…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ - Γιατί δεν πρέπει να τρώμε κρέας (μέρος πρώτο)

ΥΓΕΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΕΟΦΑΓΙΑΣ: Η σαρκοφαγία αλλάζει τη χημική σύνθεση του αίματος μας, το χαρακτήρα μας. Αποκτούμε τις ιδιότητες των σαρκοβόρων ζώων, γινόμαστε βίαιοι, επιθετικοί, άδικοι, εγκληματίες. Αποδείχτηκε, πως όταν μετατρέπουμε τα φυτοφάγα ζώα σε σαρκοφάγα, τότε τα ζώα αυτά τρελαίνονται (τρελές αγελάδες). Και εμείς οι άνθρωποι έχουμε παραφρονήσει, εξαιτίας της αφύσικης μεταλλαγμένης διατροφής. Απόδειξη, ότι ενώ έχουμε γεννηθεί για να χαιρόμαστε, ζούμε για να αβασανιζόμαστε.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ: Επτά στους δέκα ανθρώπους σήμερα υποφέρουν από δυσκοιλιότητα, ενεργούνται μέρα παρά μέρα ή κάθε 3 ημέρες, ενώ θα έπρεπε να ενεργούνται όσες φορές τρώνε. Οι χωνεμένες τροφές που δεν αποβάλλονται εγκαίρως σαπίζουν και τοξινώνουν τον οργανισμό μας, δεδομένου ότι, από τα έντερα (μέσω του αίματος) τρέφονται όλα τα κύτταρα και τα όργανα του σώματος μας (καρδιά, εγκέφαλος κ.α.). Η δυσκοιλιότητα ονομάζεται και «μητέρα των ασθενειών», επειδή προκαλεί και πολλές άλλες σοβαρές αρρώστιες όπως: πονοκεφάλους, αϋπνίες, αιμορροΐδες, άγχος, νευρασθένειες, καρκίνο. Ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν πως οκτώ στους δέκα καρκινοπαθείς πάσχουν από δυσκοιλιότητα. Για να σωθούμε από τις αρρώστιες της δυσκοιλιότητας χρειάζεται:
α) Να ενεργούμεθα κανονικά και β) να αφαιρέσουμε τις ακαθαρσίες (αιτίες των ασθενειών) που είναι προσκολλημένες από χρόνια στα τοιχώματα των εντέρων μας. Τα σωτήρια αυτά αποτελέσματα απιτυγχάνονται με έναν πανεύκολο τρόπο: τον υποκλυσμό (το κοινό κλύσμα).
Ο υποκλυσμός γίνεται με την ειδική συσκευή που βλέπετε στην εικόνα. Πωλείται στα φαρμακεία. Αν δεν τη βρείτε, παραγγείλτε την! Υποκλυσμό, επίσης, μπορούμε να κάνουμε και με τη μπαταρία του μπάνιου. Αν ξεβιδώσουμε το εξάρτημα που μοιάζει με τηλέφωνο, ελευθερώνεται στα χέρια μας ένα λάστιχο κατάλληλο για τον υποκλυσμό.
Η εσωτερική κάθαρση ανασταίνει μισοπεθαμένους. Δοκιμάστε την σε αρρώστους και θα το διαπιστώσετε. Είναι μεγάλη απώλεια και αδικία εκατομμύρια άνθρωποι να είναι άρρωστοι και να πεθαίνουν από δυσκοιλιότητα (εντός και εκτός νοσοκομείων) αβοήθητοι, ενώ μπορούν να σωθούν με έναν τόσο απλό τρόπο.



ΕΡΩΤΑΣ - ΣΕΞ - ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΙΩΝ - ΠΑΙΔΙΩΝ: Το σεξ μας ανεβάζει στον 7ο ουρανό, όταν υπάρχει ψυχική συμμετοχή (ταυτότητα ιδανικών, σκοπών καλή καρδιά). Άνευ αυτών, το σεξ είναι άδικη - βλαβερή κατασπατάληση πολύτιμων δυνάμεων. Η κατάχρηση στο σεξ βλάπτει. Κάθε εκσπερμάτωση περιέχει 100.000.000 σπερματοζωάρια και για την παρασκευή τους ο οργανισμός μας διαθέτει σημαντικές δυνάμεις. Η γνωστική σχολή προτείνει σεξ χωρίς εκσπερμάτωση. Όσον αφορά στη συγκράτηση του σπέρματος, ο ανδρικός οργανισμός έχει τις εξής δυνατότητες: α) αξιοποίηση της ενέργειας αυτής και τη θρέψη και την τόνωση του νευρικού συστήματος, β) αναστολή παραγωγής και γ) αυτόματη βραδεία αποβολή.
Να μη μας κυβερνούν τα ένστικτα (σεξ, λαιμαργία) και οι βλαβερές συνήθειες, αλλά η λογική. Η συνήθεια ξεπερνιέται με την ξεσυνήθεια. Η γνώση ότι η εγκράτεια δε βλάπτει αλλά ωφελεί, μας απαλλάσσει από πολλά δεινά: κοινές γυναίκες, κινδύνους αφροδίσιων ασθενειών, αυτοϊκανοποίηση, άψυχο σεξ, χάσιμο χρόνου, χρημάτων, ενέργειας κ.α. και μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε το άλλο φύλο με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ανιδιοτελή αγάπη.

ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: Τους «εχθρούς» μας μπορούμε να τους αγαπάμε όταν εφαρμόζουμε τις υποδείξεις του Ιησού Χριστού. Από κάθε εμπόδιο, δυσκολία ή ζημιά να εξετάζουμε τι καλό, τι μάθημα μπορεί να προκύψει. Να μην ακούμε, να μη σκεπτόμαστε, να μην αναμεταδίδουμε αρνητικά πράγματα, έστω κι αν είναι αληθινά. Κάθε αρνητικό να το αντικαθιστούμε με το αντίστοιχο θετικό.»

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ: Όποιο πολιτικό – κοινωνικό σύστημα κι αν αναλάβει την πολιτική εξουσία, η ζωή μας δεν θα αλλάξει σε τίποτε, αν δεν αλλάξουμε τον σημερινό καταναλωτικό, σαρκοφαγικό, εγκληματικό τρόπο ζωής. Τη σωτηρία αυτή αλλαγή την προσφέρει μόνο το πολιτικό κίνημα: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΟΙ.Δ.Α.), γιατί είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που γνωστοποιεί τον οικολογικό ακρεοφαγικό τρόπο ζωής και βοηθάει έμπρακτα στην αλλαγή του τρόπου ζωής και στην πνευματική - σωματική αναγέννηση ατόμου - κοινωνίας.



Σ. Ι.. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Παπανικόλα που έκανε τόσες και τόσες προσπάθειες για να σώσει όλα - φύση, περιβάλλον, ανθρώπους, ζώα.
Σε ευχαριστούν όλοι - ζώα, άνθρωποι.
Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: