…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 1ο

 



ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ??? Από που προήλθαν και πως πλασαρίστηκαν στην ανθρωπότητα ??? Υπάρχουν στα αλήθεια αρρώστειες έτσι όπως τις έχουμε μάθει ? ποια είναι η αληθινή αιτία πίσω από αυτό που η ιατρική επιστήμη ονομάζει ασθένεια. Λοιπόν έλεγα να μην μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα γιατί ίσως προκαλέσει πολλές αντιδράσεις , αλλά όταν έρχεται η στιγμή που βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν , τότε καταλαβαίνω πως πρέπει να μιλήσω και όποιος θέλει ας πάρει ότι θέλει από αυτό που θα διαβάσει. Με αυτά που θα διαβάσετε ειλικρινά θα σοκαριστείτε μερικοί από εσάς , άλλοι πάλι τα γνωρίζετε, αλλά ακόμη και σεις που τα γνωρίζετε σήμερα θα μπούμε πιο βαθιά, άλλοι πάλι θα με αγνοήσετε και λογικό είναι , αλλά έστω και ένας να κατανοήσει τα όσα θα ειπωθούν, αλλάξει πορεία και ξαναβρεί την υγεία του, η δημοσίευση αυτή θεωρείται πετυχημένη. Θα είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ , παρ όλη τη συναισθηματική φόρτιση. Επειδή έχω πολλά να πω η δημοσίευση θα χωριστεί σε τρία μέρη.

Λοιπόν θα αναφερθεί σήμερα η αληθινή φύση και προέλευση της ασθένειας . Αν δώσετε σημασία σε αυτή και μόνο την δημοσίευση θα κατανοήσετε την ασθένεια πολύ καλύτερα από οποινδήποτε γιατρού της κλασικής ιατρικής που εκπαιδεύτηκε στα πανεπιστήμια της κατήχησης, ένα σύστημα που γεννήθηκε στην ανομία, στη διπροσωπία και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την υγεία, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με την διαχείρηση των ασθενειών με σκοπό το κέρδος αλλά κυρίως τον έλεγχο του πληθυσμού. Οπότε θα καταλάβετε πολύ καλύτερα από αυτούς τους ανθρώπους τί είναι ασθένεια και επίσης θα εξαληφθεί και ο οποιοσδήποτε φόβος της ασθένειας , γιατί όταν κατανοήσετε την αιτία , τότε εξαλείφεται και ο φόβος , αν προσπαθήσετε να λύσετε κάποιο πρόβλημα χωρίς να κατανοήσετε την αιτία που το προκαλεί , τότε έρχεστε στο πρόβλημα χωρίς απολύτως καμία δύναμη να αλλάξετε το οτιδήποτε. Ένας και μόνο συμπαντικός νόμος διέπει την αντιστροφή. Αιτία – Δράση – Αντίδραση. Αιτία και αποτέλεσμα. Καιρός να μάθουμε λοιπόν την αληθινή αιτία. Επίσης κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω είναι πως μόλις κατανοήσετε την αιτία της ασθένειας θα εξοικονομήσετε χρήματα, είναι πραγματικά πολύ πιο οικονομικό να είσαι υγιής.

Πρωτού ξεκινήσουμε θα κλείσω σήμερα το πρώτο μέρος της δημοσίευσης κάνοντας αρχικά μια ιστορική αναδρομή στο μακρινό παρελθόν του ανθρώπινου πολιτισμού , ίσως πριν εκπολιτιστούμε και θα δούμε στις σύγχρονες μέρες που διανύουμε ότι το φάρμακο δεν είναι και τόσο σύγχρονο όσο νομίζουμε . Στη σύγχρονη εποχή το φάρμακο είναι προυπόθεση μιας πανάρχαιας ειδωλολατρικής τελετουργίας , θεωρία της διαχείρησης της ασθένειας . Έτσι η σύγχρονη ιατρική των φαρμάκων κάνει 3 μεγάλα σφάλματα, τα οποία και θα αναλύσουμε αύριο.
Γιατί εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος όπου ήταν μια εισαγωγή , αύριο μπαίνουμε στο ζουμί , συντονιστείτε και μην το χάσετε αύριο την ίδια ώρα .... Καλημέρες δυνατές !!!!!!!!
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: