…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 2ο




Στη σύγχρονη εποχή το φάρμακο είναι προυπόθεση μιας πανάρχαιας ειδωλολατρικής τελετουργίας , θεωρία της διαχείρησης της ασθένειας . Έτσι η σύγχρονη ιατρική των φαρμάκων κάνει 3 μεγάλα σφάλματα.
ΣΦΑΛΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 : Στο πρόσφατο μακρινό παρελθόν του ανθρώπινου πολιτισμού , ο άνθρωπος θεωρούσε την ασθένεια σαν ένα κακό πνεύμα, νόμιζε ότι η ασθένεια ήταν ένας εξωτερικός παράγοντας, νόμιζε ότι η ασθένεια ήταν μια κακή δύναμη της φύσης όπου ήταν μια τιμωρία από αυτές τις κακές δυνάμεις , ήταν μια τιμωρία από μία φυσική δύναμη , κάτι το οποίο είναι λάθος , αλλά τότε δεν το γνώριζαν αυτό, όλα ήταν κομμάτι του πολιτισμού τους. Έτσι η γραμμή για αυτούς τους ανθρώπους ήταν ότι η ασθένεια δεν ήταν κάτι που δημιουργήθηκε ατομικά, η ασθένεια για αυτούς ήταν ένας μπαμπούλας που έσπαιρνε τον φόβο, προερχόμενη εξωτερικά και θέλωντας να σου κάνει κακό και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα για αυτό... σωστά ??? Επειδή δεν εξαρτιόταν από σένα , κάθε ασθένεια ήταν αυτός ο μπαμπούλας που σε έκανε άρρωστο και συ ήσουν απλώς ένα θύμα, χωρίς κανένα δικαίωμα να ελεγχεις το οτιδήποτε και αυτό φυσικά είναι το σφάλμα νούμερο 1 , το να πιστεύεις ότι η ασθένεια είναι ένας εξωτερικός παράγοντας που έρχεται έξω από το σώμα και προσβάλλει τον άνθρωπο.
ΣΦΑΛΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 : Από τότε που η ασθένεια ήταν ένα κακό πνεύμα που κατοικούσε και επιτίθεται στο σώμα , αυτοί οι αρχαίοι πίστευαν ότι για να απαλλάξουμε το σώμα από αυτά τα τέρατα, χρειάζονταν να κατευνάσουν την οργή από αυτά τα ισχυρά πνεύματα, έτσι φυσικά αυτό οδήγησε σε κάθε είδους εξωφρενικό σύστημα πεποιθήσεων, όπως η αιματοχυσία σε θυσία ζώων, η μαύρη μαγεία, οι ιεροτελεστίες και τελετουργίες που χρησιμοποιούσαν δηλητήριο.. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.... χμμμ που συνιθίζεται αυτό άραγε στη σύγχρονη ιατρική των φαρμάκων ( Θάνατοι από πυροβόλα όπλα 31.940 – θάνατοι από το σύστημα φαρμάκων 783.936) πόνος , τελετές βασανηστηρίων , θυσίες μελών της οικογένειας και γενικά οτιδήποτε οι άνθρωποι της τότε εποχής μπορούσαν να σκεφτούν πιστεύοντας ότι έτσι κατευνάζουν την οργή των δαιμόνων, επειδή ξανά λέω για αυτούς ήταν οι δαίμονες και όχι κάτι το ενδογενή στο καθέναν ατομικά.
ΣΦΑΛΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 : Δεδομένου ότι η ασθένεια ήταν ένα κακό πνεύμα που κατοικούσε στο σώμα, τότε προφανώς για να το κατευθύνουν δυναμικά έξω από το σώμα , χρειάζονταν να κάνουν, το φιλόξενο σώμα, κάτι δυσάρρεστο και αφιλόξενο για διαμονή, έτσι ώστε ο δαίμονας να μην θέλει να ζήσει εκεί πια... ( Όλα εντάξει μέχρι εδώ ? Το καταλαβαίνετε αυτό, μπορείτε να δείτε κάποιες ομοιότητες με την σύγχρονη εποχή ή μόνο εγώ τις βλέπω ? ) ήταν ορθολογικό τότε, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να αποκτήσει ΑΝΟΣΙΑ από αυτά τα κακά πνεύματα, εισάγωντας στο σώμα πτητικό δηλητήριο, επιβλαβές ή βρώμικο σάπιο υλικό, έτσι ώστε να αποθαρρύνει το κακό πνεύμα να εισέλθει σε ένα τόσο βρώμικο σώμα, έτσι γέμιζαν το φιλόξενο σώμα με δηλητήριο και τώρα οι δαίμονες δεν ήθελαν να έρθουν να κατοικήσουν μέσα σου , γιατί ήσουν τόσο άρρωστος, ακάθαρτος, διεφθαρμένος και νοθευμένος .... σωστά ???
Είχε λογική για αυτούς τους ανθρώπους στο παρελθόν και εκεί βρίσκονταν όλη η ιδέα της ΑΝΟΣΙΑΣ, τίποτα άλλο δεν είναι πέρα από αυτή την ηλίθια ιδέα που αντηχεί από το παρελθόν, έτσι αυξήθηκε ο εμβολιασμός κατά της νόσου στην χωρίς επίγνωση κοινή γνώμη και μεις νομίζουμε πως ο εμβολιασμός προέκυψε στα μέσα του 1800....... Μετά την συντριβή της παγκόσμιας εξουσίας όλοι οι αληθινοί θεραπευτές κάτω από το σφυρί της οικονομικής ανάπτυξης εκδιώχθηκαν στην λήθη. Δεν προήλθε λοιπόν ο εμβολιασμός από εκεί ... και όλη η ιδέα του δηλητηριάζουμε το σώμα για να το κάνουμε υγιή , αυτό προήλθε από πανάρχαιες δαιμονικές λατρείες και κατά κάποιο τρόπο το ανακατασκεύασαν στην σύγχρονη προηγμένη επιστήμη και σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει αυτό.
Έτσι αφού κατανοήσαμε κάποια πράγματα από την αναδρομή στο μακρινό παρελθόν , αύριο στο 3ο μέρος .... την ίδια ώρα.... περνάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε , αύριο δίνουμε έναν αληθινό ορισμό για το τί είναι ασθένεια και αν κατανοήσουμε το τί είναι ασθένεια στα αλήθεια θα μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα υγείας που υπάρχει στον πλανήτη.... Γιατί όταν μάθουμε την αληθινή αιτία η οποία είναι ΜΙΑ για όλες τις ασθένειες και όταν λέω για όλες , εννοώ για όλες , μία προς μία από τις 42.500 ασθένειες η αιτία είναι μόνο ΜΙΑ , όπου αν την κατανοήσουμε σωστά , λύνονται όλα μας τα προβλήματα όσον αφορά το θέμα υγεία.... Οπότε συντονιστείτε 😉

 Πηγή: Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: