…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Οι γιατροί ΔΕΝ είναι ειδικοί σε θέματα υγείας ή ασθένειας. Είναι ειδικοί σε φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις και ψευδείς θεραπείες



Η γνώμη των ιατρών δεν έχει σημασία, γιατί δεν μπορούν να θεραπεύσουν τίποτα, δεν είναι η δουλειά τους, δεν είναι ο τρόπος τους ούτε ο τομέας τους και ο άνθρωπος πρέπει να ξυπνήσει απλώς στο γεγονός ότι οι γιατροί δεν είναι στο πεδίο της θεραπείας & ίασης. Μπορεί να χρησιμοποιούνε αυτές τις λέξεις ότι αυτό ψάχνουν για αυτά τα πράγματα, αλλά αυτό είναι απλώς διαφημιστικό γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να θεραπεύσουν αντιμετωπίζοντας συμπτώματα . 
Dr Morse


Οι γιατροί ΔΕΝ είναι ειδικοί σε θέματα υγείας ή ασθένειας. Είναι ειδικοί σε φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις και ψευδείς θεραπείες όπως χημειοθεραπεία & ακτινοβολία και ώθηση εμ-βολίων.
"Το πρώτο πράγμα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας είναι να πάρετε τη λέξη« καρκίνος »και να την επιστρέψετε πίσω σε αυτούς. Δεν ξέρουν τι σημαίνει, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν, δεν ξέρουν τίποτα πάνω σε αυτό".
Όσο πιο γρήγορα σε διαγνώσουν με κάποιου είδους <καρκίνου>, μαντέψτε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσουν να σας φθείρουν με τις υποτιθέμενες θεραπείες τους πατώντας στ φόβο σας & την ελπίδα σας & την άγνοια σας .
Η φαρμακευτική κοινότητα της αλλοπαθητικής ιατρικής έχει την τάση να δημιουργεί πελάτες ασθενείς για μια ζωή σε διάφορες μορφές της.

Αν ο γιατρός σου ΔΕ σε ρωτάει για τη διατροφή σου, το πως αισθάνεσαι, τι συνήθειες, έχεις, τι μοτίβα ζωής ,τη ψυχολογική & νοητική σου κατάσταση , και απλά σου δίνει χημικά φάρμακα, εμ-βόλια, Aκτινοβολίες -Χημειοθεραπείες , ΔΕΝ έχεις να κάνεις με γιατρό αλλά με έναν πεινασμένο εμπορίσκο καρτέλ φαρμάκων που εκπαιδεύτηκε από τη Φαρμακοβιομηχανία ! !!
Μην ξαφνιαστείτε στο μέλλον αν ακούσετε από γιατρούς να ισχυρίζονται ότι εφηύραν ακόμα & την Αποτοξίνωση & το Λεμφικό σύστημα ! !!

Οι γιατροί δεν ξέρουν πολλά, δεν γνωρίζουμε πολλά για πολλά πράγματα και έχουμε ανθρώπους που πιστεύουν ότι γνωρίζουμε τα πάντα, υπάρχουν θεωρίες, αλλά μας αρέσουν οι πραγματικότητες. Θέλουμε να δούμε τι λειτουργεί πραγματικά στους ανθρώπους & στους πελάτες, τι λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, όχι άλλο οι διαφημιστικές απόψεις και υπεροπτικές στάσεις και θεωρίες .

Aν μας κρατούν χαζούς και φοβισμένους θα συνεχίσουν να έχουν έλεγχο πάνω μας.

Xαλαρώστε, κάντε τα νεφρά σας να φιλτράρουν και να ξέρετε ότι μπορείτε να γίνετε καλά γιατί η ικανότητα του σώματος να θεραπεύεται είναι μεγαλύτερη από όσο μας έκαναν να πιστεύουμε !!
Η Διατροφή, η κίνηση , ο τρόπος σκέψεως & τα συναισθήματα & το περιβάλλον απαρτίζουν την σύσταση της Υγείας.- Ιπποκράτης

Ποτέ σου μη ξεχνάς, ότι το σύστημα Υγείας είναι μία βιομηχανία για κέρδος, μην είσαι κορόιδο ! Δρ Μορς

Είναι το φαγητό που καταναλώνουμε. Πάντα ήταν η ΤΡΟΦΗ !

Σπέρνουμε αγάπη και γνώση.

Πηγή: Ομάδα στο Facebook: Η Τέχνη της Αποτοξίνωσης, Alexandros Kalathos

Δεν υπάρχουν σχόλια: