημία; - Ή είναι μια πανδημία που απαιτείται για να «ξεδιπλώσει» τα πολλαπλά καταστροφικά προγράμματα του ID2020;

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί αυτό που λέει ο Anir Chowdhury, σύμβουλος πολιτικής στο κυβερνητικό πρόγραμμα του Μπαγκλαντές:
"Εφαρμόζουμε μια προσεγγιστική προσέγγιση της ψηφιακής ταυτότητας που δίνει στα άτομα τη δυνατότητα να ελέγχουν τις δικές τους προσωπικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα δημιουργούν τα υπάρχοντα συστήματα και προγράμματα. Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας συνεπάγεται με εκτεταμένες συνέπειες για την πρόσβαση των ατόμων στις υπηρεσίες και τα μέσα διαβίωσης και είμαστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσουμε σε αυτή την προσέγγιση ".
Ουάου! Μήπως ο κ. Anir Chowdhury γνωρίζει σε τι εισέρχεται;

Επιστροφή στην πανδημία και τον πανικό.
Η Γενεύη, η έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της έδρας του Π.Ο.Υ., έβαλε ουσιαστικά λουκέτο. Σε αντίθεση με το λουκέτο που ξεκίνησε στη Βενετία και αργότερα επεκτάθηκε στη βόρεια Ιταλία μέχρι πριν λίγες μέρες - και τώρα το λουκέτο καλύπτει όλη την Ιταλία. Παρόμοιο λουκέτο μπορεί επίσης σύντομα να υιοθετηθεί από τη Γαλλία - και άλλα ευρωπαϊκά υποτελικά κράτη στην αγγλο-σιωνιστική αυτοκρατορία.

Πολλά μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο πανικού με την Γενεύη, από διάφορες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, κυκλοφορούν. Το βασικό τους μήνυμα είναι - να ακυρώσετε όλα τα ταξίδια αποστολών, όλα τα γεγονότα στη Γενεύη, επισκέψεις στο Παλάτι των Εθνών, τον καθεδρικό ναό της Γενεύης, άλλα μνημεία και μουσεία. Στις τελευταίες οδηγίες, πολλές αντιπροσωπείες δίνουν οδηγίες στο προσωπικό τους να εργάζονται από το σπίτι, όχι σε κίνδυνο μόλυνσης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η καλλιέργεια πανικού και φόβου ξεπερνά κάθε αίσθηση της πραγματικότητας, όταν η αλήθεια δεν έχει σημασία. Όταν κατακλύζεσαι από πανικό δεν σκέφτεσαι πια τις αιτίες και τι μπορεί να είναι πίσω από αυτό.

Κανείς δεν σας πιστεύει (πια), όταν μιλάτε για την "Ατζέντα 2020", το "Event 201" με την προσομοίωση Kοροναϊού, τους στρατιωτικούς αγώνες του Γουχάν, το κλείσιμο στις 7 Αυγούστου των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου υψηλής ασφάλειας στο Φορτ Ντέτρικ του Μέριλαντ .... Αυτά που θα μπορούσαν να αφυπνίσουν συνειδήσεις και να ανοίξουν τα μάτια σε πολλούς, σήμερα είναι καθαρή θεωρία συνωμοσίας. Η δύναμη της προπαγάνδα είναι μία αποσταθεροποιητική δύναμη που μπορεί να αποσταθεροποιεί χώρες και λαούς, καταστρέφοντας τις οικονομίες, δημιουργώντας δυσκολίες για τους ανθρώπους που μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, τους ανθρώπους που συνήθως εκείνοι που μπορούν να το αντέξουν λιγότερο.

Συνέχεια
https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153?fbclid=IwAR1a7gXZgno8j47uGSSizneVJEADn7yDdmKB1ZQjJIScwzeb9EgLZgsmSlM

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Ινδοί γιατροί κατηγορούν τον Μπιλ Γκέιτς για καταστροφικό εμβόλιο πολιομυελίτιδας που έχει παραλύσει 496.000 παιδιά:

Μύδροι από τον Ρόμπερτ Κένεντι κατά του Μπιλ Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία".


Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για καταστροφικό εμβόλιο πολιομυελίτιδας που έχει παραλύσει 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω τα εμβόλια του Gates και διέλυσε τους Γκέιτς και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία. Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Γκέιτς. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Γκέιτς. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Γκέιτς.
https://ermionh.blogspot.com/2020/04/496000.html?m=1&fbclid=IwAR2sLyKDmMsGwnQVU3lbhVCzQLh6os0QZX8rEJqlHJXqBrDl6fb0oOWgsPA

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΧΕΣΗ 5G ΚΑΙ COVID 19

“Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G τραυματίζει το ανθρώπινο κυτταρικό DNA. Τα εκτεθειμένα κύτταρα (κάθε είδους μέσα στον ανθρώπινο στόχο) αντιδρούν παράγοντας έναν καταρράκτη ανοσολογικών προστατευτικών ουσιών. Αυτές οι ουσίες συγκεντρώνονται σε μια ενδοκυτταρική δομή που ονομάζεται ενδόσωμα. Το ενδόσωμα αποβάλλεται από το κύτταρο και γίνεται εξόσωμα.

Το εξόσωμα περιβάλλει και δένει στους υποδοχείς ACE 2 των πνευμόνων, της κοιλίας και της καρδιάς. Η αντίδραση του εκτεθειμένου κυττάρου είναι η ίδια είτε εκτίθεται στη 5G είτε εκτίθεται στον COVID-19 (γρίπη). Τα ανοσολογικά χημικά στο σύμπλεγμα του εξοσώματος επιτίθενται στα κύτταρα που κατέχουν τους ACE 2, παράγοντας τα συμπτώματα της έκθεσης σε ακτινοβολία 5G ή σε γρίπη, τα οποία συγκαλύπτονται ως COVID-19.

Τα ποσοστά των περιπτώσεων COVID-19 είναι 96% σε περιοχές με 5G και μόνο 4% σε περιοχές με 4G ή χαμηλότερη. Η 5G τοποθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, οπότε θα αναμένουμε περισσότερες περιπτώσεις εκεί. ΟΜΩΣ ο δείκτης θνησιμότητας στα γνωστά αποτελέσματα (θάνατοι/(θάνατοι+αναρρώσεις)) είναι πάνω από δύο φορές υψηλότερα στις περιοχές με 5G. Αυτό δε μπορεί να οφείλεται μόνο στον COVID-19 και έχουμε σχετικά στατιστικά στοιχεία για πάνω από 1,9 εκατομμύρια περιπτώσεις!”