…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Διατροφή, ψυχολογικά προβλήματα και παράσιτα - Περίπτωση ασθενούς με ψυχολογικά προβλήματα. Θεραπευτήριο στη Μαύρη Θάλασσα με vegan τροφές

Αν είσαι άρρωστος, σε τρώνε τα σκουλήκια

Σχόλιο Απάντηση που έκανα στο Facebook
Ένας σε ένα μεγάλο και γνωστό θεραπευτήριο στη Μαύρη Θάλασσα είχε ψυχολογικό πρόβλημα. Όπου και να πήγαινε, κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο. Κοιμόταν με σακίδιο, στη τουαλέτα πήγε με σακίδιο, για το φαγητό πήγε με σακίδιο. Όταν από το αυτί του, μετά από μια ιδική θεραπεία κατά των σκουληκιών, βγήκε ένα σκουλήκι 50 εκατοστών, έγινε καλά. Το διάβασα στο βιβλίο πολύ γνωστής καθηγήτριας, μέλος ακαδημίας επιστημών Ρωσίας, Ναντέζντας Σεμιόνοβα ''Απαλλάξου από τα Παράσιτα και Ζήσε Χωρίς Παράσιτα''. Αυτή είναι διευθύντρια του θεραπευτηρίου/ σχολής και ασχολείται με θεραπείες κατά των παρασίτων και είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων. Όλα τα φαγητά στο θεραπευτήριο είναι vegan.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από το Υπουργείο Υγείας Αμερικής, από ιδιώτες επιχειρηματίες μεγαλοβιομήχανους φαρμάκων, των κρεάτων, του γάλακτος και την Μονσάντο οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική), πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη είναι μολυσμένοι με παρασιτικές ασθένειες.

Διεύθυνση Θεραπευτηρίου/ Σχολής: Sanatorium "Kudepsta", Sochi, ul. Sukhumi Highway 33
Τηλέφωνα: 8 (8622) 47 12 20; 8 (9882) 33 22 42
 
Αν έχετε γερό στομάχι, δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ

Φωτογραφίες
Βίντεο 
Σοκαριστικά και αποκαλυπτικά βίντεο για τα παράσιτα που ζουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό - Γνώρισέ τα – Παράσιτα – Τα παράσιτα είναι μέσα μας


    Η τροφή σου να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου η τροφή σου 
    Ιπποκράτης

        Δεν υπάρχουν σχόλια: