…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Zapper και Ανθρώπινα Παράσιτα

marshmallowgherkin_parasite
Η μεγαλύτερη (85%) αιτία όλων των ασθενειών, ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Λόγω της τροφής, κυρίως με ζωικά προϊόντα, με προϊόντα που περιέχουν αίμα. Εμείς εδώ στην miastala.com φωνάζουμε συνέχεια για την διατροφή, λέγοντας ότι ο άνθρωπος είναι ΚΑΡΠΟΦΑΓΟΣ, ούτε Κρεοφάγος ούτε Χορτοφάγος (γιατί τότε θα ήταν κατσίκα). Φυσικά πολλοί μας λοιδορούν, ‘’Τα Φασολάκια που καίνε’’ έκαψαν πολλούς και το βρισίδι πήγε σύννεφο. Ήρθε η ώρα λοιπόν τα να τα πούμε χοντρά. Δείτε τι έχετε μέσα σας, όσοι τρώτε ‘παραδοσιακά’ – άλλη καραμέλα κι αυτή- και συνεχίστε τους πιτόγυρους, τις σπαλομπριζόλες, τα ντονερ, τα κοκορέτσια, τα θαλασσινά, τα τυριά, το γάλα, το κοτοπουλάκι, τα αυγά,  κλπ. κλπ. κλπ.  άντε συνεχίστε και ραντεβού όλοι μαζί στο πλησιέστερο κέντρο Αλτζχάιμερ ! Μην μου πει κανείς σας για τους Αρχαίους ημών προγόνους γιατί τότε με δυσκολία θα συγκρατηθώ για να μην σας χαρακτηρίσω ‘ανόητους’, χρησιμοποιήστε αυτό το ρημάδι που έχετε ανάμεσα στα αυτιά σας ! Μυαλό το λένε ! έχετε ? .. ή το τρώνε τα παράσιτα?!

Τι κάνουν τα παράσιτα ?
Είναι μια από τις αιτίες Πυρετών, Αλλεργιών, Ινομυώματα,  Προβλήματα περιόδου, Στειρότητας, Κύστες στις ωοθήκες, Μολύνσεις της μήτρας, Φλεγμονή του Προστάτη, Ανικανότητα, Σεξουαλική δυσλειτουργία, Καλπάζουσα γήρανση, Αποβολές, Έρπης γεννητικών οργάνων, Έλκη στομάχου, Αδυναμία, Ημικρανίες κλπ..  κλπ..  κλπ.

Στοιχεία
85% όλων των ασθενειών προέρχονται από παράσιτα 30% των παρασίτων είναι ορατά με γυμνό μάτι. 70% των παρασίτων είναι αόρατα και Υπερβολικά Επικίνδυνα Τα παράσιτα μπορούν να εγκατασταθούν στον οποιοδήποτε. Δημιουργούν χιλιάδες αρρώστιες και δεν διαγιγνώσκονται εύκολα από τους οικογενειακούς γιατρούς.

Μερικές κοινές πηγές των παρασίτων
Κρεατικά και Θαλασσινά. Αίμα των ζώων. Όχι καλά πλυμένα φρούτα και λαχανικά. Κατοικίδια ζώα. Ακάθαρτες κρεβατοκάμαρες. Παιδικοί σταθμοί, πάνες κλπ, Μη σωστά καθαρισμένα ποτήρια κλπ σε καφετέριες. Συνηθισμένο νερό βρύσης.

7693a

Σημείωσης
Τα παράσιτα ζούνε στο αίμα των ζώων, όπως τα βοοειδή, τα χοιρινά και τα κοτόπουλα, γαλοπούλες, τα ψάρια, τα οστρακοειδή,  κλπ. Τα tapeworms των χοιρινών μπορούν να διαπεράσουν τον αιματοειδή-εγκεφαλικό φραγμό του ανθρώπινου εγκεφάλου και προκαλούν καρκίνο, κόπωση και επιληπτικές κρίσεις.  Αυτά τα βλέπουν οι γιατροί στα χειρουργεία, που φυσικά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ !  Αυτές τις σκέψεις να έχετε στον Νου σας κάθε φορά που θα βρεθεί στο τραπέζι σας κρέας, τυρί, κοτόπουλο, γάλα, ψάρια, οστρακοειδή και τα συναφή… και μετά κάντε ότι εσείς θέλετε.

Η Σπατάλη Για ένα Κιλό Βοδινό Κρέας
Σε ένα βιομηχανικό σύστημα παραγωγής βοδινού κρέατος, χρειάζονται κατά μέσο όρο τρία χρόνια πριν να σφαγεί ένα ζώο για να παράσχει γύρω στα 200 κιλά βοδινού κρέατος χωρίς κόκκαλο. Το ζώο καταναλώνει σχεδόν 1300 κιλά σπόρους, 7200 κιλά ζωοτροφές, 24 κυβικά μέτρα πόσιμου νερού και 7 κυβικά μέτρα νερού για καθαριότητα. Αυτό σημαίνει ότι για να παραχθεί ένα κιλό βοδινού κρέατος χωρίς κόκκαλο, χρησιμοποιούμε γύρω στα 6,5 κιλά σπόρων, 36 κιλά ζωοτροφές και 155 λίτρα νερού (μόνο για κατάποση και καθαριότητα). Η παραγωγή του όγκου τροφής απαιτεί περίπου 15300 λίτρα νερού κατά μέσο όρο.
Και μετά μιλάμε για πείνα στον πλανήτη ??? Ενώ τρώγοντας οι άνθρωποι, αυτά που τρώνε τα «ζώα» θα ήταν απόλυτα υγιείς !!! Δεν τρώγονται ? ακούω κάποιους να λένε. Δεν μπορώ παρά να γελάσω με την «ανοησία»  !!! Α και ξέχασα τα παράσιτα, δεν πειράζει σας τρώνε ζωντανούς από μέσα, αφού δεν μπορείτε να φάτε «ζωοτροφές», δηλ. χόρτα, λαχανικά, καρπούς και φρούτα. χαχαχα ! Έφτασες ως εδώ… ?ωραία .. τι κάνουμε τώρα ?

13


Η Λύση? το Zapper ! Στοιχεία από τον Don Croft
Υπάρχει λύση ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ για τα παράσιτα, αλλά και για το aids, τον καρκίνο, την σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Crohn και πλειάδα άλλων ασθενειών. Είναι το Zapper ! όμως ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ZAPPER στο INTERENET, ΜΟΝΟ του Don Croft ΕΔΩ ΜΟΝΟ και του Dr Beck (πέθανε περίεργα) ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, με σωστότερο και φθηνότερο του Don Croft, τα υπόλοιπα ύποπτα η παραπλανητικά πλέον !

Σε αυτό παίζει πρωτεύοντα ρόλο η Συχνότητα και άλλα στοιχεία. Τα zappers τα ξεκίνησε η Dr Hulda Regehr Clark η οποία έγραψε 7 βιβλία : («The Cure For All Cancers,» «The Cure For All Diseases,» «The Cure For HIV and AIDS,» «The Cure For All Advanced Cancers,» «The Prevention of All Cancers,» «Syncrometer Science Laboratory Manual,» and the most recent «The Cure and Prevention of All Cancers» published in 2008.). Δείτε και τον επίσημο ιστότοπο των ΗΠΑ ΕΔΩ

  • Τα παράσιτα είναι ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ. Ο άρρωστος ιστός είναι επίσης θετικά φορτισμένος. Η εισαγωγή του ασθενικού ρεύματος (παλμικού με συχνότητα 15 κύκλων) μέσω του Zapper καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητα τους. Προστίθενται αρνητικά ιόντα από τον ενσωματωμένο οργονίτη (στα zapper τύπου D.Croft) ώστε να βοηθήσει τον ιστό να θεραπευθεί. Θυμηθείτε ότι ο υγιής ιστός είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ.
14

Τι αλλαγές να περιμένει κανείς από την χρήση του zapper με καθημερινή χρήση? όπως μας λέει ο Don Croft
  • Τα κοψίματα, οι γρατσουνιές, οι μολύνσεις κλπ θεραπεύονται ταχύτατα.
  • Εξουδετερώνει τις μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος, σταματάει γρήγορα τους πονόδοντους.
  • Εξουδετερώνει τους πόνους, ακόμη και τους χρόνιους.
  • Η γρίπη και τα κρυώματα εξαφανίζονται.
  • Βελτιωμένη καθαρότητα μυαλού.
  • Καλύτερο ύπνο, και καλύτερα όνειρα.
  • Σταματά τα έλκη.
  • Νεκρά σκουλήκια στην τουαλέτα μετά από μια εβδομάδα χρήσης (για κάποιους ανθρώπους).
  • Μπορεί να πρηστείτε για μια μέρα η δύο στην αρχή της εφαρμογής.
  • Τα κονδυλώματα μικραίνουν και εξαφανίζονται, πιο γρήγορα στις μικρές ηλικίες.
  • Οι όγκοι εξαφανίζονται γρήγορα.
  • Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, φεύγει σε μια μέρα η δύο.
  • Οι μύκητες της μούχλας και της Candida φεύγουν γρήγορα.
  • Μειώνεται η εμφάνιση των κόκκινων ματιών.
  • Ο χρωματικός τόνος του δέρματος βελτιώνεται αμέσως.
  • Βοηθά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων και των οργανικών τοξινών.
  • Αποκαθίσταται η φυσιολογική οξύτητα του αίματος PH σε μερικές μέρες.
  • Η ακμή εξαφανίζεται γρήγορα.
  • Η ψωρίαση εξαφανίζεται σε έξι εβδομάδες η περισσότερο μετά την αρχική ελαφρά βελτίωση.
  • Ο πόνος των αυτιών εξαφανίζεται (και βελτιώνεται η ακοή εάν βάλλετε το zapper πάνω στο αυτί).
  • Τέλος οι ημικρανίες.
  • Τέρμα η κατάθλιψη (οι περισσότεροι πετάνε τα φάρμακα τους).
  • Σταματά την φαγούρα, ακόμη και από τσιμπήματα εντόμων.
  • Οι λειχήνες φεύγουν την ίδια μέρα.
  • Η ψώρα εξαφανίζεται την ίδια μέρα.
  • Σταματά την πιτυρίδα.
  • Βελτιώνεται η αναπνοή.
  • Καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων.
  • Μικρότερη δυσοσμία σώματος, αναπνοής και ποδιών.
Εάν η γρίπη η το κρύωμα συνεχίζουν μετά από μια μέρα χρήσεως του zapper, τότε έχετε χρόνια ασυμπτωματική τροφική δηλητηρίαση η μη ορατή μούχλα στο αέρα του σπιτιού σας. Για αυτό τα κρυώματα τυχαίνουν κυρίως τον χειμώνα που δεν ανοίγουμε συχνά τα παράθυρα.
Μεγάλη σημασία έχει η απόφραξη του χοληδόχου πόρου από τα παράσιτα και τις πέτρες. Πολλοί άνθρωποι έχουν μισό-φραγμένο τον πόρο από τα σκουλήκια και τις πέτρες. Αυτά τα σκουλήκια εκκρίνουν μια ορμόνη που κρατάει τους πόρους συνεσταλμένους για να μην αποβληθούν από τον οργανισμό. Γύρω τους σχηματίζονται κρύσταλλοι και κατόπιν πέτρες. Συνήθως συμβαδίζουν με την παρουσία μούχλας στον οργανισμό και Candida .
050722 zapper from within300
Πως βοηθάει μια γεννήτρια οργόνης στην αποτοξίνωση ?

  • Τα zapper που σας συνιστώ (τα συγκεκριμένα) έχουν ενσωματωμένο οργονίτη. Χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια οργόνης δίπλα στο σώμα έχει το αποτέλεσμα μιας θεραπείας βελονισμού. Ένας ευαίσθητος στις ενέργειες θα δει την αύρα αμέσως να λάμπει και να μεγαλώνει, και τα άνισα σκοτεινά σημεία της αύρας να αρχίζουν να λάμπουν σύντομα. Το οποίο δείχνει ότι η ενέργεια της οργόνης έχει ένα ισορροπητικό αποτέλεσμα, ακόμη και ευφυΐα. Τα παράσιτα και τα τοξικά υλικά βασίζονται στην νεκρή οργόνη για να κάνουν την δουλειά τους, και μια γεννήτρια οργόνης εύκολα τα εξουδετερώνει.

Πηνίο Mobius και 15Hz

Το zapper που αναφέρω έχει και ένα πηνίο Mobius το οποίο ενεργοποιεί την θεραπευτική ενέργεια του οργανισμού που βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή. Επίσης ένα ισχυρό μαγνήτη σπανίων γαιών που συγκεντρώνει και εστιάζει την παραγόμενη οργόνη στο σώμα. Επίσης χάρις σε αυτό σκοτώνει τα θωρακισμένα παράσιτα όπως στην αρρώστια του Lyme και την Ινομυαλγία, την Τριχίνωση και τον Ερυθηματώδη λύκο.

Οι 15 κύκλοι που δουλεύει το zapper που αναφέρουμε, ως χαμηλή συχνότητα διαπερνά το δέρμα ευκολότερα. Το ρεύμα σκοτώνει τα παράσιτα, οπότε περισσότερο (ένταση όχι τάση) σκοτώνει περισσότερα και γρηγορότερα. Επίσης οι 15 κύκλοι σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Καθαρά μεταφυσικά τώρα έχει αποτέλεσμα διευρύνσεως της συνειδήσεως , κάτι το οποίο βοηθά πολύ στην θεραπεία.

Αρθρίτιδα και Υψηλή Πίεση
Η κατασταλμένη ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι και τα δυο προέρχονται από τους μύκητες. Οι μύκητες είναι τα πιο διαδεδομένα παράσιτα στον οργανισμό. Τα παράσιτα γενικά βρίσκονται σε κολλοειδή αιώρηση στα σωματικά υγρά. Αλλά είναι ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ, οπότε δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα υγειές σώμα που είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ. Τα θρεπτικά υλικά μεταφέρονται στο αίμα μας σαν αρνητικά φορτισμένα κολλοειδή. Όταν συναντούν τους μύκητες, η ενέργεια τους «τρώγεται» από τα παράσιτα και τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία πέφτουν από το διάλυμα και τα κόκαλα και οι αρθρώσεις σας που άδικα περιμένουν τα θρεπτικά υλικά εξασθενούν. Έτσι το zapper εξαφανίζει γρήγορα τους πόνους των αρθριτικών.

orgone-zapper-el-silverado

Η υψηλή αρτηριακή πίεση δημιουργείται όταν το σώμα στέλνει χοληστερόλη για να καλύψει τις προερχόμενες από τους μύκητες βλάβες στις αρτηρίες, όπως βάζουμε το μπάλωμα στα τρύπια λάστιχα του αυτοκινήτου. Αυτό συνεχίζεται όσο οι μύκητες προκαλούν νέες πληγές. Έτσι οι αρτηρίες χάνουν την ελαστικότητα τους και μικραίνει σημαντικά η διάμετρος τους. Σκοτώνοντας τους μύκητες με το zapper αρχίζει η ανάστροφη πορεία. Το σώμα ξέρει πώς να διαλύσει και να αφαιρέσει την χοληστερόλη με τον καιρό. Καθώς γίνεται αυτό η πίεση επανέρχεται στο φυσιολογικό.
Τα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ είναι η κύρια αιτία των μολύνσεων από μύκητες. Τα ίδια παράγονται από ισχυρές τοξίνες μυκήτων και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ΟΛΩΝ των μυκήτων στο σώμα. Σκοτώνουν ορισμένα βακτήρια, που είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν, απλώς σκοτώνουν τον ανταγωνισμό καθώς και τα δύο είναι παράσιτα. Σε χώρες όπου δεν έχουν αντιβιοτικά οι αρρώστιες οι σχετιζόμενες με μύκητες σχεδόν δεν υπάρχουν. Και φυσικά δεν έχουν υψηλή χοληστερόλη.
Επίσης θεραπεύει τις αλλεργίες και σταματά τις ασθματικές κρίσεις, είναι άγνωστο μέχρι τώρα και αν το θεραπεύει.

12

Οπότε ξανασκεφθείτε σοβαρά αν οι βιομηχανίες κρέατος, γαλακτοκομικών και φαρμάκων σας πιάνουν κορόιδα και μην αρχίσετε να φωνάζετε, έτσι για τις εντυπώσεις.. !!! Τροφή είστε για τα παράσιτα… κάθε φορά που τρώτε αίμα…
Όποιος ενδιαφέρεται για zapper ΕΔΩ : The Terminator ΜΟΝΟ  Από αυτό, με κόστος 110 δολάρια.
και εδώ «Orgone Zapper El Silverado» ΕΔΩ ΜΟΝΟ,  με κόστος 55 ευρώ περίπου.
Μπορείς να ψάξεις και να δεις ΕΔΩ πόσα παράσιτα μπορεί να βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό
Οι κάτοικοι της χώρας των αιωνόβιων κατοίκων της Αμπχαζίας, του Θιβέτ, των Ιμαλάϊων λένε
«Αν είσαι άρρωστος – σε τρώνε τα σκουλήκια»
Πηγή:  Μια στάλα - Σταμάτα Να Γερνάς

Σχετικά με τα παράσιτα

Χρήσιμες Πληροφορίες από Mediterranean Zoonoses Control Programme of the World Health Organization
Σοκαριστικά βίντεο για τα παράσιτα που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό - Γνώρισέ τα – Παράσιτα – Τα παράσιτα είναι μέσα μας
Όλες οι μολυσματικές και μη ασθένειες - Καρκίνος, Aids Τι είναι; Από που προέρχονται;
Το Ευαγγέλιο της υγείας του Ιησού Χριστού - Η θεραπευτική ικανότητα και οι διδασκαλίες του

Δεν υπάρχουν σχόλια: