Μαλλιά πλούσια και λαμπερά, πρόσωπο αψεγάδιαστο. Χωρίς ρυτίδες, χωρίς σημάδια. Η σεφ Anjula Devi είναι 51 ετών, αλλά μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη. Κατά την ίδια αυτό οφείλεται, πέρα από τα καλά της γονίδια, και στη διατροφή που κάνει.
Παρότι η Anjula Devi έχει δυο παιδιά, φροντίζει την αυτιστική αδελφή της και ακολουθεί και τη δική της καριέρα, σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ότι έχει πατήσει (και ξεπεράσει) τα 51.
Η 51χρονη σεφ της ινδικής κουζίνας, αποκαλύπτοντας τα δικά της μυστικά ομορφιάς, υποστηρίζει ότι αυτά δεν είναι άλλα από τη διατροφή της και το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει λάβει κάποια φαρμακευτική αγωγή.
«Μου αρέσουν τα φρέσκα λαχανικά και τα χόρτα και είμαι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά τη χρήση τεχνητών χρωμάτων και συντηρητικών», τονίζει η ίδια και προσθέτει ότι επτά βότανα που συνδέονται αναπόσπαστα με την ινδική κουζίνα βοηθούν στη... νιότη της και συστήνει σε όλους να τα καταναλώνουν για να αλλάξουν τη ζωή τους!
Πρόκειται για τα εξής μπαχαρικά:
- Κύμινο
- Κόλιανδρο
- Σπόροι καφέ μουστάρδας
- Καυτερό τσίλι
- Κουρκουμάς
- Φλοιός Cassia
- Πράσινο κάρδαμο