…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αιτίες της σεξουαλικής εμμονής στην εποχή μας

Η υπερβολική σεξουαλική διέγερση και η εμμονή με το σεξ που επικρατεί στην εποχή μας, δεν είναι ‘φυσική’ κατάσταση όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά τεχνητή, και έχει ορισμένες αιτίες. Εκτιμώ ότι το 80 με 90% των ορμών των σύγχρονων ανθρώπων είναι τεχνητές.

Η βασική αιτία σε πιο φυσικό επίπεδο, είναι η τοξίνωση του σώματος. Λόγω των λάθος τροφών που καταναλώνει ο άνθρωπος (και τροφές εδώ εννοώ οτιδήποτε καταπίνει, μέχρι και τσιγάρο και φάρμακα αλλά και τον αέρα που αναπνέει) δημιουργούνται φλεγμονές, τοξίνες στον οργανισμό, μια διαρκής οξέωση. Οι τοξίνες αυτές κάνουν το σώμα να βιώνει κίνδυνο και να νιώθει πιο κοντά στο θάνατο, κι έτσι ο οργανισμός δίνει σήμα για αναπαραγωγή – για σεξ, ώστε να διαιωνιστεί το είδος. Φυσικά περιττό να πούμε ότι οι τοξίνες προκαλούν και φοβίες, καταθλίψεις, θυμό, εκνευρισμό, αποχαύνωση κλπ.

Ειδικά η κρεοφαγία, αλλά και οποιαδήποτε νεκρή τροφή, δίνει "πληροφορία θανάτου" στα κύτταρα, κι έτσι πάλι ξυπνά ο μηχανισμός της αναπαραγωγής και άρα της ανάγκης για σεξ. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να τρώμε ζωντανές, ωμές, φυτικές τροφές. Η κρεοφαγία προκαλεί φοβερά διογκωμένες σεξουαλικές ορέξεις.

Φανταστείτε τι γίνεται στο έντερο ενός κρεοφάγου ή των ανθρώπων γενικά που τρώνε λάθος τροφές με λάθος συνδυασμούς. Ο κόσμος νομίζει ότι ό,τι τρώει το αποβάλλει, όμως αν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχαν ασθένειες και νοητικές ή συναισθηματικές ανισορροπίες. Οι περισσότερες τροφές που καταναλώνει ο άνθρωπος δεν μεταβολίζονται και κολλάνε στο έντερο και στους ιστούς. Οι τοξικές ύλες αυτές στο έντερο δημιουργούν δηλητηριώδεις ζυμώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έλκουν και διάφορες χαμηλές οντότητες. Κι αυτό μας πάει στην άλλη βασική αιτία των σεξουαλικών εμμονών και καταχρήσεων, τις κατοχές.

Τα κάτω κέντρα των περισσότερων ανθρώπων στη γη είναι συνήθως γεμάτα κατοχές, αστρικές οντότητες που τρέφονται με τις ενέργειες που διαρρέουν. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν τους κενταύρους, ζώα από τη μέση και κάτω…

Οι οντότητες αυτές προκαλούν τεχνητές διεγέρσεις και ωθήσεις στον άνθρωπο. Όταν μια οντότητα κατέχει ένα μέρος του ενεργειακού πεδίου του ατόμου, σημαίνει ότι το ελέγχει, ελέγχει δηλαδή μέρος του νευρικού συστήματος, κι έτσι σε ένα βαθμό, σε ένα επίπεδο, κάνει τον άνθρωπο ότι θέλει (δεν μιλάμε για ολική κατοχή, αυτό είναι σχετικά σπάνιο). Επίσης οι αφύσικες σεξουαλικές ορέξεις, είναι καθαρά αποτέλεσμα της επιρροής κατοχών, γιατί με αφύσικες σεξουαλικές πράξεις υπάρχει μεγάλη διαρροή ενέργειας απ’ την οποία τρέφονται οι κατοχές. Έτσι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η υγιεινή και αγνή σεξουαλική ζωή και αντιμετώπιση.

Τρομερή και εξαιρετικά ευρεία πλέον βλάβη προκαλούν στην εποχή μας οι διάφορες εικόνες και ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου, καθώς μέσα από αυτές διασπείρονται και εντυπώνονται χαμηλές και αφύσικες σκεπτομορφές στους ανθρώπους, οι οποίες δύσκολα καθαρίζονται από το νου, ενώ οι σκεπτομορφές αυτές με τη σειρά τους γίνονται υποδοχείς για αστρικές οντότητες. Πραγματικά είναι τρομακτικό το μέγεθος αυτής της νοητικής και ενεργειακής μόλυνσης που διασπείρεται, έχει πάρει πλέον απίστευτες διαστάσεις επιδημίας η εντύπωση τέτοιων εικόνων και πρακτικών στο νου των ανθρώπων, οι οποίες κατόπιν προκαλούν εμμονές και ορέξεις διάφορες. Και φυσικά ο άνθρωπος χάνει τη πολύτιμη σεξουαλική-ζωτική του ενέργεια έτσι, κι αυτό τον ωθεί με τη σειρά του στην ανάγκη για βαμπιρισμό και ακόμα περισσότερο σεξ. Και αυτό μας φέρνει στην επόμενη αιτία για την σεξουαλική αδηφαγία, που είναι η έλλειψη ενέργειας.

Οι αιτίες για την έλλειψη και την απώλεια ενέργειας είναι πάμπολλες, γι’ αυτό θα τις αναφέρω σε ξεχωριστό άρθρο. Η βασική όμως αιτία είναι η έλλειψη διαλογισμού, καθώς ο διαλογισμός είναι η φυσική διαδικασία με την οποία φορτίζουμε το είναι μας με ενέργεια. Με τον τακτικό διαλογισμό, σταδιακά η φυσιολογία μας γεμίζει ενέργεια, κι έτσι μειώνεται η ανάγκη για βαμπιρισμούς – και το σεξ είναι βασικός τρόπος βαμπιρισμού, μαζί με τις τροφές.

Επίσης ο Τορκόμ Σαραϊνταριάν αναφέρει κάτι ενδιαφέρον:

The tremendous sex drive experienced at this time by humanity is the sign that the human soul is feeling the need for a higher fusion. Because a person has no training yet to fuse with his Eternal Mate, he is looking everywhere to find him or her, but is always dissatisfied with one and looking for another, always failing in his search to find his Eternal Mate, the Solar Angel.

When a person fuses with his Solar Angel, the sex drive will totally normalize and will be used, if necessary, to give a physical vehicle to an incarnating soul. Men and women will finally feel a great satisfaction and will no longer feel the tension of the outside polarity and drive which was tearing their hearts apart for millions of years.

Οπότε το ξεπέρασμα του υλισμού και κατόπιν ο ιερός γάμος με τον Ηλιακό μας Άγγελο, θα φέρει την εξισορρόπηση της σεξουαλικής ώθησης.

Τέλος, πρέπει να αναφέρω τη μεγάλη βλάβη που προκαλεί το χασίς σε αυτό το επίπεδο, ή και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Η χρήση χασίς και άλλων ουσιών, προκαλεί φοβερά διογκωμένες σεξουαλικές διαθέσεις αλλά και έλλειψη διάκρισης στις σεξουαλικές επαφές. Κι αυτό γιατί οι ναρκωτικές ουσίες ανοίγουν μεγάλες οπές στην αύρα του ατόμου, απ’ την οποία διαρρέει ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα οι ναρκωτικές ουσίες έλκουν και πολλές αστρικές οντότητες.

Τελικά, όλη αυτή η απώλεια ενέργειας, τόσο λόγω του ξοδέματος της σεξουαλικής ενέργειας, όσο και λόγω της απομύζησης ενέργειας που κάνουν οι διάφορες οντότητες, επιφέρει την πρόωρη ανικανότητα στους άντρες ή το σεξουαλικό πάγωμα στις γυναίκες, ή πολλαπλά προβλήματα υγείας στα γεννητικά όργανα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αλλά όχι μόνο στα γεννητικά όργανα, καθώς οι αδένες σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους και αν χάνει ενέργεια πχ το τσάκρα της βάσης, θα τραβά και από το τσάκρα του λαιμού.

Ας αντιμετωπίζουμε λοιπόν το σεξ με υγεία, ομορφιά, σεβασμό, σύνεση, καθαρότητα και αγνό κίνητρο. Και ας πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφεύγουμε τις επιδράσεις από τις παραπάνω βλαβερές επιρροές που αναφέρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: