…κάθε χώρος, κάθε μέλισσα που βουίζει, κάθε σημείο της γης αποτελεί κάτι ιερό - …Αποτελούμε μέρος της γης και η γη αποτελεί μέρος της δικής μας ύπαρξης. Τα ευωδιαστά λουλούδια είναι αδέλφια μας. Ο τάρανδος, το άλογο, ο μεγάλος αετός, είναι αδελφοί μας. Οι ψηλοί βράχοι, τα αφρισμένα κύματα του ποταμού, ο χυμός των αγριολούλουδων, η θερμότητα του σώματος του αλόγου και των ανθρώπων ανήκουν όλα στην ίδια οικογένεια.
Seattle-αρχηγός των Ινδιάνων φυλής Ντουάμις

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Ψηφίζοντας ΝΑΤΟ, Μεγαλοβιομήχανους, Μπίλτερμπεργκ

Την Κυριακή που μας πέρασε οι 7.044.428 ψηφοφόροι που συμμετείχαν στις εκλογές, ψήφισαν ένα πρόσωπο, ένα πρόσωπο που θα αποφασίζει μόνος του για την τύχη του λαού. Στην πραγματικότητα την Κυριακή που μας πέρασε οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων ψήφισαν ένα πρόσωπο. Στην πραγματικότητα την Κυριακή που μας  πέρασε οι 7.044.428 ψηφοφόροι, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, οι αρχηγοί άλλων κομμάτων  ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν εξαρτάται τώρα η πορεία της χώρας από τις αποφάσεις ενός μόνο ανθρώπου; Είναι σωστό να δίνεις όλη την εξουσία στα χέρια ενός ανθρώπου; Είναι σωστό να αποφασίζει ο πρόεδρος του κόμματος ποιόν υπουργό θα βάλει; Είναι σωστό να αποφασίζει ο πρόεδρος του κόμματος ποιόν υπουργό θα διώξει; Αυτή είναι η Γνήσια Δημοκρατία;
Εγώ πρότεινα αποχή από τις αντιδημοκρατικές και άκρως εχθρικές για την Ελλάδα εκλογές. Ένας ψήφος στις αντιδημοκρατικές και εχθρικές εκλογές είναι ένα πλήγμα για τη Δημοκρατία.
Οι χορτοφάγοι και ζωόφιλοι ψήφισαν ένα πρόσωπο, πρόσωπο που θα κάνει αυτό που θέλουν οι μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων, αυτό που θέλουν οι μεγάλες βιομηχανίες κρεάτων και του γάλακτος, αυτό που θέλουν οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες,  το στρατιωτικό σύμπλεγμα,  το ΝΑΤΟ, οι πλούσιοι της γης.
Πόσους θανάτους ζώων που προορίζονται για τη διατροφή των ανθρώπων έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα; 300 εκατομμύρια; 500 εκατομμύρια;
Με το να συμμετέχει ένας χορτοφάγος και φιλόζωος στις στυμμένες εκλογές των πλουσίων δίνει χέρι βοήθειας στους πλούσιους της γης. Δίνει χέρι βοήθειας στους μεγαλοβιομήχανους των κρεάτων και του γάλατος. 
Ο μεγαλοβιομήχανος θέλει κέρδη και μόνο κέρδη. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν σκέφτεται για τον Πολιτισμό. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των ζώων. Ο μεγαλοβιομήχανος δεν ενδιαφέρεται για τον πόνο των μη ανθρώπινων όντων. Τρώει και αυτός κρέας. Τρώει και αυτός πρόσωπα. Συμμετέχει και αυτός στα βάσανα των ζώων. Μεγάλωσε και αυτός με το κρέας στο στόμα και ζει με το κρέας στο στόμα και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε οι εκκλήσεις των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, ούτε οι εκκλήσεις των χορτοφάγων.
Θα αυξάνετε ο αριθμός των δολοφονημένων ζώων κάθε χρόνο και από 500 εκατομμύρια π.χ. θανάτους που έχουμε σήμερα θα φτάσει σε 600, 700, 800 εκατομμύρια και θα φταίμε εμείς οι ίδιοι.

Αυτοί οι βιομήχανοι, οι πλούσιοι της γης θα εφαρμόσουν σκληρό νόμο για τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, για να προστατέψου τα κέρδη τους. Θα βγάλουν σιγά -σιγά εκτός νόμου όλα τα σωματεία και οργανώσεις που παλεύουν για τα δικαιώματα των ζώων, όπως κάνουν τώρα στην Αμερική, θα βάζουν στις φυλακές τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, για να προστατέψουν τα κέρδη τους.
Αν δεν θέλεις να αυξάνετε ο αριθμός θανάτων ζώων διατροφής, μη συμμετέχεις στις στυμμένες και αντιδημοκρατικές εκλογές. 
Αν θέλεις να έχουμε ειρήνη στον κόσμο, μη συμμετέχεις στις στημένες εκλογές των πλουσίων.

Βασίλης Καφαταρίδης
  1. Αλέξανδρος Κόντος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ένα άγνωστο πολίτευμα
  2. Democracy vs Δημοκρατία ---Η χαοτικά φασιστική "δημοκρατία" μας. Του Παναγιώτη Τραϊανού 
  3. Έξοδος από την κρίση με Νέο Σύνταγμα. Το παράδειγμα της Ισλανδίας (βίντεο). 
  4. Το βιβλίο βόμβα που αποκαλύπτει πώς το σύνταγμα καταστρέφει την ελευθερία μας και εξηγεί πως να την ανακτήσουμε!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Το «συμβόλαιο της υποταγής» είναι ο όρος που περιγράφει την κατάσταση στην οποία εκπίπτει ένα Σύνταγμα όταν αντί να κατοχυρώνει την ανεξαρτησία και την ελευθερία μίας κοινωνίας, επιβάλλει την υποταγή της και την υποδούλωσή της. Τέτοιο είναι το Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους σήμερα. Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η ίδια η κοινωνία να αλλάξει το Σύνταγμα κι όχι τα κομματικά διευθυντήρια, ώστε να το μετατρέψουμε από συμβόλαιο υποταγής που είναι σήμερα σε συμβόλαιο ελευθερίας της κοινωνίας μας.
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας, αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους το Σύνταγμα επιβάλλει την υποταγή της κοινωνίας μας σε εγχώριους και εξωτερικούς εξουσιαστικούς μηχανισμούς και τέλος προτείνει τον τρόπο ανάκτησης της ελευθερίας μας μέσα από ένα νέο Σύνταγμα όπου οι πολίτες και η κοινωνία θα γίνουν αυτό που εξ αρχής προορίζονταν να είναι: κυρίαρχοι της πολιτείας τους κι όχι υπόδουλοί της.

anti-ntp.net