…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Γιατί ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ: Παράσιτα

Σχόλιο της ιστοσελίδας: Έκανα αυτή την ανάρτηση για τις αιτίες των ασθενειών,
για τα παράσιτα, ΠΟΥ κ.λπ. και όχι για να προωθήσω συμπληρώματα διατροφής και άλλα παρόμοια.


Κάθε ένας από εμάς έχει ένα καταπληκτικό δώρο - τη ζωή.

    Η υγεία είναι πλουτισμός! Ανεκτίμητη και τυχεροί οποί την έχουν. Υγεία, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από εμάς ίδιους, πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Για να χάσουμε την υγεία είναι πιο εύκολο, παρά να την  επαναφέρουμε.

Πώς προσέχετε εσείς αυτό το πολύτιμο δώρο της φύσης; Προσέχετε την υγεία σας και τους ανθρώπους γύρο σας;

Γνωρίζετε τις αιτίες τις ασθένειας;





Toxoplasma gondii
Toxoplasma gondii

     Οποιαδήποτε ασθένεια στον άνθρωπο έχει την αιτία….Γνωρίζετε την αιτία των ασθενειών!? Αποδυνάμωση  του ανοσοποιητικού συστήματος  και  λοιμώξεις από παράσιτα: πρωτόζωα, ιούς, μύκητες και βακτήρια.

  1.  Τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία αποδεκτοί. Σύμφωνα  με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) από 50 εκατομμύρια ανθρώπους  που πεθαίνουν κάθε χρόνο στον κόσμο, στα περισσότερα  από 16εκατομμύρια, τις αίτιες του θανάτου αποτελούνται από λοιμώξειες νοσοι. Σύμφωνα με τη διάγνωση, το 97% του πληθυσμού έχουν παράσιτα: 25% μυκητεστικές λοιμώξεις, το 65%, των παρακολουθούντων ασθενών, έχουν προσβληθεί από το τοξόπλασμα – μικροσκοπικά παράσιτα.




ΣΔ με ΒΕΠΟ -БАПД
ΣΔ με ΒΕΠΟ- БАПД

   2.  Αποδυνάμωση  του ανοσοποιητικού  συστήματος  προκύπτει από αφυδάτωση και υποσιτισμό. Ο υποσιτισμός είναι τη έλλειψη τις οργανικές  ουσίες,  που χρειάζονται για τις βιοχημικές διεργασίας, με μακροχρόνια κατανάλωση στο οργανισμό.  Οι ουσίες:νερό, βιταμίνες, αμινοξέα,οξέα, μέταλλα, πρότεινες…   είναι απαραίτητες για ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού. Έλλειψη τους αποδυναμώνουν  το ανοσοποιητικό σύστημα μας,  που μπορεί να καταπολεμά  με  τους μικροοργανισμούς, όπως  ιούς, τα βακτήρια, τις μύκητες. Αν ένα άτομο έχει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ικανή καταστολή έναν τεράστιο αριθμό των ιών, μυκήτων και άλλων μικρο-παράσιτα από το σώμα. Δυστυχώς, μόνο να καταστολή, αλλά να καταστρέψει και να τους αποβάλλει πλήρες δεν μπορεί. Γιατί αυτά παθογόνα προσορμίζονται, μεταλλάσσονται και το ανοσοποιητικό σύστημα μας δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει, και ως τούτου, δεν μπορεί να τους πολεμήσει.




prasinizoi
prasinizoi

    Για να έχετε  της υγειές ανοσοποιητικό σύστημα,  χρησιμοποιείται τα συμπληρώματα διατροφής με ισχυρές  ΒΕΠΟ- βιολογικές ενεργές προσθετές ουσίες,  οποίοι  προοδεύει στην ελληνική αγορά την ελληνική οικολογική  εταιρεία «VivoVerde». Η πληροφορείς είναι εδώ  www.prasinizoi.blogspot.com

Θα γνωρίζουμε μερικά από παράσιτα:





Τοξοπλάσμωση προέρχεται από γάτες, σκυλιά, πουλιά
Τοξοπλάσμωση

        1.   Πρωτόζωα παράσιτα. Παράδειγμα Toxoplasma condia -τοξόπλασμα – μικροσκοπικά παράσιτα (πρωτόζωο). Είναι ενδοκυτταρικά παράσιτα που καταστρέφουν τα κύτταρα, που ζουν στον εγκέφαλο, στα εσωτερικά όργανα, στους μυς και λεμφαδένες. Τοξοπλάσμωση ασθένεια  προέρχεται από γάτες, σκυλιά, πουλιά. Απλοί στη δομή τους, αλλά στην ανθρωπότητα προκαλούνμεγάλα προβλήματα. Η θεραπεία των ασθενειών, που προκαλούνται από πρωτόζωα, εμποδίζεται από την ανάπτυξη, και της ανθεκτικότητας των παθογόνων οργανισμών τούς στα φάρμακα. Λόγου στην ανθεκτικότητα, τη θεραπεία με την πενικιλίνη ή άλλα αντιβιοτικά δεν είναι πάντα επιτυχείς.  
Αν ήταν τόσο απλό, η ανθρωπότητα θα είχε καταφύγει από αυτό πρόβλημα  πολύ καιρό πριν.
   Γνωρίσατε εσείς, ότι γαστρίτιδα και γαστρικό έλκος το δωδεκαδακτυλικό έλκος στο 90% των περιπτώσεων προέρχεται από το βακτηρίδιο Helicobacter Pilory. Για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη οι Αυστραλοί επιστήμονες Barry Marshall και Robin Warren κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ στο 2005;    
    Σήμερα χωρίς τα φυσικά αφυδατωμένα  συμπληρώματα διατροφής με ισχυρές βιολογικές ενεργές πρόσθετες ουσίες (ΣΔ με ΒΕΠΟ) είναι αδύνατον θα έχουμε ζωτικές λειτουργίες ενός ζωντανού οργανισμού!

Τριχομονιάζ. Τριχομονάδα.





τριχομονάδες
τριχομονάδες

   Τριχομονιάζ-  ασθένεια προέρχεται από το μονοκύτταρο πρωτόζωο τριχομονάδα – Trichomonas. Είναι μια πολύ κοινή ασθένεια. Τριχομονιάζ είναι μεταδοτική μολυσματική ασθένεια, μεταδιδόμενη από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως τη γρίπη. Στον άνθρωπο υπάρχουν τριχομονάδες  του στόματος, έντερου και στις ουρογεννητικής οδού.
     Σε ένα έλεγχο των ασθενών στα οδοντικά ιατρεία, ηλικίας  21 μέχρι 82 ετών, βρέθηκαν τριχομονάδες μέσα στις «τσέπες των ουλών».
     Μια έρευνα των γυναικών ηλικίας 16 μέχρι 85 ετών στα γυναικολογικά ιατρεία έδειξε την παρουσία τις κολπικές τριχομονάδες στις όλους.
    Εάν υπάρχουν αποικίες στα όργανα και ιστούς τον άνθρωπο, οι ογκολόγοι τους ονομάζουν- όγκος. Αποικίες τις τριχομονάδες στις αγγείες  διαγνώστηκαν από τους καρδιολόγους  ως θρόμβωση.
    Οι τριχομονάδες που ζουν στα γεννητικά όργανα των γυναικών ονομάζονται κολπικές τριχομονάδες -Trichomonas Vaginalis.Τριχομονιάζ είναι μια μόλυνση σεξουαλικά μεταδιδόμενη και συχνά συνδυάζεται με γονόρροια, χλαμύδες, ουρεοπλάσμοση, με μύκητες Candida. Τα κύρια συμπτώματα της: κάψιμο, φαγούρα, έκκριμα από την ουρήθρα και του κόλπου. Η διάγνωση επιβεβαιώνεται μόνο με την εύρεση στο μικροσκόπιο των παθογόνων ή  στης καλλιέργειες στα τεχνητά θρεπτικά υποστρώματα.

    Προστάτιδα συνήθως αναπτύσσεται από τα χρόνια της φλεγμονής. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες , των 53,1% αντρών γενικά θεώρησαν τους εαυτούς υγείες. Μετά από των μικροσκοπικών εξετάσεων είχαν διαγνωστεί τη προστάτιδα. Ασθένεια μπορεί θα είναι ασυμπτωματική για πολλά χρόνια, αλλά τα παθογόνα μεταδίδονται στη σύντροφο κατά τη συνουσία. Σε άλλες περιπτώσεις σταδιακά παρουσιάζονται λοιμώξεις στο ουρήθρα, που φαίνονται εντελώς ανεξήγητες. Τριχομονιάζ στο προχωρημένο στάδιο προκαλεί καρκίνος, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, τη στειρότητα και ανικανότητα.
   Η παραδοσιακή θεραπεία τριχομονιάζα- λήψη των ισχυρών αντιβιοτικών. Ναι, αντιβιοτικά θεραπεύουν, αλλά παράλληλα φέρουν σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Αντιβιοτικά προκαλούν τις μυκήτωσης. Μύκητες δεν είναι λιγότερα δυσάρεστα και θεραπεύεται με τα αντιμυκτιακά φάρμακα. Κυκλώματα, χωρίς αρχή και τέλος.

Μην αφήνετε τους ιούς να σας καταστρέψουν!





Αιτία είναι ένας ιός.
Αιτία είναι ένας ιός.

2.   Και την αιτία του μπορεί θα είναι ένας ιός. Ιός - Virus(από λατ.Virus- δηλητήριο)- μη κυτταρική μορφή ζωής, η οποία είναι μια πολύ  απλοποιημένη δομή, έχει την ικανότητα να διεισδύει στα κύτταρα και να αναπαράγεται μέσα τους. Μόλις έχει εισέλθει στο σώμα, δεν αφήνει τον «κύριο» του μέχρι το θάνατο του. Αυτη είναι τη ρύπανση του οργανισμού και μείωση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.

      Στη φύση υπάρχουν εκατομμύρια  τους διαφορετικούς τύπους  ιούς. Η φαινομενική  ευκολία στη δομή και στην αναπαραγωγή  τους  προκαλεί στον άνθρωπο πολλά προβλήματα.  Η λύση των προβλημάτων δεν είναι πάντα  υπέρ του ανθρώπου.
     Το σώμα του ιού αποτελείται από ένα μόνο  κύτταρο, που λειτουργεί ως ανεξάρτητος  φορέας. Οι ασθένειες, που προκαλούνται  από ιούς, διανέμονται  ευρέως ανά τους ανθρώπους. Οι ιοί είναι ενδοκυτταρικά  παράσιτα, που δεν είναι σε θέση να αναπαράγονται εκτός του κύτταρου. Στους ανθρώπους  οι ιοί παρασιτούν στο γαστρεντερικό σωλήνα, στο αίμα  και στους ιστούς διάφορων οργάνων, προκαλώντας σοβαρές βλάβες.
   Έτσι ήταν μέχρι τέλος του εικοστού αιώνα. Μέχρι πρόσφατα, επαναλαμβάνω, μέχρι πρόσφατα. Τι έχει αλλάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: