…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ηλιοθέαση - Κέντρο Ηλιακής Θεραπείας του Hira Ratan ManekΣχετικά με τον Χίρα Ράταν Μάνεκ


Ο Χίρα Ράταν Μάνεκ γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1937, στην Μπονταβάντ της Ινδίας, μεγάλωσε στην Καλικούτ, Κεράλα, όπου πήρε το δίπλωμα του Μηχανολόγου από το πανεπιστήμιο της Κεράλα, μετά την αποφοίτηση, μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ήταν εμπόριο μπαχαρικών και συνέχισε εκεί να εργάζεται ώσπου βγήκε στην σύνταξη το 1992.


Αφού συνταξιοδοτήθηκε, άρχισε να μελετά το κοίταγμα στον Ήλιο, για το οποίο ενδιαφερόταν από τα παιδικά του χρόνια. Αυτή η μέθοδος ήταν μια παλιά αλλά ξεχασμένη μέθοδος, την οποία εξασκούσαν στα αρχαία χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αφού δούλεψε 3 χρόνια σε αυτή την μέθοδο, μπόρεσε να βρει τα μυστικά του SG (κοιτάγματος του Ηλίου). Κατά την διάρκεια της μελέτης του, είχε εμπνευστεί από τις διδασκαλίες του κ. Μαχαβίρ των Τζαϊνιστών, ο οποίος είχε κάνει την ίδια πρακτική 2.600 χρόνια πριν. ’λλες εμπνεύσεις που είχε ο HRM ήταν από τους αρχαίους Αιγυπτίους, Έλληνες και Ιθαγενείς της Αμερικής.

Από τις 18 Ιουνίου 1995, ο HRM συνεχίζει να ζει μόνο από την Ηλιακή ενέργεια και το νερό. Περιστασιακά, για κοινωνικούς και λόγους φιλοξενίας, πίνει τσάι, καφέ, και γάλα με βούτυρο. Μέχρι τώρα, είχε 3 αυστηρές νηστείες, κατά την διάρκεια των οποίων είχε μόνο την ενέργεια από τον Ήλιο και νερό και ήταν κάτω από τον έλεγχο και την παρατήρηση ομάδας γιατρών. Η Πρώτη από αυτές τις νηστείες διήρκεσε για 211 μέρες κατά την διάρκεια του 1995 έως το 1996. Ακολούθως από 411 μέρες νηστείας στο Αμενταμπάντ το 2000 έως 2001. και η τρίτη ήταν για 130 μέρες στην Αμερική το 2002.


Πέρσι, το 2002 έδωσε 136 διαλέξεις στην Αμερική και προσκλήθηκε από κυβερνητικούς παράγοντες από πολλές χώρες για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν αυτή την εξέλιξη. Περίπου 400 εφημερίδες σε όλο τον κόσμο έχουν εκδώσει άρθρα για τον HRM και πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μεταδώσει ιστορίες για αυτόν και την εξέλιξη του. Ο HRM πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη για το BBC (BBC World Services). 


Κέντρο Ηλιακής Θεραπείας

Το Κέντρο Ηλιακής Θεραπείας επικεντρώνεται στο να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αναπτύξει μια καλύτερη κατανόηση στο πως μπορεί ο Ήλιος να χρησιμοποιηθεί ώστε να θεραπεύσει το νου το σώμα και πνεύμα όπως το έχει επιδείξει ο Hira Ratan Manek ο οποίος δεν τρώει υλική τροφή για πάνω από 7 χρόνια.


Ο Hira Ratan Manek (για συντομία HRM), ανάμεσα σε άλλους, έχει αποδείξει ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνο με Ηλιακή ενέργεια για μακρόχρονες περιόδους χωρίς να φάει τροφή. Αυτό έγινε γνωστό ως το φαινόμενο HRM. Αυτή η μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία όλων των ειδών των ψυχοσωματικών και νοητικών ασθενειών όπως και την αύξηση της μνήμης και της νοητικής δύναμης με τη χρήση Ηλιακού φωτός. Μπορεί κανείς να απαλλαγεί από ψυχολογικά προβλήματα και να αναπτύξει εμπιστοσύνη για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα έχει στην ζωή του και μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε φόβο συμπεριλαμβανομένου και του φόβου του θανάτου μέσα σε 3 μήνες αφού εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο. Ως αποτέλεσμα, θα είναι ελεύθερος από νοητικές ενοχλήσεις και φόβο, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια νοητική ισορροπία. Επιπλέον, αν συνεχίσει να εφαρμόζει την μέθοδο για 6 μήνες, θα ελευθερωθεί από φυσικές ασθένειες. Εκτός αυτού, μετά τους 9 μήνες, θα έχει τελικά κερδίσει μια νίκη πάνω στην πείνα, η οποία εξαφανίζεται από μόνη της μετέπειτα.

Αυτή είναι μια άμεση και για αυτό αποτελεσματική μέθοδος βασισμένη στην Ηλιακή ενέργεια, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να εναρμονίσει και να επαναφορτίσει το σώμα του με ζωτική ενέργεια και να αφυπνίσει τις απεριόριστες δυνάμεις του νου πολύ εύκολα. Επιπροσθέτως, επιτρέπει σε κάποιον να ελευθερωθεί εύκολα από τον τριπλό πόνο της ανθρωπότητας όπως νοητικές ασθένειες, φυσικές ασθένειες και πνευματική άγνοια.

Ο Ήλιος είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος. Η περιφέρεια του είναι 109 φορές μεγαλύτερη από της Γης και μπορεί να στεγάσει 1.3 εκατομμύρια Γαίες μέσα του. Η απόσταση του από τη Γη είναι 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα και το βάρος του 333.000 φορές το βάρος της Γης. Ο Ήλιος στέλνει συνεχώς προς τα έξω μπάλες φωτιάς - μετεωρίτες οι οποίοι είναι 50.000 χιλιόμετρα σε μάκρος, 9.000 χιλιόμετρα σε φάρδος και που η κάθε τους εκτόξευση προς τη Γη είναι 200.000 χιλιόμετρα. Λόγω όλων αυτών των θαυμαστών δυνάμεων του Ήλιου, δεν είναι απορίας άξιο ότι έχει εμπνεύσει την ανθρωπότητα σε όλη την ιστορία της. Έχει λατρευτεί σε προγενέστερους χρόνους από πολλές κοινωνίες που ζούσαν σε διαφορετικά σημεία του κόσμου. Κάθε πολιτισμός έχει και μια διαφορετική σχετική ιστορία.

Στην αρχαία Αίγυπτο, ο Ήλιος είχε λατρευτεί ως Ρα. Η ανθρωπότητα και τα ζώα λέγανε ότι προήλθαν από τα δάκρυα του. Ο ίδιος ο βασιλιάς πιστευόταν ότι ήταν "ο γιος του Ρα". Επίσης πιστευόταν ότι όταν πεθάνει ο βασιλιάς θα ξαναενωνόταν με τον πατέρα του τον Ήλιο. Οι πυραμίδες θεωρούνταν ως μια σκάλα ή ένα μέσο για την πρόσβαση στον ουρανό. Επιπλέον, ο Ρα πιστευόταν ότι ταξίδευε κατά μήκος του ουρανού με μια βάρκα και μέσα από τον κάτω κόσμο όλη την νύχτα. Οπότε, για να ξανά αναδυθεί το επόμενο πρωί, έπρεπε να νικήσει τον σατανικό Απεπί. Αναπαριστανόταν ότι ανέτειλε από τον ωκεανό του χάους για να χαιρετίσει τον κόσμο ξανά.

Στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, ο Απόλλωνας συσχετίστηκε με τον Ήλιο. Στην Μεσοποταμία ήταν ο Σάμας (Shamash). Στις Ινδιάνικες φυλές της Αμερικής υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες συσχετιζόμενες με τον Ήλιο. Μία από αυτές είναι η ακόλουθη.

"Πριν πολύ καιρό ζούσε ένας εγωιστής αρχηγός που κρατούσε τον Ήλιο τη Σελήνη και τα άστρα για τον εαυτό του. Ο κόσμος δεν είχε φως καθόλου. Εκείνο τον καιρό, ζούσε ένα κοράκι που ήθελε να πάρει το φως και να το δώσει στον κόσμο. Το κοράκι άλλαξε τον εαυτό του σε φύλλο που το κατάπιε η κόρη του αρχηγού, η οποία έμεινε έγκυος και σύντομα απόκτησε παιδί. Το παιδί δεν ήταν άλλο από το Κοράκι. Το μωρό μπορούσε να δει μπόγους να κρέμονται γύρω από το σπίτι του αρχηγού και άρχισε να κλαίει για αυτά που ήταν μέσα. Ο αρχηγός ήταν ένας επιεικής παππούς και έδωσε στο παιδί το πρώτο μπόγο. Αυτός ήταν ένας μπόγος με άστρα και το κοράκι τα πέταξε από την καμινάδα. Εκείνα ταχτοποιήθηκαν στον ουρανό. Το παιδί έκλαψε πάλι και του έδωσε ξανά ο αρχηγός έναν άλλο μπόγο, ο οποίος περιείχε τη Σελήνη. Πάλι το παιδί την Πέταξε στον ουρανό. Μετά από λίγο καιρό, το παιδί άρχισε να κλαίει ξανά. Αυτή τη φορά ο παππούς του έδωσε τον Ήλιο και το παιδί γρήγορα άλλαξε και έγινε κοράκι και πέταξε έξω από το παράθυρο. Έτσι ήρθε το φως στον κόσμο".

Η επιστήμη έχει αποδείξει την ανάγκη του φωτός για ανάπτυξη, καλλιέργεια, υγεία και αναρίθμητες άλλες πτυχές της ανθρώπινης ζωής. Πολλούς από τους μύθους στο κόσμο αντανακλούν την πίστη στην ανάγκη του Ηλιακού φωτός για την γρηγορότερη ανάπτυξη των πραγμάτων. Η Ινδική μυθολογία επίσης κατανοεί το ρόλο του Ήλιου. Έχει λατρευτεί ως "Σούρυα - Surya" στην Ινδία τα αρχαία χρόνια. Σύμφωνα με την Ινδική μυθολογία, ο Σούρυα ήταν υπεύθυνος για την υγεία και την ζωή, μια αντανάκλαση των επιστημονικών πιστεύω των καιρών. Ο Σούρυα είναι ένας από τις πρωτεύοντες Βεδικές θεότητες. Απεικονίζεται να ιππεύει κατά μήκος του ουρανού πάνω σε ένα άρμα που το σέρνουν 7 άλογα. Ο καθένας αναρωτάτε για την αναλογία μεταξύ των 7 αλόγων και των 7 χρωμάτων της ίριδας του φωτός.

Το φαινόμενο HRM είναι στην πραγματικότητα μια ξανά-ανακάλυψη μιας επιστημονικής τελετουργίας, η οποία χρησιμοποιούταν για την θεραπεία φυσικών, νοητικών, συναισθηματικών και πνευματικών ασθενειών στα αρχαία χρόνια. Οι αρχαίοι Ινδοί αποκαλούσαν αυτή την πρακτική Σούρυα Ναμασκάρ - Surya Namaskar, ενώ οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Αμερικάνοι την αποκαλούσαν Ηλιοθεραπεία και οι Ευρωπαίοι Απόλλων-θεραπεία. Στην Αμερική, ο Ήλιος ήταν επίσης γνωστός ως ΙΝΤΑ.

Η επιστημονική τεχνική που εξάσκησε ο Χίρα Ράταν Μάνεκ - Hira Ratan Manek είναι ο τρόπος για την άντληση ενέργειας από την Ηλιακή ενέργεια του Ήλιου. Η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί την Ηλιακή ενέργεια για την λειτουργία Ηλιακών κουζινών, Ηλιακών θερμοσιφώνων, και Ηλιακών αυτοκινήτων. Παρόμοια, αυτό που κάνει ο ΧΡΜ είναι να μετατρέψει τον εαυτό του σε Ηλιακό "αυτοκίνητο" με την χρησιμοποίηση του Ηλιακού φωτός. Παραδοσιακά, οι άνθρωποι τρώνε δευτερεύων πηγών ενέργειας όπως τα φυτά και άλλα λαχανικά που εξαρτούν την ανάπτυξη τους από τον Ήλιο, για να το θέσουμε απλά, η ιδέα εδώ είναι να μάθουμε πώς να απορροφούμε ενέργεια από την κύρια πηγή, η οποία είναι ο ίδιος ο Ήλιος.

Υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση του τι συμβαίνει κατά την διάρκεια αυτής της μεθόδου. Από την στιγμή που ο εγκέφαλος είναι ένας ισχυρός δέκτης και ο αμφιβληστροειδής και η επίφυση (τρίτο μάτι) είναι εφοδιασμένα με κύτταρα φώτο-αποδέκτες, ένα είδους φώτο-ανάλυσης μπορεί να λαμβάνει μέρος κατά την διάρκεια της Σούρυα Ναμασκάρ, η οποία παρέχει σε κάποιον όλα τα είδη ενέργειας και βιταμινών που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Επιπροσθέτως, οι ακτίνες του Ηλίου με τα επτά χρώματα της ίριδας έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για όλα τα είδη ασθενειών όπως το Αλτζχάιμερ, το Πάρκινσον, την παχυσαρκία, την αρθρίτιδα, την οστεοπόρωση, τον καρκίνο και άλλες. Αν η παγκόσμια ειρήνη πρόκειται να επιτευχθεί, ο καθένας θα έπρεπε να έχει μια τέλεια ισορροπία πνεύματος. Οπότε αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη. 
Η διαδικασία για το Κοίταγμα στον Ήλιο


Έχουμε ένα υπέρ-υπολογιστή στα σώματα μας, το όποιο μας δόθηκε από την φύση, είναι ο εγκέφαλος μας. Ο HRM (Hira Ratan Manek) το αποκαλεί "brainutor". Ο εγκέφαλος είναι πιο ισχυρός ακόμα και από το πιο προηγμένο Η/Υ. Στο κάθε άνθρωπο έχει χαριστεί ένας αμέτρητος αριθμός ταλέντων και έχει κληρονομήσει τεράστιες δυνάμεις από την φύση. Τα άτομα ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμούν τον εαυτό τους. Ο καθένας είναι χαρισματικός. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δυνάμεις μπορούμε να φτάσουμε τους εαυτούς μας σε μεγάλο επίπεδο. Δυστυχώς, αυτές οι απεριόριστες κληρονομικές δυνάμεις είναι προγραμματισμένες σε αυτά τα τμήματα του εγκεφάλου στα οποία το μεγαλύτερο μέρος είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και μένουν αχρησιμοποίητα. Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας - οι πιο λαμπροί άνθρωποι όπως ο Αϊνστάιν έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούν μόνο το 32% του εγκεφάλου τους.

Αν μπορούσαμε να δραστηριοποιήσουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να αφυπνίσουμε αυτές τις απεριόριστε κληρονομικές μας δυνάμεις στους εαυτούς μας τότε θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε τους εαυτούς μας σε υψηλότερα επίπεδα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ότι αποτέλεσμα θέλουμε. Για να χειριστούμε τον εγκέφαλο αποτελεσματικά, χρειάζεται να δραστηριοποιηθεί. Για να είμαστε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη παροχή δύναμης. Η Ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή που ενδυναμώνει τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να εισέλθει και να φύγει από το ανθρώπινο σώμα μόνο από ένα όργανο του σώματος, το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια είναι η είσοδος, η πύλη για την Ηλιακή ενέργεια προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Λέγονται επίσης τα παράθυρα της ψυχής. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το μάτι έχει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός της οράσεως. Και άλλες πληροφορίες θα μας αποκαλυφθούν στην συνέχεια για τις λειτουργίες του ματιού. Τα μάτια είναι πολύπλοκα όργανα και έχουν 5 δισεκατομμύρια μέρη, πιο πολλά ακόμα και από ένα διαστημόπλοιο που έχει 6-7 εκατομμύρια μέρη. Από αυτό μπορείτε να δείτε τις αμέτρητες δυνατότητες του ανθρωπίνου ματιού.

Ο HRM διαβεβαιώνει ότι το ουράνιο τόξο είναι στο μάτι και όχι στον ουρανό. Τα επτά χρώματα του Ηλίου είναι μόνο η αντανάκλαση αυτού του οποίου είναι μέσα στο μάτι. Μπορούμε να κάνουμε ένα ουράνιο τόξο όποτε το θελήσουμε - πάτε στον κήπο, και απλά παρατηρήστε κάτω από νερό που πέφτει όπως ο Ήλιος κινείτε από επάνω. Τότε θα δείτε το ουράνιο τόξο. Το μάτι μπορεί και λαμβάνει το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός. Είναι σαν να έχουμε ένα γυάλινο παράθυρο. Το μάτι είναι το τέλειο όργανο για την λήψη όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Από την στιγμή που τα μάτια είναι λεπτεπίλεπτα μέρη του σώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο που να υπηρετούν τους σκοπούς μας χωρίς να καταστρέφονται. Οι σημερινές διδασκαλίες και ιδέες όπως το "μη βλέπετε το Ηλιακό φως καθόλου - θα βλάψετε την όραση σας", "μη πάτε ποτέ έξω στον Ήλιο γιατί θα πάθετε καρκίνο", προκαλούν αχρείαστη υστερία και παράνοια. Όσο πιο πολύ απομακρύνεστε από την φύση, τόσο το περισσότερο είναι ένας λόγος ασθένειας και αυτομάτως θα υποστηρίζετε πολυεθνικές εταιρίες. Υπάρχουν σαφή ασφαλής τρόποι για να πάρετε τα ευεργετήματα από την φύση χωρίς να εκθέσετε τους εαυτούς σας σε αρνητικές επιπτώσεις.

Ο καθένας θα έπρεπε να λαμβάνει ο Ηλιακό φως μόνο στις πρωινές ή απογευματινές ώρες, οι οποίες είναι έως 1 ώρα μετά την ανατολή ή 1 ώρα πριν την δύση. Έχει αποδειχτεί πέρα από λογικές αμφιβολίες ότι κατά την διάρκεια αυτών των ωρών, είναι ελεύθερος κανείς από έκθεση σε Υπέρυθρες και Υπεριώδης ακτινοβολίες. Τα επίπεδα των Υπεριωδών ακτινοβολιών κυμαίνονται στο 2 όλο το χειμώνα. Ο καλύτερος χρόνος για ηλιοθεραπεία εκτός του χειμώνα είναι οι 2 ώρες πριν την δύση και ή μετά την ανατολή. Το κοίταγμα στον Ήλιο έχει και επίσης και το πλεονέκτημα της λήψης των βιταμινών Α και D κατά την διάρκεια αυτής της 1 ώρας. Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για την υγεία του ματιού, η μόνη βιταμίνη που απαιτεί το μάτι. Αν κοιτάζεται στον Ήλιο τα γυαλιά "θα φύγουν" και οι συσχετιζόμενες δυνάμεις του ματιού θα σας παρέχουν καλύτερη όραση χωρίς γυαλιά. Επιπλέον, Είναι ασφαλές να κοιτάζετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της 1 ώρας στην ανατολή και την δύση του, ή κατά την διάρκεια του χειμώνα όπου η ένταση είναι λιγότερη.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανατολή ή δύση. Είναι το πώς το προσδιορίζουμε. Ο Ήλιος είναι σταθερός και εμείς είμαστε αυτοί πάνω στην Γη που γυρίζουμε γύρο του. Ο HRM έκανε πειράματα στο ίδιο του το σώμα για 3 χρόνια και κατασκεύασε αυτή τη μέθοδο βασισμένη εμπειρικά. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ο HRM δεν είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό. Τώρα χιλιάδες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο και λαμβάνουν τα αποτελέσματα. Στην Βραζιλία, Αυστραλία, Γερμανία, πάνω από 3000 εκτίθενται στο φως. Αυτό είναι μια αναγέννηση μιας επιστήμης η οποία εφαρμοζόταν πάρα πολύ παλιά. Αρχικά αυτή ήταν μια πνευματική πρακτική στα αρχαία χρόνια και τώρα γίνετε μια επιστημονική πρακτική, την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας.

Για να καθορίσετε πότε είναι η περίοδος της ανατολής και της δύσης, μπορείτε να ελέγξετε μια τοπική εφημερίδα για να έχετε τον ακριβή χρόνο της κάθε μέρας. Και οι δύο χρονική περίοδοι (ανατολή - δύση) είναι καλές για πρακτική - εξαρτάται από το τι βολεύει τον καθένα. Μέρα με την μέρα αυτή η πρακτική γίνετε όλο και πιο δημοφιλής και έχει γίνει γνωστή ως το φαινόμενο HRM. Ο HRM το φαντάστηκε ότι μπορεί να είναι από το Human Resource Management!

Το κοίταγμα στον Ήλιο είναι μια πρακτική που γίνετε μία μόνο φορά σε μια ζωή. Δείτε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο - μία φορά την ημέρα, Πρώτη μέρα, κοιτάξτε το μέγιστο για 10 δευτερόλεπτα. Το δεύτερη μέρα κοιτάξτε για 20 δευτερόλεπτα στον Ήλιο προσθέτοντας 10 δευτερόλεπτα για κάθε μέρα που κάνετε την πρακτική. Οπότε στο τέλος 10 ημερών που θα έχετε κάνει SG θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο για 100 δευτερόλεπτα = 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Στέκεστε κοιτώντας τον Ήλιο όρθιοι και με γυμνά πόδια πάνω στη Γη. Τα μάτια μπορεί να ανοιγοκλείνουν ή να τρεμοπαίζουν. Ακινησία και σταθερότητα των ματιών δεν απαιτείτε. Γιατί να μη δείτε τον Ήλιο αντί να βλέπετε τηλεόραση? Η ένταση της τηλεόρασης είναι πιο μεγάλη απ' ότι ο ανατέλλοντας ή δύοντας Ήλιος. Αν μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση τότε μπορείτε εύκολα να κοιτάξετε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο με ασφάλεια. Να έχετε την πίστη ότι οι ακτίνες του Ήλιου ή το φως το οποίο παίρνετε μέσα από τα μάτια είναι ένα απέραντα ευεργετικά και δεν θα σας βλάψουν. Αυτό θα σας δώσει νωρίτερα, γρηγορότερα και ευκολότερα αποτελέσματα. Ακόμα και χωρίς το συστατικό της πίστης πάλι θα πάρετε τα αποτελέσματα που σας παρέχονται αφού κάνετε την πρακτική, αν και, θα πάρει περισσότερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να περιορίσετε καμιά από της καθημερινές σας ρουτίνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας κατά τις μέρες που κάνετε την πρακτική. Η πείνα θα εξαφανιστεί τελικά από μόνη της.

Μπορείτε να θεωρείτε το SG από το ίδιο σημείο και την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθώντας ένα 24ώρο σχέδιο, αυτό θα έχει πλεονεκτήματα. Αν προσεύχεστε μπορείτε να κάνετε την προσευχή της επιλογής σας. Καμία δεν υποδεικνύεται και δεν απαιτείται. Ως μια προνοητικότητα, ας έχετε εξετάσει τα μάτια σας από ένα γιατρό. Αυτό είναι μια επιστημονική οπτική γωνία για το θέμα της προφύλαξης. Επίσης, μπορείτε να έχετε περιοδικές εξετάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε φωτογραφικές κάρτες μέτρησης για να παρακολουθείτε τις ακτινοβολίες τις Υπέρυθρες και τις Υπεριώδης, οι οποίες κοστίζουν γύρω στα 2 δολάρια. (Οι κάρτες αυτές κρατιούνται μπροστά στο Ηλιακό φως). Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ένα ακριβό photosensometer (Φώτο - αισθαντικός - μετρητής). Αν τα μάγουλα σας αρχίζουν και ζεσταίνονται σταματήστε το κοίταγμα. Να χρησιμοποιείτε κοινή λογική.

Όταν φτάσετε τους 3 μήνες θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο σε έκταση15 λεπτά. Αν μπορείτε να δείτε τηλεόραση για 3 ώρες, σίγουρα μπορείτε να δείτε τον Ήλιο τον Ήλιο για ένα τέτοιο χρονικό διάστημα. Τι γίνετε όταν φτάσετε το όριο των 15 λεπτών? Η Ηλιακή ενέργεια ή οι Ηλιακές ακτίνες είναι η οδός που πίσω από τον αμφιβληστροειδή φτάνει ως τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Καθώς ο εγκέφαλος λαμβάνει τον εφοδιασμό αυτόν σε δύναμη μέσα από αυτή την οδό, δραστηριοποιείτε ως ένας "brainutor". Ένα από τα λογισμικά προγράμματα τα οποία είναι κληρονομημένα στον εγκέφαλο θα αρχίζει να "τρέχει" και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές από τις στιγμή που δεν θα έχετε νοητικές εντάσεις και ανησυχίες. Εκτός αυτού, θα έχουμε μια αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής ως μέσον για ανάπτυξη θετικών νοητικών καταστάσεων αντί για αρνητικών. ’λλωστε, θα γίνουμε άφοβοι από την στιγμή που οι ψυχώσεις μας θα έχουν εξαφανιστεί όποτε δεν θα έχουμε νοητικές ασθένειες. Αυτή είναι η πρώτη φάση της μεθόδου και λήγει γύρω στους 3 μήνες.

Οι άνθρωποι έχουν θετικές και αρνητικές ικανότητες, οι οποίες είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Στην απουσία ηλιακού φωτός αναπτύσσουμε τις κακές ικανότητες. Τελικά, ακόμα και η πνευματική άγνοια φεύγει μακριά. Μερικές φορές, μπορεί να μπερδευτείτε από αυτά που ακούτε ή διαβάζετε. Λαμβάνετε αντιφατικές πληροφορίες όπως πχ ότι το κόκκινο κρασί είναι καλό για εσάς αλλά το αλκοόλ είναι κακό για εσάς. Έχετε σύγχυση με τα προβλήματα της ζωής απεχθάνεστε να πάρετε αποφάσεις. Αλλά μετά από 3 μήνες που έχετε κάνει SG, αναπτύσσετε μια αίσθηση σιγουριάς και γνωρίζετε τις απαντήσεις για τον εαυτό σας πνευματικά. Υπάρχει μια ισορροπία του νου, όταν είστε σε θέση να κρίνετε προσωπικές απαντήσεις - τις σωστές απαντήσεις. Αναπτύσσετε δυνάμεις που ήδη έχετε κληρονομικές μέσα σας. Οι κακές ιδιότητες εξαφανίζονται, ο θυμός, η απληστία, η ζήλια φεύγουν από εσάς. Αν είστε θετικοί και άφοβοι, δεν θα βλάψετε κανέναν ούτε θα πληγώσετε κανέναν. Θα γίνετε ένα άτομο με συμπόνια. Αυτή είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη. Μια θετική προσέγγιση δημιουργεί λύσεις για τα προβλήματα και την φθορά της κοινωνίας. Δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης για περιβαλλοντολόγους . Δεν πετάμε τα απορρίμματα. Μετά από τρεισήμισι μήνες τα πάντα αλλάζουν.

Άλλωστε, η νοητική κατάθλιψη θα φύγει. Οι ψυχίατροι παρατηρούν ότι η λύπη προκαλείται από έλλειψη Ηλιακού φωτός. Με την τεχνική του SG δεν θα έχετε κατάθλιψη για ολόκληρη την διάρκεια της ζωής σας. Θα επιτύχετε μια τέλεια ισορροπία του νου. Ο φόβος του θανάτου θα φύγει μακριά. Η κατάσταση του νου θα είναι τέτοια που μπορείτε να καλωσορίσετε τον θάνατο. Ότι είναι να γίνει θα μπορείτε να το αφήνετε να γίνει. Δεν θα υπάρχουν ανησυχίες. Ο καθένας έχει κάποιου είδους νοητικές διαταραχές, οι οποίες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ανθρώπου, οι οποίες όμως μπορούν να αφαιρεθούν με την χρήση του Ηλιακού φωτός.

Κατόπιν, οι φυσικές ασθένειες θα αρχίσουν να θεραπεύονται. Το 70 με 80% της ενέργειας που συνθέτεται από την τροφή μας λαμβάνετε από τον εγκέφαλο και χρησιμοποιείται σε ως καύσιμο σε εντάσεις και ανησυχίες. Με την έλλειψη νοητικής έντασης, ο εγκέφαλος δεν χρειάζεται πλέον τη ίδια ποσότητα ενέργειας όπως παλιά. Καθώς προχωράτε με το SG, και καθώς οι εντάσεις σας μειώνονται η ανάγκη για λήψη τροφής θα μειωθεί.

Όταν θα φτάσετε τα 30 λεπτά διάρκειας συνεχούς κοιτάγματος του Ηλίου, σιγά, σιγά θα ελευθερωθείτε από φυσικές ασθένειες αφού όλα τα χρώματα του Ηλίου θα έχουν φτάσει στον εγκέφαλο μέσα από το μάτι. Ο εγκέφαλος ρυθμίζει την ροή της χρωματισμένη prana (ενέργεια) κατάλληλα στα αντίστοιχα όργανα. Όλα τα εσωτερικά όργανα παίρνουν αρκετή τροφοδότηση από την απαιτούμενη χρωματισμένη prana. Τα ζωτικά όργανα εξαρτώνται από το καθορισμένο Ηλιακό χρώμα της prana. Τα νεφρά κόκκινο, η καρδιά κίτρινο, το συκώτι πράσινο κτλ, τα χρώματα φτάνουν στα όργανα συμπληρώνουν την ανεπάρκεια. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι χρωματό-θεραπείες όπως το Ρέικι και η ενεργειακή θεραπεία. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για την χρωματό-θεραπεία. Αυτή είναι η διαδικασία για την απελευθέρωση από τις ασθένειες του σώματος σε μια περίοδο έξι μηνών. Μετά από 3-4 μήνες μπορείτε να θεραπευτείτε από τις σωματικές σας ασθένειες με την αυτό-υποδήλωση, η οποία είναι η φαντασία και ο οραματισμός να θεραπεύει τις ασθένειες κατά την διάρκεια που κοιτάτε τον Ήλιο. Επιστημονικές μέθοδοι όπως το Σολάριουμ, οι κρύσταλλοι, τα χρωματιστά μπουκάλια, φυσικές πέτρες, πολύτιμοι λίθοι, όλα αυτά εκμεταλλεύονται την Ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι αποθηκευμένη σε αυτές τις φυσικές πέτρες. Μπορείτε να κρατάτε φυσικές χρωματιστές πέτρες μέσα στο νερό που πίνετε για γρηγορότερη ανάρρωση.


Στα σολάριουμ υπάρχει συνήθως μια πλατφόρμα σε ύψος 100 ποδιών όπου κάθε ένα από τα 7 γυάλινα διαμερίσματα έχει δομηθεί για κάθε ένα VIBGYOR χρώματα. Αυτή η πλατφόρμα περιστρέφετε γύρο από τον Ήλιο όλη την ημέρα και σύμφωνα με την ασθένεια που έχει διαγνωστεί, ο ασθενής τοποθετείται στο κατάλληλο χρώμα για θεραπεία. Παρόμοια, γυάλινα μπουκάλια με νερό σε διαφορετικά χρώματα κρατιούνται στον Ήλιο για 8 ώρες. Το νερό "Ήλιο-ποιείται" και αποκτά φαρμακευτική αξία και χρησιμοποιείται για την θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Η φωτοσύνθεση, την οποία εμείς παρερμηνεύουμε, δεν χρειάζεται στη πραγματικότητα την χλωροφύλλη. Μόνο το φυτικό βασίλειο την χρειάζεται την χλωροφύλλη. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να το κάνει με διαφορετικό μέσο. Η φωτοσύνθεση διαμορφώνει την Ηλιακή ενέργεια σε μια χρησιμοποιήσιμη μορφή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο τα φωτοβολταϊκά κύτταρα δουλεύουν και παράγεται ηλεκτρισμός, παρόμοια το νερό ζεσταίνεται, το φαγητό μαγειρεύεται σε Ηλιακή κουζίνα, και οι Ηλιακές μπαταρίες δρομολογούν τα αυτοκίνητα.

Τα μάτια λαμβάνουν το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός, το οποίο διανέμεται στα διαφορετικά μέρη του σώματος από τον εγκέφαλο σε μια σχέση ανάγκη προς βάση. Ως αποτέλεσμα, θεραπεύεστε από κάθε ασθένεια. Ένας τρίτος διαμεσολαβητής αποφεύγεται. Είστε ο κύριος του εαυτού σας μέσα σε 6 μήνες. Καθώς συνεχίζετε το κοίταγμα στον Ήλιο, η ενέργεια δεν χρησιμοποιείται πλέον για νοητικές βλάβες ή σωματικές ασθένειες, έτσι το επίπεδο αποθέματος ενέργειας αυξάνεται στο σώμα. Στους 7.5 μήνες και 35 λεπτά του Ηλιακοί κοιτάγματος είναι που η πείνα αρχίζει και μειώνετε φανερά. Η ανάγκη για λήψη φαγητού μειώνεται. Κανένας δεν χρειάζεται να τρώει πιο πολύ από επίπεδο της πείνας του. Η πείνα έρχεται εξαιτίας των ενεργειακών απαιτήσεων του σώματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση του. Αλλά η τροφή δεν είναι μια αναγκαιότητα για το σώμα ώστε να λειτουργήσει. Μόνο η ενέργεια είναι. Τυπικά, παίρνετε έμμεσα την Ηλιακή ενέργεια όταν τρώτε φαγητό, η οποία είναι προ-παραγόμενη από την Ηλιακή ενέργεια. Αν δεν υπάρχει Ηλιακό φως, καμία τροφή δεν καλλιεργείται. Μέσα στην διάρκεια των 6 μηνών θα αρχίσετε να έχετε την αυθεντική τροφή της μικρό-τροφής, η οποία είναι ο Ήλιος. Επιπρόσθετα, αυτό μπορεί να αποτρέψει τις βλάβες από τις τοξίνες που βάζουμε μέσα στο σώμα μας καθώς τρώμε κανονικό φαγητό.

Συνεπώς, καθώς καταναλώνετε την τροφή στην αυθεντική της μορφή, η πείνα αρχίζει να εξαφανίζεται. Σε 8 μήνες, μπορείτε να δείτε την πείνα να έχει φύγει τελείως. Για έναν νωθρό ή αδύναμο μαθητή ή για κάποιον χωρίς πίστη, αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να πάει στους 9 μήνες ή 44 λεπτά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η πείνα εξαφανίζεται για πάντα. Όλοι οι μηχανισμοί που συνδέονται με την πείνα όπως το άρωμα, η επιθυμία, και η λιγούρα εξαφανίζονται. ’λλωστε, τα ενεργειακά επίπεδα είναι στον υψηλότερο βαθμό. Υπάρχει μια γνώμη (και είχα αυτή την εμπειρία) ότι ο εγκέφαλος είναι καλά δραστηριοποιημένος με την Ηλιακή ενέργεια. Καλά τα καταφέρατε, έχετε γίνει μια Ηλιακή κουζίνα.

Μετά τους 9 μήνες ή όταν φτάσετε το επίπεδο των 44 λεπτών, πρέπει να σταματήσετε το SG διότι η Ηλιακή επιστήμη απαγορεύει περαιτέρω κοίταγμα για το καλό της υγείας των ματιών. Το σώμα θα αρχίσει να αποφορτίζετε όταν σταματήσετε την πρακτική, ο οποίο θα πρέπει να επαναφορτιστεί. Τώρα πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια σε γυμνή Γη για 45 λεπτά ημερησίως συνολικά για 6 μέρες. Χαλαρό βάδισμα μόνο. Δεν χρειάζεται να τρέχετε να κάνετε τζόκιν ή να βιάζεστε. Οποιαδήποτε βολική ώρα της ημέρας είναι εντάξει, αν και είναι προτιμότερο να το κάνετε όταν η Γη είναι ζεστότερη και το Ηλιακό φως πέφτει πάνω στο σώμα σας. Όταν βαδίζετε με γυμνά πόδια, ένας σημαντικός αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου που λέγετε επίφυση ή τρίτο μάτι δραστηριοποιείται. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού αντιπροσωπεύει αυτόν τον αδένα. 25 χρόνια πριν νομίζανε πως ήταν ένας άχρηστος αδένας. Τώρα έχει γίνει ένας σημαντικός αδένας για μελέτη και μέχρι τώρα γύρω στα 18,000 συγγράμματα έχουν εκδοθεί για αυτόν. Πάντοτε ήταν γνωστός ως η Θέση της Ψυχής. Η επίφυση έχει τις απολήξεις των οπτικών νεύρων. Τα υπόλοιπα 4 δάχτυλα αντιπροσωπεύουν αδένες επίσης - υπόφυση, υποθάλαμος, θάλαμος, και αμυγδαλή. Η Αμυγδαλή τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει την σπουδαιότητα στην ιατρική έρευνα. Είναι ένας Ηλιακός πυρήνας ή μια κοσμική ενέργεια και παίζει είναι σημαντικό ρόλο στην φωτοσύνθεση μέσω του Ηλιακού φωτός φτάνοντας στον εγκέφαλο μέσω του ματιού. Όταν περπατάτε με γυμνά πόδια, το βάρος του σώματος διεγείρει όλους αυτούς τους 5 αδένες μέσω των δακτύλων των ποδιών. Αυτό ενδυναμώνετε από την θερμή / ενέργεια και την Ηλιακή prana που πέφτει πάνω στο κεφάλι ή το Τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού. Τα τσάκρα δεν είναι στην σπονδυλική στήλη όπου εκεί βρίσκεται η τοποθεσία του οραματισμού τους, είναι σίγουρα στον εγκέφαλο. Όλα αυτά παράγουν ένα μαγνητικό πεδίο και το σώμα / εγκέφαλος επαναφορτίζεται με την ενέργεια του Ήλιου που μπαίνει μέσα σας. Χαλαρώστε. Περπατήστε 45 λεπτά για ένα χρόνο και η τροφή θα συνεχίσει να μένει μακριά σας. Μετά από 1 χρόνο επαναφορτισμού, αν είστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο σας μπορείτε να σταματήσετε το περπάτημα με γυμνά πόδια. Λίγα λεπτά Ηλιακής ενέργειας να πέφτει επάνω σας μια φορά κάθε 3-4 μέρες θα είναι αρκετή από κει και πέρα.

Αλλά αν θέλετε να ενδυναμώσετε το αμυντικό σας σύστημα, τότε συνεχίστε το βάδισμα με γυμνά πόδια. Επίσης αν θέλετε η δύναμη της μνήμης σας ή της ευφυΐας σας να αυξηθεί, συνεχίστε την πρακτική με το βάδισμα. Καθώς αυξάνετε Ηλιακή θερμότητα στα πόδια σας ο εγκέφαλος θα δραστηριοποιείται όλο και πιο πολύ, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω δραστηριοποίηση της επίφυσης. Η επίφυση έχει ορισμένες ψυχικές και κατευθυντικές λειτουργίες. Κατευθυντικές σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πετάξει σαν τα πουλιά. Μπορείτε να αναπτύξετε ψυχικές ικανότητες όπως τηλεπάθεια, όραση εξ αποστάσεως και να έχετε το σώμα σας σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα. Η επιστήμη έχει επικυρώσει τις ανθρώπινες ψυχικές λειτουργίες και ιατρικά πειράματα έχουν γίνει για την διαπίστευση τους. Διαφορετικά τμήματα του σώματος και των οργάνων του εξαγνίζονται από την στιγμή που σταματάτε να τρώτε λόγω της αποτοξίνωσης. Τα διάφορα εσωτερικά όργανα παίζουν διαφορετικού μηχανικούς ρόλους για τον σκοπό των διαστημικών ταξιδιών και της πτήσης. Υπάρχει μια άλλη χρηστική αξία (άλλη από την χώνεψη της τροφής) για τα εσωτερικά όργανα. Όλοι οι αδένες έχουν πολλές λειτουργίες και μπορούν να τον διεκπεραιώσουν στο ευνοϊκότερο επίπεδο μέσα από την Ηλιακή ενέργεια. Αν είσαστε τυχεροί και δραστηριοποιήσετε τον εγκέφαλο στο έπακρο, τότε σίγουρα θα φτάσετε στην Φώτιση. Θα μπορείτε να διαβάσετε το παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτή η μέθοδος μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί για τον έλεγχο της παχυσαρκίας. Σχεδόν όλα τα προβλήματα λύνονται.

Ιστορικά, πολλοί άνθρωποι κατάφεραν να παραμείνουν χωρίς τροφή. Σύμφωνα με το Βασιλικό Ιατρικό Κολέγιο του Λονδίνου το 1922 θεσπίστηκε ότι οι Ηλιακές ακτίνες ήταν η καλύτερη τροφή για τον άνθρωπο. Αν και κανένας δεν είχε παραθέσει για ποιον λόγο υπήρχε η τεχνική τους πχ ο Γιογκανάντα στον βιβλίο του "Η αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι" πήρε συνεντεύξεις από πολλούς αγίους και μυστικιστές για να βρει το μυστικό της απουσίας λήψης τροφής, μια κοινή αναφορά ήταν ότι η Ηλιακή ενέργεια έμπαινε από κάποια μυστική πόρτα και έφτανε στον προμήκη μυελό του εγκεφάλου. Αυτοί δεν αποκάλυψαν το μυστικό τους. Αυτή η γνώση χάθηκε από το κοινό εκείνη την εποχή.


Μια διεθνής ομάδα από 21 γιατρούς επόπτευαν τον HRM στην Αχμενταμπάντ για 411 μέρες, κατά την διάρκεια των οποίων παρέμεινε μόνο με νερό. Υπήρξαν εθελοντές οι οποίοι κάνανε 24ώρη παρακολούθηση. Αν και η Ηλιακή ενέργεια ήταν υπεραρκετή για τις ενεργειακές ανάγκες του HRM, ήπιε καφέ, τσάι και γάλα με βούτυρο για να ικανοποιήσει την οικογένεια του και τους γιατρούς. Μετά το πείραμα και τα αποτελέσματα στην Αχμενταμπάντ ο HRM προσκλήθηκε στο Πανεπιστήμιο Τόμας Τζέφερσον και στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Πεν στην Φιλαδέλφεια. Θέλανε να μελετήσουν και να εξετάσουν τον αμφιβληστροειδή του, την επίφυση και τον εγκέφαλο του. Μερικά από τα αρχικά αποτελέσματα ήταν ότι τα γκρι κύτταρα στον εγκέφαλο του HRM αναγεννιόντουσαν. 700 φωτογραφίες έχουν παρθεί. Οι νευρώνες έχουν αναφερθεί να είναι ενεργοί και να μη πεθαίνουν. Η επίφυση του δεν συρρικνώθηκε το οποίο είναι τυπικό να συμβαίνει μετά τα 50 χρόνια και το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορεί να έχει είναι 6 χ 6 mm. Ωστόσο, η επίφυση του HRM μετρήθηκε να είναι 8 χ 11 mm.

Αυτοί που κάνουν την τεχνική του κοιτάγματος στον Ήλιο (οι λεγόμενοι Sun Gazers), εθελοντικά επιτρέπουν να εξεταστούν αλλά λόγω του χρηματικού κόστους πολλά αποτελέσματα φυσιολογικά δεν μπορούν να εκδοθούν. Το SG είναι η μόνη απάντηση στην αρθρίτιδα, την ημικρανία και τις θρομβώσεις. Οι θρομβώσεις είναι κοινό πρόβλημα αυτές τις μέρες λόγω του ότι καθόμαστε πολύ σε καρέκλες και τα πόδια πάντα κρέμονται και αιωρούνται. Η αντικατάσταση της επιγονατίδας έχει γίνει τις μόδας. Ακόμα και όταν δεν απαιτείται, πολυέξοδες εγχειρήσεις γίνονται λόγω της κακής ιατρικής πράξης και της απληστίας. Ας μην είμαστε εξαρτώμενοι σε εξωτερικές πηγές. Ας γίνουμε οι κύριοι του εαυτού μας. Ας κάνουμε το SG.


Μπορείτε να σπάσετε την πρακτική σε τρις φάσεις. Από 0 έως 3 μήνες, από 3-6 μήνες και από 6-9 μήνες. Πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια για 45 λεπτά για την υπόλοιπη ζωή σας. Η τροφή μας κάνει να διαπράττουμε τον μέγιστο πόνο στους άλλους και να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους.


Η μοναδικότητα του HRM είναι ότι έχει παραδώσει το σώμα του για παρατήρηση και πειράματα στην επιστημονική κοινότητα. Οι εγκεφαλικές λειτουργίες είναι πολύπλοκες και κάποιος είναι δύσκολο να εξηγήσει γιατί η τροφή δεν είναι απαραίτητη. Πως μπορεί ο Ήλιος να κάνει τέτοια θαύματα δεν μπορεί να εξηγηθεί. Αν και οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η πείνα απόλυτα εξαφανίζεται. Ο HRM προτείνει τα παρακάτω βιβλία για έχουν την περιέργεια.


Το Φως και Ιατρική του μέλλοντος, του Τζέικομπ Λίμπερμαν, Ο θεραπευτής Ήλιος : Το Ηλιακό Φως και η Υγεία του 21ου αιώνα του Ρίτσαρντ Χόμπντευ.

Το εξώφυλλο και από τα δύο βιβλία ζητά να πετάξετε τα γυαλιά ηλίου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Αποφεύγουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα των Ηλιακών ανέμων. Κανένας δεν σας ζητάει να κοιτάξετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της ημέρας ανάμεσα στις ώρες 10 το πρωί με 3 το απόγευμα. Επίσης μη χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Όταν το σώμα ζεσταίνετε και αρχίζετε να ιδρώνετε είναι χάσιμο του προϊόντος και πρέπει να το αφαιρέσετε από το σώμα. Όταν είστε βαμμένοι και παστωμένοι με λοσιόν και κρέμες αρχίζουν να εκφυλίζονται και τα χημικά τους εισέρχονται στο σώμα. Είναι η δική μας κακή χρήση της ιατρικής - που εμείς κατηγορούμε τον Ήλιο για καρκίνους του δέρματος. Η Ηλιοθεραπεία κατά την διάρκεια της ημέρας πρέπει να αποφεύγεται (μεταξύ 10 το πρωί με 3 το απόγευμα).

Υπάρχει μια πρακτική για την λήψη ενέργειας σε προσωρινή βάση στην Αμερική. Για να πάρουν ενέργεια για το σώμα τους, οι ιθαγενείς κάνουν Ηλιοθεραπεία με το να στέκονται στον Ήλιο για δύο ώρες το πολύ εκθέτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του σώματος τους και για αυτές τις μέρες δεν χρειάζονται φαγητό. Συντηρούνται στην μικρό-τροφή από το Ηλιακό φως. Όταν τα σύννεφα μαζεύονται γινόμαστε κακοδιάθετοι. Με το που βλέπουμε τον Ήλιο γινόμαστε ενεργητικοί.

Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν θαύματα, τα πάντα είναι επιστήμη. Υπάρχει μια εξήγηση για οτιδήποτε και τα πάντα είναι δυνατά. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες όσο είναι και η ανθρώπινη φαντασία. Το να κάνετε χρήση της Ηλιακής ενέργειας είναι ένας ασφαλής τρόπος και δεν είναι για βλαπτικούς σκοπούς. Το αίτημα του HRM είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρακτική για προσωπική ευημερία/ανάπτυξη και για την ανθρωπότητα. Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις


Μπορούν οι τυφλοί να κάνουν SG?
-Όχι.

Μπορούν άνθρωποι όλων των ηλικιών να κάνουν την τεχνική?
-Ναι.

Μπορούν τα παιδιά να κάνουν την πρακτική αυτή?
-Τα παιδιά μπορούν να την κάνουν αλλά μόνο εάν τα ίδια το θέλουν.

Μπορεί ο καθένας που έχει οποιαδήποτε οφθαλμική ασθένεια ή έχει εγχειριστεί στο μάτι να κάνω το SG?
-Ναι.

Πως παίρνει το σώμα τα συστατικά που χρειάζεται και είναι απαραίτητα για την λειτουργία του?
-Αυτό που τρώμε είναι δευτερεύον ή τριτεύων μορφή ηλιακής ενέργειας αφού όλα τα λαχανικά και τα φρούτα εξαρτώνται από το φως του Ήλιου. Συνεπώς, το σώμα μπορεί να πάρει τα θρεπτικά συστατικά στην αυθεντική τους μορφή από το Φως του Ήλιου.

Είναι απαραίτητο να στεκόμαστε όρθιοι με γυμνά πόδια πάνω στην Γη?
-Ναι, η δύναμη της Γης προστατεύει το μάτι.

Τι γίνεται όταν ο καιρός είναι συννεφιασμένος?
-Μπορεί κανείς να κάνει την τεχνική στην κατεύθυνση που είναι ο Ήλιος, πίσω από τα σύννεφα, χωρίς να αυξήσει τον χρόνο όταν ο καιρός έχει συννεφιά.

Τι γίνετε όταν υπάρχει βαρύς χειμώνας?
-Το χειμώνα, μπορεί κανείς να κοιτά τον Ήλιο μέσα από το σπίτι του πίσω από το τζάμι του παραθύρου, τα ευεργετήματα όμως θα έιναι λιγότερα απ' ότι αν έκανε το κοίταγμα έξω.

Πως μπορούν να κάνουν την πρακτική οι άνθρωποι που είναι σε μέρη με λίγη ηλιοφάνεια?
-Οι άνθρωποι, που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτή την πρακτική, θα πρέπει να μεταναστεύσουν σε μέρη όπου ο Ήλιος είναι διαθέσιμος και να μείνουν εκεί για την διάρκεια της πρακτικής.

Εάν υπάρχει διακοπή κατά την διάρκεια της πρακτικής τι γίνεται?
-Τίποτα αντίστροφο δεν θα συμβεί (εννοεί ότι δεν θα χάσουμε ότι καλό κερδίσαμε) αλλά η τελική επιτυχία θα καθυστερήσει.

Μπορούν οι άνθρωποι να τρώνε και να συνεχίσουν να ζουν στην καθημερινή τους ρουτίνα κατά την διάρκεια της πρακτικής?
-Ναι, αν και η πείνα σταδιακά θα εξαλειφθεί.

Μπορεί να θεραπευτεί η παχυσαρκία με την βοήθεια αυτής της μεθόδου?
-Ναι, είναι μια θεραπεία για την παχυσαρκία.

Θα γίνει καμιά ζημιά στο μάτι?
-Καμία ζημιά δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, κάθε ασθένεια θα θεραπευτεί.

Υπάρχουν Υπεριώδης ακτίνες κατά την διάρκεια της ανατολής και της δύσης?
-Δεν υπάρχουν υπεριώδης ή άλλες βλαβερές ακτίνες κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αυτή η μέθοδος εφαρμοζόταν στο παρελθόν?
- Ναι.

Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο κάνουν αυτή την πρακτική?
-Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν αυτή την μέθοδο σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί αυτή η μέθοδος να θεραπεύσει οποιαδήποτε νοητική ασθένεια?
- Ναι.

Μπορεί αυτή η μέθοδος να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε?
- Ναι.

Είναι η επίδραση της Ανατολής και της Δύσης ίδιες κατά την διάρκεια του χρόνου σε διάφορα μέρη του κόσμου?
-Πάνω κάτω είναι ίδια.

Είναι απαραίτητο να ακολουθούμε κάποια θρησκευτική τελετή όταν εφαρμόζουμε την πρακτική?
-Όχι.

Χρειάζεται κάποιος γκουρού ή ειδήμονας κατά την διάρκεια της πρακτικής?
-Όχι.

Στεκόμαστε ή καθόμαστε κατά την διάρκεια της?
-Το να στεκόμαστε είναι καλύτερο από το να καθόμαστε.

Αυτή η πρακτική θεραπεύει την ημικρανία?
-Ναι.

Θα πρέπει να αφαιρεθούν τα γυαλιά κατά την διάρκεια του κοιτάγματος?
-Ναι, η πρακτική πρέπει να γίνει με γυμνό μάτι.

Υπάρχει ένα μια πιο πλήρης λίστα με Ερωτήσεις-Απαντήσεις και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω διεύθυνση.
http://lifemysteries.com/psjs_faqs/06236228.shtml

Πηγή: Solar Healing Cente - Κέντρο Ηλιακής Θεραπείας του Χίρα Ράταν Μάνεκ
Φουντούκι Βραζιλίας (Μπραζίλ) 

4 λόγοι για να μην λείπει η σαλάτα από το τραπέζι σας

Φασολάδα, Καυτός Δυναμίτης Φυτικής Πρωτεΐνης

Τι είναι η Ζέα (Ζειά); Γιατί δολοφόνησαν την Ζειά; Ό Μέγας Αλέξανδρος έτρεφε την στρατιάν του μόνο με Ζειά, δια να είναι οι άνδρες του υγιείς και πνευματικά ανεπτυγμένοι

Η ΞΕΦΡΕΝΗ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: