…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΝΉΓΙ: TO "ΧΌΜΠΙ" ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΉΣ


Animals Spirit Voice
Τι σημαίνει κυνήγι - χόμπι;
*Σημαίνει ότι έχω καταπιεσμένα ένστικτα που δεν μπορώ να τα βγάλω στην δουλειά και στην ζωή μου, παίρνω το όπλο και ό,τι κινείται πεθαίνει.
Φοράνε ρούχα παραλλαγής λες και είναι ο Ράμπο στο Αφγανιστάν. Μαζεύονται για καρτέρι περίπου 15 άτομα, έχοντας επαναληπτικές καραμπίνες και γλεντάνε.
Το κυνήγι για τους σημερινούς κυνηγούς είναι γλέντι.
Γουστάρουν να πυροβολούν, γουστάρουν να τραυματίζουν, γουστάρουν να φωτογραφίζονται με το «θηρίο» νεκρό.
Όσο για τα πουλιά, δεν το συζητώ. Εκεί γίνεται το μακελειό. Κάνουν έναν κύκλο με διάμετρο 2 χιλιόμετρα πάνω από τις φωλιές των ανυποψίαστων ζωντανών, τα τρομάζουν και το νερό από κάτω γίνεται αίμα.
Τα συγκεκριμένα τρόπαια (τα οποία είναι δεκάδες) τα δένουν αρμάθα, λες κι είναι σύκα, και διακοσμούν τα 4Χ4 μέχρι να φτάσουν στο σπίτι τους...
Εκεί φωνάζουν τα παιδιά τους να κρατήσουν την καραμπίνα και να φωτογραφηθούν με τα νεκρά πουλιά.
Αυτά τα παιδιά αρχίζουν να σκοτώνουν από τα 10 τους χρόνια.
Πρώτα σπουργίτια, περιστέρια, γάτες, σκύλους -και καθώς μεγαλώνουν ηλικιακά, μεγαλώνουν και οι όρχεις στον εγκέφαλό τους.
Οι κυνηγοί νομιμοποιούνται από το κράτος και είναι δίπλα μας έχοντας στο σπίτι τους τουλάχιστον από ένα όπλο.
Τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει τα κλασικά θηράματα και ανοίξανε παρτίδες με είδη προς εξαφάνιση, όπως ελάφια, ζαρκάδια, λύκους, φλαμίνγκο, πελεκάνους κ.α.
Πολλές φορές αναρωτιούνται κάποιοι «μα γιατί τον αετό»,
«μα γιατί την αρκούδα», «μα γιατί το γεράκι» κ.ο.κ.
Γιατί πολύ απλά είναι κυνηγοί!
Κείμενο από MyCat.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Fivos Nikolaos Piperopoulos
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.ΑΝΗΛΕΕΣ,ΥΠΟΥΛΟ,ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟ ΟΝ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΜΑΥΡΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ,ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΤΟ ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΕΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΓΡΑΣΙΔΙ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΑΣ ,ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΖΩΗ -ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...ΕΥΓΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ.